Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bár Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsa nem szeretik, ha a családalapításról faggatják őket, a gyermekvállalás kérdése időnként mégis előkerül. Az énekes és az influenszer csaknem 15 éve alkotnak egy párt – ez idő alatt számos hullámvölgyre, szakításra és három eljegyzés is sor került –, a gyermekáldás azonban még több okból várat magára.

    Takács Zsuzska nem is szeretne Budapesten édesanyává válni: mint mondja, hiába van az állandó otthonuk a fővárosban, jövőjüket mégsem ott képzelik el Zámbó Jimmy elsőszülött fiával, hanem vidéken. A sporttal rendelkező influenszer balatoni lányként inkább a magyar tengerhez vágyódik, ami a jelek szerint az énekesnek sem lenne ellenére.

    „Nyáron szinte minden hétvégére van lekötve fellépés. Amikor egy kis szabadidőnk van, jellemzően hétköznap, akkor pedig a családom balatoni otthonában vagyunk. Ott a nagy a kert, terem a sok bioparadicsom, -paprika, itt van a közelben a Balaton-part. Nekem ez felér egy nyaralással. Sőt, igazi balatoni lányként és jobban is szeretek itt lenni, mint a fővárosban.

    Egyelőre Budapesten van az állandó otthonunk, de később szívesen költöznék vidékre. Tervben van, hogy véglegesen elköltözzünk. Családot alapítani nem a belvárosban tervezünk. Budapest agglomerációjában, de még inkább a Balatonon tudnám elképzelni akkor az életünket

    árulta el a Ripostnak Takács. Az énekes pár hónapja egyébként arról beszélt, hogy még idén szeretne gyermeket, mert ketyeg a biológiai órája.

  • Közösségi oldalán posztolt a mentalista.

    Danny Blue17036 Okkicsi
    Fotó: RTL

    A Sztárbox idei évadában Danny Blue is kesztyűt húz majd, akinek eredetileg Pápai Joci lett volna az ellenfele, de múlt héten kiderült, hogy az énekes váll sérülése miatt visszalépett a versenytől. A mentalistának tavaly már sikerült lenyűgöznie a Reggeli műsorvezetőit képességeivel, akkori jóslatai ugyanis sorra bejöttek.

    Ezúttal is mentális képességei számlájára írta, hogy Pápai Joci még a megmérettetésük előtt feladni kényszerült. Mint mondta, a bokszban nem elég a fizikai korlátainkat feszegetni, az elme erejét is érdemes edzeni, neki pedig olyan jól sikerült fejben felkészülnie, hogy még a mérkőzés előtt „kiiktatta” ellenfelét.

    „Valamilyen véletlen folytán Joci visszalépett a versenytől... Lesérült, fáj a válla, de kinek nem? A viccet félretéve, Jocinak jobbulást kívánok, de mivel bokszról van szó, a sérülés erősen benne van a pakliban.

    Pont ezért kell az elménket is edzeni, hogy ne csak egy csihi-puhi ütlegelés legyen, hanem fejben is előrébb járjunk az ellenfélnél, taktikázzunk, eltereljük a másik gondolatát és kihasználjuk a gyengeségeit. Bár sokan azt hiszik, hogy én biztosan előre látom a mérkőzés végkimenetelét, de azért ez nem ennyire egyszerű.

    Persze komolyan tréningezem az agyamat, többször is már lepörgettem magamban a meccset, a vonzás törvénye pedig működésbe lépett, hisz Joci nemrég bedobta a törölközőt!” – reagált a Storynak a hírre Danny Blue, aki így Szecsei Valterrel, az Ibbigang rapperével csap majd össze.

    A 42 éves mentalista most közösségi oldalán egy videót osztott meg, melyben egy táblát tart, amin a következő felirat díszeleg:

    Sokak szerint a Sztárboxban csak buta celebek boxolnak...

