Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Lilu Makeup/Down című beszélgetős YouTube műsorának vendége volt Wossala Rozina, a Konyhafőnök egykori nyertese. Az étteremtulajdonos, bár gyerekkora óta azt tervezte, tévés karriert fog befutni, az utóbbi időben nem sűrűn látható a képernyőkön. Ennek okáról most őszintén beszélt:

    Egy darabig hajtott az egóm és a szereplési vágy, és belekeveredtem a médiába. Talán egy olyan szereplő voltam, akit az elején mindenhol akartak, és majdnem mindent elvállaltam, mert éltem ezt az egészet, egy beteljesült álom volt. Eljött egy pont, ahol nagyon két végén égettem a gyertyát, mert a pihenést az éjszakában találtam meg, közben a médiában is meg kellett felelni, és közben a vendéglátásban is nagyon nagy volt a nyomás, mert akkor nyitottuk az éttermet

    – kezdte Wossala, elárulva, nem egyszer volt, hogy éttermében aludt, hamarosan pedig ráébredt, ez nem járható út. A teljes kiégés ellen a Karib-tengerre menekült, hónapokat töltött Közép- és Dél-Amerikában. Ez idő alatt sokkal érzékenyebb, ám empatikusabb is lett, ezért a jövőben sem szeretne például tévés realityben szerepelni, maximum ehhez hasonló beszélgetésekre mondana igent.

    „Számomra egy kicsit szomorú, hogy egy Sztárbox a legnézettebb műsor ma. Mi a következő? Nyilvános kivégzések? Nem volt tíz éve olyan nézettség, mint amit az a műsor hozott. Tényleg annyira ki vannak már tolva a határok, az ingerküszöbök” – fogalmazott a séf, hozzátéve: a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen!-t nagyon élvezte, mindezek ellenére jó emlékként maradt meg a számára. 

  • Erdélyit nagyon zavarta, hogy kritizálták túlsúlya miatt.

    szepsegguruu
    Fotó: youtube

    Jákob Zoltán segítségét kérte súlyproblémái miatt Erdélyi Mónika. A Szépség guru legutóbbi adásából kiderült, a tévés otthonában kereste fel régi jó barátját, hogy új életmódváltó programját elsőként tesztelhesse, mert saját diétázásában mindig megakadt. Őszinte vallomásában elárulta, őt is zavarja, hogy felszaladt rá pár többlet kiló, de a negatív kritikák különösen nagy fájdalmat okoznak neki.

    „A túlsúly miatt egyébként is szenved az ember, ha van rajta jónéhány plusz. Nekem sosem volt túlsúlyom, mindig vékony voltam, sőt, tovább megyek: egy szál bél” – kezdte a műsorvezető, hozzátéve:

    Az emberek mindig szakértenek. Mikor tudod megsértik a személyes teredet, amikor a kinézetedet, a testedet kritizálják - senkinek semmi joga! Nem viselem ám ilyen könnyen, nagyon kemény rossz pillanatokat tud okozni.

    Jákob Zoltán 12 hetes "kezelésének" eredményeként Erdélyi 20 kilótól szabadult meg, a végeredményt pedig a róla készült, látványos előtte-utána fotók is jól szemléltetik.

    „Amit a tükörben látok, nagyobb élvezetet okoz, mint a kaja!” – újságolta boldogan Erdélyi.

  • Egyszerűen vonzza a tekintetet.

    GettyImages-2151090757
    Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary

    Anya Taylor-Joy nem kizárt, hogy még az extravagáns stílusáról híres Zenadayat is zavarba hozta volna azzal a lenge öltözetével, amit a Mad Max: Furiosa ausztrál premierjén viselt. A 28 éves színésznő ezúttal a 2015-ös Mad Max című  posztapokaliptikus akciófilmben Charlize Theron által megformált karakter fiatalabb változatát alakítja majd.

    A vezércsel és az Utolsó éjszaka a Sohóban sztárja élete egyik legboldogabb időszakát éli, hisz szakmai sikerei mellett, magánéletében is társra talált Malcolm McRae amerikai zenész személyében. Bár a házaspár a nyilvánosságban igyekszik kevesebbet mutatkozni, legutóbb egy New York-i bárban szúrták ki őket, amint születésnapoztak barátaikkal.

  • Új műsorvezetőtársáról, Megyeri Csilláról is beszélt.

    Vasárnap este újból benépesül a ValóVilág villa, kezdetét veszi ugyanis a valóságshow 12. évada. A férfi műsorvezető ezúttal is Puskás-Dallos Péter lesz, aki immáron negyedik alkalommal közvetíti majd a szereplők életét, mellé pedig Megyeri Csilla csatlakozik újoncként.

    „Csillát személyesen nem ismertem, mármint nem voltunk cimborák, de természetesen találkoztunk már. Nagyon örülök neki, szerintem az ő humora, személyisége, intenzitása kell ehhez a műsorhoz” – kezdte az énekes, hozzátéve: nézni és vezetni is imádja a realityt, ahhoz pedig, hogy valaki meg tudja nyerni a fődíjat, két dolog szükséges: hogy az adott játékos az igazság bajnoka legyen, de képes legyen bevallani a hibáit is. 

    Van egy komolysága a ValóVilágnak, és egyébként humora is, hogy tudjunk nevetni saját magunkon. Hiszen mi is ezt csináljuk, nem szabad képmutatónak lennünk. Valójában mi is, hogyha 24 órában venne minket a kamera, akkor lehet, hogy párszor meglepődnénk, hogyha kívülről látnánk magunkat, hogy miket csinálunk, miket mondunk, hogyan bántunk meg másokat. És egyébként meg, amiket nem látunk így civilben, de mások esetleg hogyan beszélnek rólunk, és hogyan reagálnak bizonyos cselekedeteinkre, mondatainkra. Szerintem ez iszonyatosan izgalmas, és borzasztóan tanulságos tud lenni. Néha nagyon megbotránkoztató, amit látunk, de hát ez a világ körülöttünk. Ezek azok a pillanatok tényleg, amelyekről a legnagyobb irodalomi művek szólnak

    – mesélte Puskás-Dallos. Az első villalakókról egyébként már lehullott a lepel, csütörtök este megismerhettük VV Ginát, VV Dorkát és VV Kikidit is.