Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A 65 éves színész imádta Aragorn karakterét alakítani.

    Viggo Mortensen a napokban a GQ magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy a legújabb, The Dead Don't Hurt című filmjében a legendás kard, az Andúril is feltűnik, amelyet A Gyűrűk Ura: A király visszatérben korábbi karakterénél, Aragornnál láthattak a nézők. A 65 éves színész rá is kérdezett az új Gyűrűk Ura-film producerénél, Peter Jacksonnál, nem bánná-e a dolgot.

    Ennek kapcsán merült fel a kérdés, Mortensen vállalná-e, hogy a nemrég bejelentett Gollam-filmben újra Aragorn bőrébe bújjon.

    Nem tudom pontosan, miről fog szólni a sztori, nem hallottam róla. Talán majd eljut hozzám is. Szerettem eljátszani azt a karaktert, sokat tanultam belőle. Nagyon élveztem. Csak akkor csinálnám újra, ha megfelelőek lennének a feltételek, érve ez alatt például azt, hogy hány éves vagyok most. Csak akkor csinálnám, ha a karakter szempontjából is megfelelő lenne. Bolondság lenne másképp megcsinálni

    – mondta Mortensen. A film egyébként Andy Serkis rendezésében készül.

    (via LadBible , IGN Hungary )

  • Az énekes parodistának sem utolsó.

    Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita az utóbbi időben több vicces tartalmat is gyártottak a közösségi oldalaikra, melyek egytől egyig nagy sikert arattak a rajongóik körében. A Megasztár korábbi győztese és neje legutóbb a különböző akcentusok kapcsán készítettek humoros videót, pontosabban azok kifigurázásáról.

    Az énekesnek nem volt nehéz dolga, hiszen New Yorkban született, s 16 éves koráig kint is élt az Egyesült Államokban, ezért pontosan be tudja mutatni a különböző akcentusokat, legyen az brit angol, az olaszok vagy franciák által beszélt angol, de több amerikai állam akcentusát is tudta hozni. A legtalálóbb egyértelműen a magyarok akcentusos angolja volt. Király Viktor a videóban pincérként parodizál.

    @anita_virag Waitering in different accents🤌🏼😂❤️ @Viktor Király you are a talent🥳 #accents #nekedbe #pusztuljonforyouba #foryoupageofficiall #trending #fypage #language ♬ original sound - Anita Virág
  • Sofía Vergara a minap a The Talk című tévéműsorban vendégeskedett a fiával, Manolóval, ahol a beszélgetés egy ponton a tetoválásokra terelődött. Kiderült, hogy a színésznő 32 éves fiának már több mint harminc tetkó díszíti a testét, amire a Modern család című sorozat sztárja fel is kapta a fejét. Vergara aztán a saját tetkóit is megmutatta: két tetkója közül az egyik egy "R" betű, amely az elhunyt bátyjára, Rafaelre emlékezteti, a másik pedig egy "J", amelyet exférje, Joe Manganiello miatt csináltatott.

    Utóbbival kapcsolatban elmondta: már továbblépett Manganiellón, de a tetkót mégsem távolíttatja el, hiszen annak a férfinak, akivel most randizik, ugyanúgy "J" betűs a keresztneve. Érdekesség, hogy a kolumbiai színésznő első férjének, akitől a fia született, szintén.

    Ez Joe Manganiello nevének kezdőbetűje volt, de ő már nincs

    – mutatott rá kuncogva a színésznő, majd úgy folytatta:

    Nagy szerencsém van, mivel a pasinak, akivel épp randizom, ugyanezzel a betűvel kezdődik a neve. Újrahasznosítás!

    – viccelődött a Griselda sztárja, mire hangos nevetés tört ki a stúdióban.

    @thetalkcbs @Sofia Vergara only dates guys with J names 😏😂 Sofia Vergara tomorrow at 2pmET/1pmPT! #sofiavergara #manologonzalezvergara #tattoos #recycle ♬ original sound - The Talk

    (via PageSix)

  • Kis híján elvált három gyermeke édesanyjától, Tápai Szabinától, ám most újra boldog lehet Kucsera Gábor, aki nehéz éveket tudhat maga mögött. A világbajnok kajakozó és az exkézilabdázó néhány hónappal ezelőtt békültek ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez. Két évig váltak, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet, és most örülnek, hogy végül nem adták be a válási papírokat.

    Kucsera, aki nemrég a Marsra magyar! című sorozatban is szerepet kapott, ennek kapcsán úgy fogalmazott:

    Nagyon megváltoztam, jó kedvem van, három év után végre boldog vagyok, de ez a három év, ami mögöttem van, az kemény volt

    – mondta a Blikknek az egykori sportoló, aki versenyzőként tanulta meg, hogyan kell gyorsan túllendülni a mélypontokon.

    Nyilván egy időben elvitt az élet, főleg a rossz olimpiai szereplésem után. Azokban a dolgokban, amelyek motiváltak, éltettek, vakvágányra futottam és azt gondoltam, hogy a buli, az éjszakázás, meg a csajozás majd jó lesz nekem. És sajnos nem változtam sokat, nem lettem jó fiú a házasságom alatt. Ott is voltak hullámvölgyek, rossz periódusok és nekem kellett ez a három év, hogy megtaláljam újra azt az utat, amin most járok

    – magyarázta az Ázsia Expressz korábbi győztese, aki azt követően jutott mélypontra, hogy a 2008-as pekingi olimpián Kammerer Zoltánnal negyedikek lettek.