Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szégyelli magát vehemens viselkedése miatt, de szerinte a való életben nem jön ki ennyire a sodrából.

    Többször is paprikás hangulatba került az Ázsia Expressz forgatása alatt Krausz Gábor, akire, mint beszámoltunk róla, fegyvert is fogtak Tajvanban rendőrők, viselkedését pedig a legutóbbi epizódban már Mikes Anna is nehezményezte.

    „Annyira sok negatív impulzus ért, hogy ebből ennyi elég volt, ezt nem szeretném tovább vinni!” – jelentette ki a táncosnő. A műsor pénteki kibeszélőműsorában a sztárséf elnézést kért a történtek miatt. 

    „Ez gáz, nincs mentség erre. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rendőrös sztorinál már rohadtul elegem volt. És senki nem adta vissza az útlevelemet, hiába könyörögtem. Úgy voltam vele, ha jön egy rendőrautó, elvisznek, legalább vége a napnak. Arra nem számítottam, hogy talán lelőnek majd. De egy szó mint száz, ezt szégyellem” – kezdte Krausz, hozzátéve: főleg amiatt érzi rosszul magát, hogy milyen helyzetbe hozta ezzel párját. 

    „Ez a verseny olyan dolgokat hozott ki belőlem, amiket amúgy a való életben soha nem tapasztalok magamon. Vagy azért, mert sikerülnek a dolgaim, vagy azért, mert nem kerülök ennyire szélsőséges helyzetekbe. Anna miatt sajnálom az egészet, rá hozok szégyent ezzel. Az mentség lehet, hogy senkinek nem tettem kárt. Annával beszéltem csúnyán, nem bántottam senkit, saját magamnak ártottam, és kettőnknek, amit utána mindig megbeszéltük” – idézte szavait a Story.

  • Hamarosan a Dancing with the Stars színpadán láthatjuk viszont Kamarás Norbertet, akik a nézők az Éjjel-nappal Budapest Lalijaként ismerhettek meg. A színész korábban elárulta, győzni szeretne a műsorba, de a Story.hu-nak arról is mesélt most, miért mondott igent a TV2 felkérésére.

    „Tíz éve én játszom a hülye gyerek szerepét, elég volt. Szeretném már magam mögött hagyni a ’laliságot’… De ez nem jelenti azt, hogy a poénkodást is! Csak jó lenne, ha nem néznének már olyan együgyűnek” – kezdte Kamarás, hozzátéve: párja, Odett is támogatta abban, hogy végre megmutathassa komolyabb oldalát is, ezért a felkészülés és a felvételek idejére vidéki otthonukból a fővárosba költöztek.

    „Máshogy ez nem menne. A következő hetekben napi kétszer több órákat fogunk próbálni a partneremmel, Daniellával – itt kell lennem helyben. Odett is jött velem, iszonyat jó fej, mindenben támogat. A csajokat hamarosan be is mutatom egymásnak. Szerintem jóban lesznek, Odett nem féltékeny Daniellára, annak ellenére sem, hogy a tánc miatt fizikailag is közel kell kerülnöm hozzá” – magyarázta a színész, aki most minden idejét a próbákra tudja szentelni, így reméli, valóban minél tovább menetelhet a műsorban.

  • A TIkTokker arról mesélt, konfliktusaik akkor is folytatódtak, amikor leálltak a kamerák.

    Képernyőfotó 2024-10-05 - 17.00.18.png
    Fotó: youtube

    Komoly konfliktus alakult ki az Ázsia Expressz legutóbbi évadának forgatása alatt Béres Anett, valamint Zsigmond Angi és párja, Mészáros Bende között. Az influenszer most Lakatos Levente podcastadásának vendége volt, ahol a műsorvezető kérdésére felidézte, hol siklottak félre a dolgok közte és az egykori VV-szereplő között.

    Kamerákon kívül indult el az egész, igazából onnan, hogy amikor kint voltunk a reptéren, akkor Anett szólt nekem, hogy bekövettelek téged, de látom, te nem követtél vissza, hogy mikor követsz vissza?” Kicsit frusztráló érzésem volt, hogy miért így kezdjük a beszélgetést, miért így próbáljuk megismerni a másikat.

    Zsigmond szerint Béres anyáskodni szeretett volna fölötte, amikor pedig ő hangot adott ezzel kapcsolatos nemtetszésének, a versenyző megharagudott rá.

    Hogy „Kislányom, gyere ide; tojáshéj a seggeden; anyukád lehetnék; te nem tapasztaltál annyit, amennyit én, hallgass rám, meg ilyenek. És szerintem ő azt gondolta, hogy én ebben majd partner leszek. De mivel nekem van anyukám, aki neveljen, ezért nagyon tisztelettudóan megmondtam neki, hogy nem szeretném, hogy anyáskodjon felettem vagy hogy kislányomnak hívjon.

    A tartalomgyártó szerint Béres úgy könyvelte el, mintha ő nem nyitott volna felé, pedig ez nem így történt, az ellentétek azonban idővel egyre csak kiéleződtek köztük. Mint mondta, úgy érzi, részben a nézettség miatt is provokálta őt, a csipkelődés azonban a forgatások leállásával sem ért véget, ő pedig nem tudtam lereagálni ezt az egészet.

    Sajnos kamerákon kívül is nagyon sokat piszkált engem. Addig fajultak a dolgok, hogy már szóltam a szerkesztőknek, hogy ha ez így nem marad abba, akkor lehet, hogy az én lelkem ezt nem fogja bírni, és én nem tudom ezeket a vitákat tovább folytatni ”  – idézte szavait a 24.hu.

  • Olaszországban házasodott össze a színésznő és kedvese.

    Szeptember utolsó hétvégéjén, az olaszországi Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igen Rebelt Wilson és szerelme, Ramona Agruma. APeople magazin értesülései szerint a pár mintegy 60 vendég-, főleg családtagjaik és közeli barátaik jelenlétében kötötte össze az életét, az esküvőről pedig most Agruma egy rövid TikTok videót is közzétett.

    Mindketten hasonló szabású, ejtett vállú, fehér menyasszonyi ruhában álltak oltárhoz, az ahhoz vezető utat pedig a színésznő 2 éves kislánya, Royce Lillian hintette be előzőleg virággal – egy röpke pillantás erejéig ezt is láthatjuk a bejegyzés elején. Wilsonék hatalmas bulival ünnepelték házasságukat, a posztban emeletes tortájukról és a tenger felett megejtett tüzijátékről is vágott be snitteket.