Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Irinel Stativă 2006 óta tagja a törvényhozásnak a Szociáldemokrata Párt (PSD) színeiben, Vaslui megyei képviselőként. Mindössze 14 percet beszélt a parlamentben, nem egy nap, hanem 14 év alatt – számolt be róla a foter.ro.

  Ebben a szűk negyedórában benne van a képviselői eskü felmondása, valamint az „Igen, támogatom”, illetve az „Ellenzem” megszólalások is.

  Korábban egyébként ő is tagja volt annak a kétfős csapatnak, amely még nyáron Bukarestben botrányt okozott. Maszk nélkül tértek be egy gyorsétterembe, majd amikor az elárusító figyelmeztette őket, szidalmazni kezdték, aztán a patália miatt kihívott rendőröket is.

  Akkor a párt elnöke kizárta, hogy újraindítsák a képviselőt. Azóta mégis kedve támadt még egy esélyt adni a munkahelyén kifejezetten visszahúzódóként megismert politikusnak.

 • Nagy vitát váltott ki az interneten az a Victoria Beckham által néhány napja feltöltött fotó, melyen a korábbi sztárfocista David Beckham ismét szájon csókolja lányát, a kilencéves Harper Sevent.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

  Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

  Három fiú után természetes, hogy egy apa örül az első lányának. Nyitott kérdés viszont, hogy mi az, ami még belefér.

 • Screen-Shot-2019-10-31-at-15.39.44-1-696x442.png
  Fotó: AXN

  Az Alex Rider sikerkönyvek kémtörténete ma este a magyar tévénézők otthonaiba is megérkezik. A brit akció-thriller sorozatot Guy Bront rendezte Anthony Horowitz azonos című regénye alapján.  A nyolcrészes premier sorozat első epizódja ma este az AXN csatornáján látható.

 • Sacha Baron Cohen rendező, színész a Twitteren köszönte meg az amerikai elnök által nyújtott „ingyen reklámot”, miután Trump egy nyilatkozatában „szélhámosnak” és „görénynek” nevezte, hozzátéve, hogy egyáltalán nem találja viccesnek mások mellett Borat, Ali G és Brüno karaktereiről ismert Cohent.

  Az ügy előzménye, hogy a Borat 2 című filmben Cohenék kompromittáló helyzetbe hozták Rudy Giulianit, Trump egyik ügyvédjét. A volt New York-i polgármesterrel egy álinterjút készítettek a filmhez, miután a riportert alakító színésznő egy italra invitálta az ügyvédet a hálószobába. Giuliani az ajánlatot félreérthette. Miután a színésznő szuggesztívan levette a portot róla, az ügyvéd elkezdett matatni saját nadrágjában, mire Cohen berontott a szobába. Giuliani szerint csak a port után kutatott. 

  Trump erre reflektált, mondván, hogy nem tudja, mi történt. 

  Cohen pedig utalva a közelgő elnökválasztásra, a kritikára azt válaszolta, hogy ő sem találja az amerikai elnököt viccesnek, pedig az egész világ rajta röhög. 

  Folyamatosan keresek olyanokat, akik rasszista pojácákat tudnak játszani, szóval ha kell munka január 20. után, beszéljünk!