Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szuperhősökkel teli menyegzője volt a rendezőnek és feleségének.

  GettyImages-1332063540
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  Az 56 éves James Gunnt a legtöbben a Marvel A galaxis őrzői-sorozat, illetve a 2021-es DC-s Az öngyilkos osztag rendezőjeként ismerhetik, aki nemrégiben összekötötte életét Jennifer Holland színésznővel. A pár tagjai, akiket 2015-ben Michael Rosenbaum színész mutatott be egymásnak, még februárban jegyezték el egymást. Holland szerepelt a 2019-es Brightburn című szuperhősös horrorfilmben is, amelyet Gunn írt, illetve producerként dolgozott benne. A szerelmesek az esküvőjüket Coloradóban tartották meg, a legjobb pillanatokat itt tekintheti meg:

  Az ifjú pár egy szarvasról készült fotót is megosztott, a robusztus állat ugyanis egy ponton megzavarta a szertartásukat, melyre az aspeni Dunbar Ranchon került sor. A felvételen jól látható, ahogy az állat kényelmesen elsétál a háttérben, amikor a szertartás elkezdődött.

  Természetesen nem maradhattak le a vendéglistáról A galaxis őrzői és Az öngyilkos osztag sztárjai sem, akikkel egy közös képre is összeállt a pár:

  via (EW)

 • Egy korábbi bűnöző, aki egykoron 20 millió font értékű tárgyat lopott el, megváltoztatta az életét, és saját vállalkozást indított, amelyben elmondja a háztulajdonosoknak, hogyan védekezzenek a betörők ellen. A 26 éves Sam Edwards még csak tinédzser volt, amikor Ferrarik, Lamborghinik és más csúcskategóriás értékek ellopásával kereste a kenyerét. A 11 éves bűnözői karrierje során széles körű készségeket fejlesztett ki, és azt állítja, hogy egy vésővel halkabban tudott bejutni bármelyik ajtón, mint a háztulajdonosok a kulcsaikkal.

  Sam több mint 60 betörésért már háromszor ült börtönben, de úgy döntött, hogy változtat az életén, amikor két évvel ezelőtt megszületett a kisfia.

  A történet szépséghibája viszont az, hogy az apuka ismét börtönbe került, miután 2022 áprilisában tizenegy rendbeli betöréses lopást és egyrendbeli betöréses lopáskísérletet ismert el. Edwards most újra rácsok mögött találta magát, miután három év és öt hónapra ítélték. A rendőrségi beszámoló szerint a férfi 2021 szeptembere és 2022 márciusa közötti hét hónapos bűnözési sorozata során nagy értékű ékszereket lopott berkshire-i otthonokból. Edwards betörésvédelmi biznisze tehát, úgy tűnik, egy időre parkolópályára kerül.

  via (Liverpool Echo)

 • A brazil futball-legenda ismét hazánkba látogatott.

  GettyImages-1389708714
  Fotó: Europa Press Sports / Getty Images Hungary

  Mint azt az Indexen megírtuk, az aranylabdás brazil sztárjátékos, Ronaldinho újra hazánkba látogat, ezúttal a Teqball Tour-sorozat budapesti állomására érkezik. Fővárosunkba érkezésének pillanatát a Magyar Teqball Szövetség egy felvételen osztotta meg, amelyen az látható, ahogy az egykori világbajnok brazil válogatott labdarúgó a landolást követően találkozik rajongóival a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

  A futballsztárról készült felvételt itt tekintheti meg:

 • Ősszel is lesz mit nézni.

  Guillermo del Toro, a horror nagymestere egyedülálló és műfajokon átívelő rémtörténetek gyűjteményét mutatja be, amelyek megkérdőjelezik, mit is jelent valójában a hagyományos értelemben vett horror műfaj. A Rémségek tára Guillermo del Toro félelmetes történetekből álló antológiasorozata, amelyet napjaink legismertebb horroralkotói tárnak a nézők elé. Azoknak, akiknek mindez nem lenne elég, ráadásképpen páratlan színészi gárda vesz részt a Netflix legújabb alkotásban, amely október 25-től debütál streaming szolgáltató kínálatában.

  Az előzetest itt tekintheti meg: