Máté, Mirella
7 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hosszú ideje folyik a vita arról, hogy ki legyen a következő James Bond, egyes rajongók pedig nem tudják elengedni annak a gondolatát, hogy egy nő váltsa Daniel Craiget.

  GettyImages-1198349120
  Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

  Mint arról az Index is beszámolt, az 53 éves színész a Nincs idő meghalni című filmben fog utoljára James Bondként szerepelni, Craig azonban kijelentette, hogy nem szeretné, ha egy nő lenne a következő 007-es.

  Egyszerűen jobb szerepeket kellene adni a nőknek és a színészeknek. Miért kellene egy nőnek James Bondot játszania, ha számtalan olyan szerepet lehetne kitalálni, ami legalább ugyan olyan jó mint Bondé, csak egy nő játszaná

  — mondta a színész a Radio Timesnak. Korábban a filmsorozat producere, Barbara Broccoli is hasonlóan nyilatkozott még 2019-ben:

  Nőkről és női történetekről kell filmeket készítenünk, és új női karaktereket kell létrehoznunk, nem csak egy ikonikus férfi karaktert a semmiből nővé változtatni

  — mesélte korábban a Good Morning Britain reggeli műsorában.

 • A hét embere díjra javasolták a zuglói szépkorúak Tóth Csabát, a XIV. kerület MSZP-s országgyűlési képviselőjét, akit az utóbbi időben ellenzéki politikusok egyre többször támadnak adóelkerülés illetve pénzmosás gyanúja miatt. A díjról maga a képviselő számolt be közösségi oldalán, ahol azt is írta, hogy 

  a díj átvételekor ígéretet tett arra, hogy a jövőben is folytatja a zuglói idősekért végzett munkáját.

  Az elismerést Schmuck Andor adta át az MSZP-s politikusnak, és az ünnepi pillanatot nem rontotta el azzal, hogy szóba hozta volna azt az alapítványba bújtatott gyártelepet, amely Hadházy Ákos és Tóth Csaba előválasztási vitáján került elő.

  A 26 ezer négyzetméteres nagytétényi telek 2016-ban vándorolt a szocialista képviselőhöz, ami azonban azóta sem szerepelt a képviselő vagyonnyilatkozatában. 

 • tk3s 00525556 000001
  Fotó: HBO Max via Bestimage / Northfoto

  Azt gondolnánk, a Jóbarátok: Újra együtt forgatása csupa móka és kacagás volt a szereplők számára, hiszen ezer éve legjobb barátok és imádnak együtt szerepelni.

  Nem volt ez azonban teljesen így.

  Jennifer Aniston Rob Lowe podcast műsorában mesélt először arról, hogyan élték meg a film elkészítését. Állítása szerint először mind a hatan egy nosztalgikus kalandként tekintettek a forgatásra, de a valóságban nagyon nehéz volt felidézni életük legmeghatározóbb időszakát. Kiderült számukra, hogy ez az időutazás jobban megviselte őket, mint gondolták, tekintve, hogy közben eltelt 17 év, és mindannyiuk élete különböző irányokat vett.

  Ismerve történeteiket, valakinek jó irányba haladt az élete, valakinek pedig kevésbé.

  A díszlet minden részlete ugyanolyan volt, mint azelőtt, ez pedig arra emlékeztette őket, amikor még pályakezdőként előttük állt az élet és tele voltak tervekkel. 

  Brutális volt. És ki sem lehetett kapcsolni! ... Mindenhol kamerák vannak, én meg nem tudom abbahagyni a sírást.

  — mondta Jennifer.

  Aniston elárulta, hogy volt egy pillanat, amikor ő és szereplőtársai úgy elérzékenyültek, hogy szinte egy könnypocsolyában ültek. Ez alól csak David Schwimmer volt kivétel, ő volt az egyetlen, aki nem sírta el magát.

  (Forrás: Buzzfeed)

 • A manhattani Whitby Hotelben mutatta be a HB Antwerp a botswanai Karowe-bányából származó 1175 karátos csiszolatlan gyémántot a közönségnek. A Lucara Diamond bányavállalat 2015-ben kezdett el röntgen-technológiát használni a gyémántok felkutatására. Azt remélik, hogy az új technológia segítségével a mostanihoz hasonló, különleges méretű gyémántokra bukkanhatnak.