    – olvasható rajta, majd amikor tovább lapozna, az első lap helyett az utolsót dobja el, így mindig csak ez látható. Bár pontosan nem lehet tudni mi volt a szándéka ezzel Danny Bluenak, feltehetően csak ironizált.

  • Közös színdarabon dolgoznak.

    juditpr0402z
    Fotó: Tv2

    Stahl Judit a Tények műsorvezetőjeként sokáig a hazai televíziózás egyik legismertebb arcának számított, majd a stúdiót az utóbbi időben a színpadra cserélte. Az egykori híradós lányával, a 20 éves Stahl-Bohus Hannával közösen hozott létre egy gasztronómiai témájú színdarabot a 6Színben, a többek közt Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor szereplésével futó Flódnit. Stahl ezúttal a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben gyerekéről mesélt.

    „Büszke vagyok a lányomra, fantasztikusan leérettségizett, két nyelvből nyelvvizsgázott, nagyon beosztja az idejét. Mindig csak ötösei voltak, pedig gyakran kértem tőle, vegye kicsit lazábbra, nem kell a jegyek miatt ennyit szorongani.” – fogalmazott Stahl Judit, aki szerint biztosan az is nehéz, amikor egy gyerek lusta, de az is, amikor perfekcionista.

    Sosem voltam elvárásokkal teli, szigorú szülő, viszont ő magával szemben annál inkább. Ha belegondolok, ebben nagyon is hasonlítunk, csodálatosan tanultam, dolgoztam, engem sem lehetett megvigasztalni, ha nem úgy teljesítettem, ahogy magamtól elvártam. Hanna negyedik éve dolgozik a Szegedi Szabadtéri Színpadon, idén először rendezőasszisztensként. Elérzékenyültem, ahogy ott állt a bemutatón. Nagyon precíz, szorgalmas, de tőlünk is ezt a mintát látta. Olyan családban nőtt fel, ahol mindenki keményen dolgozik, nem hullott az ölünkbe semmi.

    idézte a Story a műsorvezetőt.

  • Szeptember elsején útjára indul a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, ahol 8+1 sztárpár küzd majd meg a 15 millió forintos fődíjért. Az idei szereplők között találjuk Mikes Annát és Krausz Gábort is, ami már csak azért is rendhagyó, mert a sztárséf eddig elutasította a produkciós megkereséseket.

    „Már az előző években is felkértek, hogy szerepeljek a műsorban, de akkor még nem gondoltam, hogy én ezt képes vagyok megcsinálni. Ám Anna személyében egy végtelenül kalandvágyó lányt ismertem meg, és az ő lelkesedése rám is hatással volt. Épp ezért mellette sokkal szívesebben vágtam bele egy ilyen kihívásba, főleg, mivel biztos voltam benne, hogy ez nagyon jót tesz majd nekünk” – kezdte a Blikknek Krausz, hozzátéve: tudták, hiába friss a szerelmük, jól működnek együtt egy csapatként is.

    Mi már a Dancing with the Stars műsora alatt is megtapasztaltuk, hogyan reagál a másik stresszhelyzetben, illetve milyen az, amikor egy közös célért dolgozunk. Tehát nem volt számunkra ismeretlen ez a helyzet. Nyilván egy ilyen szituációban felerősödnek azok a tulajdonságok, amik már alapból is bennünk vannak, és nem tagadom, voltak kirohanásaim, akárcsak a Dancing alatt, de szerencsére Anna nagyon jól kezeli ezeket.

    A táncosnő szerint egy pillanatra sem bánták meg, hogy belevágtak a műsorba:

    „A rohanó mindennapokban komoly szervezést igényel, hogy elegendő időt tudjunk együtt tölteni, programokat, randikat csinálni. Itt viszont magától értetődő volt, hogy kettesben vagyunk, ami nagyon jót tett nekünk, s olyan élmény volt számunkra, amire sok év múlva is mosolyogva tudunk majd visszatekinteni.”