Máté, Mirella
4 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • https://laughingsquid.com/keith-xander-one-handed-guitarist/

  Keith Xander egy kézzel született, de tehetségének, kitartásának és egy protézisnek köszönhetően nagyszerű gitárossá nőtte ki magát. Ilyenné:

  Bár a fenti videó mostanában készült, zenélni nem mostanában kezdett: 2015-ben fedezték fel a Xander and the Peace Pirates nevű bandáját, amelyet a bátyjával közösen alapított. Igazi szívmelengető sikersztori, a további részletekért erre tessék.

 • 25 évvel ezelőtt, pontosabban 1994. szeptember 22-én mutatták be a Jóbarátok sorozat első epizódját. A sorozat egyik ikonikus jelenetévé vált, amikor a második évadban Phoebe Buffay egy gitárral nekiveselkedve elénekelte a Smelly Cat, azaz a Büdös macska címre keresztelt muzsikáját. 

  A negyedévszázados évforduló eljövetelével most közel két tucat Phoebe Buffay énekelte ugyanazt New York különböző pontjain.

  Az évforduló remek marketingértékkel bír, a Lego egy külön szettet dobott piacra , a fast fashion boltokat pedig elárasztották a Jóbarátok-pólók,  és a lehetőséget maga Ralph Lauren sem hagyta ki.

 • A rendőr épp arra járt, amikor meglátta, hogy a 62 éves férfi a pocsolya vizénél próbálja lemosni a borotváját, de nem nagyon sikerül neki a művelet. Amikor odalépett hozzá, a hajléktalan először azt hitte, hogy el akarja küldeni onnan, de amikor szabadkozni kezdett, hogy oké, már megy is, a rendőr ehelyett megkérdezte, segíthet-e neki.

  A kedves jelenetet egy járókelő le is fényképezte:

 • Arnold Schwarzenegger elég jó poénokat szokott elsütni az interneten, most például Sylvester Stallone kárára viccelődött egy sort a maga kedvesen faragatlan, amolyan stájer tölgy módján.

  A Rambo legújabb része reklámkampánya részeként Sylvester Stallone felajánlott egy jótékonysági árverésre egy Rambo-kést, amit dedikált.

  Gratulált is Stallonénak a felajánláshoz, meg a szép késhez, csak annyi problémája akadt vele, hogy szerinte, amit Stallone árverésre bocsátott, az nem kés.

  Majd elővette azt a csecsemőméretű agymenést, amivel a Predatorban aprította az ellent, és közölte, hogy ő ezt hívja késnek.

  a