Albin
0 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • rock
  Fotó: Under Armour via Bestimage / Northfoto

  Pár nappal ezelőtt tette közzé a színész azt képét, amin éppen egy felépülési kezelésen vesz részt. Viccesen kezdi a mondanivalóját:

  Annak ellenére, hogy úgy nézek ki, mint egy megsebesült, elájult részeg bivaly arccal a földnek - nem tudom megmondani, mennyire hálás vagyok ezekért a csendes gyógyulási és felépüléssel járó pillanatokért.

  Majd a posztjában le is írja, hogy nem egy és nem is kettő, hanem szinte már számtalan sérüléssel gazdagodott eddigi élete során a színész.

  Volt köztük: 

  • 4 Térdműtét
  • Sérvműtét
  • Teljes váll rekonstrukció
  • 3 deréktáji porckorongsérv
  • 2 alsó hátsó korong repedés

  És még sorolhatnánk a baleseteket és a vele járó műtéteket és felépülési folyamatokat.

   A színész a következő mondanivalójával zárja a posztját:

  Az emlékeztető arra vonatkozik, hogy csak egy testünk van, és vigyáznunk kell rá ...

  Facebook poszt:

  Even though I look like a wounded, passed out drunk buffalo 🦬 laying face down in prairies - can’t tell ya how grateful...

  Közzétette: Dwayne The Rock Johnson – 2021. február 26., péntek

   Instagram poszt:

 • Tom Hardy és Mel Gibson a Shamook YouTube csatorna videójában.
  Tom Hardy és Mel Gibson a Shamook YouTube csatorna videójában.
  Fotó: Shamook YouTube

  Korábban kevesen gondolták volna, hogy Mel Gibsonon kívül más is lehet Mad Max, hiszen nem csak ez szerep hozta el a világhírnevet az ausztrál színésznek, de a trilógia alkotáját, George Millert is ismerté tette és neveik sorosan összekapcsolodtak a közös filmjeikkel. A Shamook nevű YouTube csatorna készítői, egyszerre tisztelegnek a régi Mad Max filmek rajongói és legutóbbi 2015-ös apokaliptikus sci-fi kedvelőinek is legújabb deepfake videójukkal. Ennél már csak az üthetne nagyobbat, ha a régi Mad Max filmekben megnézhetnénk hogyan festene Tom Hardy, ki tudja, lehet ez lesz a következő deepfake? 

 • Chadwick Boseman posztumusz Golden Globe-díjat nyert a legjobb drámai színész kategóriában. A 2020 augusztusában elhunyt színész,

  Chadwick Boseman kapta az idei Golden Globe-díjátadó legjobb színésznek járó díját dráma kategóriában,

  a Ma Rainey: A blues nagyasszonya című filmben nyújtott alakításáért. A köszönőbeszédet Taylor Simone Ledward a színész özvegye mondta férje nevében.

  Az özvegy könnyek között köszönte meg Istennek az őseinek, akik számtalan áldozatot hoztak és persze a szüleinek is. Nem tudja, hogy férje miket mondana, de biztos benne, hogy gyönyörű beszéddel készült volna. Mindenkinek azt javasolta az özvegy, hogy használjuk ki a pillanatokat és töltsünk minél több időt a szeretteinkkel.

  A film előzetesét, itt lehet megtekinteni:

 • Úgy tűnik Al Pacino átaludta a Golden Globe díjátadót. Van az a pont az ember karrierjében, amikor minden elképzelhető díjat megkapott. Valószínűleg ekkor jön el az a pillanat, amikor szívesebben töltené a vasárnap estét szunyokálással, mint azzal, hogy részt vegyen a Golden Globe-on. 

  Al Pacino polcán (polcain) a teljesség igénye nélkül az alábbi díjak biztosan ott porosodnak: 

  • 1 Oscar-díj
  • 2 BAFTA-díj
  • 4 Golden Globe-díj
  • 2 Tony-díj

   +1 Arany Málnával is büszkélkedhet. 

  Innentől kezdve igazából már csak nyűg az ember nyakán, hogy még ébren is kell maradni a díjátadók közben.

  Al Pacino szundikálását itt tekintheti meg.