Arnold, Levente
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azaz nem is egy, mert a jó példa úgy tűnik ragadós: a 4-5 napja beparkoló rozzant Ticót ma egy román rendszámú Audi követte a zöldben olvasónk beszámolója alapján.

  Mint írja, szürreális a Tico ablakában hagyott felirat is: 

  Ennek az autónak a helyén egy fát fogunk ültetni.

  Az pedig már senkit nem lep meg, hogy mindeközben a XIII. kerületi közteresek pár paddal arrébb ücsörögnek, olvasgatnak, telefont nyomkodnak, biztos elfáradtak a Pozsonyi úti bringasáv megtisztításában. (A Pozsonyi úti bringasáv a leginkább teleparkolt kerékpársáv az országban, szinte mindig áll egy-két autó rajta.)

 • Összesen 633 búvár legalább közel 740 kg szemetet gyűjtött össze a floridai Deerfield Beach partjainál, írja a CNN. A búvárok a 740 kg szemét mellett közel 30 kg horgász damilt is összeszedtek a tengerfenékről.

  Ezzel a búvárok megdöntötték a 2015-ös Guinness-rekordot, amikor is 613 búvár merült le a Vörös-tengerbe szemetet szedni.

 • Kisorsolták a BL-selejtezőkörök párosításait, a Fradi a bolgár Ludogorecet kapta, ami 2012 óta nyolcszor nyerte meg a bolgár bajnokságot. Tavaly a Vidi futott vele össze a második selejtezőkörben, akkor sikerült a magyar csapatnak a továbbjutás.

  Szavazzon itt lent, hogy idén összejön-e ez a Fradinak! Egyébként meg még több sportért kövesse az Index Sportot Facebookon!

 • A Győri Rendőrkapitányság járőrei egy parkoló személyautó motorteréből érkező nyávogásra figyeltek fel az M1-es autópálya mentén fekvő Arrabona pihenőhely ellenőrzése közben. 

  Szandra és a cica
  Fotó: police.hu

  Gyanították, hogy egy macska bújhat meg az autóban, így a megyei ügyeletesen keresztül felvették a kapcsolatot az autó tulajdonosával. A motorháztető felnyitása után ez be is bizonyosodott, így a járőrök kiszabadították a kiscicát a tűzforró motortérből, megitatták és a Győri Állatmenhelyre vitték.

  Érdekesség, hogy tegnap hasonló eset történt brooklynban is, bár ott a rendőröknek nehezebb dolguk volt, konkrétan öt órán át fáradoztak egy macska megmentésén.

  (Police.hu)