Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hannaróza szinte az egész nyarat édesapjával és annak új párjával tölti.

    Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata egy igazi Disney-mesébe illik, mégis arról mentek a találgatások az utóbbi időben, hogy valami nincs rendben köztük. A séf és a táncosnő, akik a Dancing with the Stars legutóbbi évadában ismerkedtek meg, amelyet meg is nyertek, szeptember óta meg sem álltak, az Ázsia Expressz forgatása miatt ráadásul hetekig távol voltak Magyarországtól, a közösségi oldalaikra is kevesebb poszt került ki. Feltehetően ezért gondolták többen a rajongóik közül, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, a szerelmesek azonban eloszlatták a szakításukról szóló pletykákat.

    Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni” – jelentették egybehangzóan a hot! magazinnak, majd arról is említést tettek, hogy első közös nyaralásuk vízválasztó volt, de a szicíliai út csak megerősítette kapcsolatukat. Mint mondják, olyan, mintha már 8-10 éve együtt lennének. Minden természetes volt köztük, még az összeköltözés is magától jött. 

    Egy férfinak mire van szüksége? Egy kanapé, távkapcsoló, klíma, sör a hűtőben, és minden adott. Nekem a konyha még fontos, azt nem is hagytam, maradt az én kezemben, de minden mást Anna varázsolt otthonossá

    idézte Séfek séfe sztárját a Bors. Az is kiderült, hogy éppen teraszt építenek, hogy legyen egy kiülős kis hely a kertjükben, de igazából az egész nyarukat Krausz lányához, Hannarózához igazították.

    Hála Istennek, ez egy ilyen nyár lesz! Nagyon sok helyre megyünk együtt. Anna abszolút partner abban – és ezt imádom benne –, hogy nemcsak nekem teremtett otthont, hanem Han­ni­nak is, ez pedig csodálatos. (...) Amikor a Dancing ment, Hanni bejött a próbaterembe, találkoztak, beszélgettek, pedig még nem volt közünk egymáshoz Annával. Ott volt velünk a stúdióban, a próbákon, és nézte a tévében, hogyan táncolunk. Annával imádják egymást, számomra ez a legfontosabb!

    – ecsetelte a DWTS férfigyőztese, mire párja átvette a szót tőle.

    „Maximálisan odafigyelünk rá, hozzá igazítottuk szinte az egész nyarunkat. Megy majd táborba, lesz nyaralás külföldön és itthon, Magyarországon is. Számomra a világon a legtermészetesebb, hogy gyerekekkel foglalkozom. Hannika bearanyozza a mindennapjainkat, vele minden pillanat egy csoda, mert iszonyú jó fej, humoros kis csaj, aki partner mindenben.”

  • Az idén 30 éves szólókarrierjét ünneplő Hevesi Tamás nemrég a Hozz egy verset podcastműsorban vendégeskedett, ahol a dalszerzés folyamatáról is szót beszélgettek a házigazdával. Az énekes szerint míg sokan szenvednek egy-egy sláger megírásával, másoknak megy, mint a karikacsapás.

    „Hogy valaki szinte havonta új dallal jön ki? Most már értem. Az AI használata természetesen hatalmas kincs, és nagy segítség tud lenni, ha ez az arányokban, mondjuk, úgy néz ki, hogy 90-10, vagy 80-20, de a javadra, és az AI ellen. Ne fordítsuk meg, hogy 90% az AI, és 10% vagy te” – kezdte Hevesi, hozzátéve: ahogyan ő sosem élne ilyen szintű technikai segítséggel, úgy azokról is meg van a véleménye, akik így tesznek, és más tollával ékeskednek.

    „Nem akarok neveket mondani, a magyar könnyűzenéből tudnék sorolni nem egyet, nem tízet, akiknek feltűnően gyorsan születnek a dalai, és feltűnően hasonlóak bizonyos hangszínek. De ezt hagyjuk. Ki a lópikula akar majd így hangszereken tanulni, mint ahogy te meg én is tettük? Nincs már ilyen, hogy tanulni kell. Ezek szerint le lettünk butítva, mindenben az egyszerűség. Egy gombnyomással érjük el a legnagyobb sikereket. Itt tartunk most. Hányszor volt az, hogy mérgesen vágtam az összegyűlt papírt a szemetesbe, hogy már megint milyen hulladékot írtam” – idézte szavait a story.hu.

  • A róluk készült fotók alapján hatalmas a boldogság a családban.

    Elvonultak a viharfelhők Gisele Bündchen és szerelme, Joaquim Valente feje felől.

    Pár hete ugyan az a hír járta be az amerikai bulvársajtót, hogy a pár szakított, miután Tom Brady eléggé lejáratta exét és annak új kedvesét a Netflix egyik műsorában, a jelek szerint a modell és edzője ki is békültek már azóta. A minap Costa Ricán, egy tengerparton kapták lencsevégre őket a családi nyaralás közepette, ahol a 35 éves férfi épp Viviannel és Benjaminnal, Bündchen és Brady közös gyermekeivel játszadozott a homokban. Korábban egy ismerős azt nyilatkozta, mindketten ismerik és nagyon jól kijönnek újdonsült nevelőapjukkal, ezeket a sorokat pedig remekül alátámasztják a friss fotók is.

    ( Page Six

  • Ebben a hónapban hivatalosan is nagykorú, azaz 18 éves lesz Gesztesi Panka. A középiskolás édesanyja azt még tudja, hogy és hol ünneplik meg ezt a jeles napot, ám azt már igen, milyen tervei vannak lányának az érettségi után. 

    „Panka külföldi egyetemen szeretne tovább tanulni. Én pedig arra kértem, legyen olyan jó a bizonyítványa, hogy ösztöndíjjal vegyék fel. Az anyagi lehetőségeimhez képest támogatom Panka tanulmányát, de neki is oda kell tennie magát a gimi utolsó évében” – mondta Liptai Claudia a Meglepetés magazinnak, hozzátéve: akárhogy is alakul, ezt a nyarat négyesben töltik férjével és gyermekeivel, méghozzá New Yorkban.

    „Én már voltam egyszer Amerikában, de a férjem, Ádám még nem. A gyerekeket, Pankát és Marcit is visszük magunkkal.”