Csilla, Noémi
5 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • idos.png
  Fotó: youtube / ViralHog

  Jake Larson 98 éves második világháborús veterán, aki későbbi feleségével, Lolával a háború után találkozott, amikor hazatért. Sajnos 1991-ben elvesztette őt.

  Az unokái viszont a deepfake technológia segítségével újra életre hívták az elhunyt asszonyt. Ez az a program, aminek a segítségével egy egyszerű képet felhasználva lehet arcokat életre kelteni.

  Larson annyira meglepődött, hogy újra láthatja feleségét hogy el is pityeredett meghatottságában. 

  Az előző november 23-án lettünk volna 75 éve házasok. Még mindig szeretem őt. 

  - mondta Larson a videóban.

 • Úgy tűnik, hogy Macaluay Culkin és Kaia Gerber után újabb és újabb nevekkel bővül az American Horror Story tizedik évadának stáblistája. Ma Michael Jackson lányáról, Paris Jacksonról derült ki, hogy szerepelni fog a horror sorozat új évadának legalább egy epizódjában. 

  GettyImages-1165656442
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Az évad a Double Feature címet kapta, és annyit már elárultak, hogy - ahogy a címe is utal rá - két részre bontják majd a szériát, két hátborzongató történettel. Az első rész a tengernél játszódik majd, és biztosan szerepel benne a korábbi évadokból már jól ismert Sarah Paulson és Katy Bates. Hozzájuk csatlakozik Macaulay Culkin is.

  A második történet a homoknál játszódik, ebben láthatjuk majd a már szinte AHS veteránnak számító Emma Robertset, és a show új szereplőjét, Parist is. A 23 éves lánynak nem ez lesz az első szerepe, hiszen láthattuk már sorozatban és a Gringo című vígjátékban is.

  (Forrás: TMZ)

 • vizirepcsi.png
  Fotó: instagram / reefbreak

  Egy pilóta kénytelen volt kényszerleszállást végre hajtani a floridai Cocoa Beachen, miután meghibásodott a repülője. A gép egyébként egy légiparádén vett részt, de a ví zen landolás nem volt a show része, bár sokan ezt hitték. 

 • Korábban is volt már róla szó, hogy valamilyen módon, de lesz folytatása az eredeti címen How I Met Your Mother, magyarul pedig Így jártam anyátokkal címen ismert kultikus sorozatnak. Adta is magát az ötlet, hogy az új sorozat az anya szemszögéből mutassa meg a megismerkedés történetét. Szóval  a cím (How I Met Your Father) és a koncepció is adott volt.

  A Hulu ezt most be is rendelte, és meg is találta hozzá a tökéletes főszereplőt, Hilary Duffot, aki saját elmondása szerint nagy rajongója az eredeti sorozatnak. Nagy megtiszteltetés számára és így tovább. Viszont kiderült még más is. Hogy ez a How I Met Your Father nem az eredeti sztori női változata lesz. Az eredetiben Ted Mosby és Tracy McConell megismerkedéséről szól - mondjuk, hisz tudjuk, hogy a sztorinak mi lett a kifutása... A How I Met Your Father viszont egy Sophie nevű nőről fog szólni. Őt fogja alakítani Hilary Duff. Tehát elég kevés az esély rá, hogy Ted, Marshall, Lily, Barney és Robint újra lássuk. Cserébe az lesz a sztori, hogy Sophie és a középkorú baráti társasága megpróbál rájönni arra, hogy 2021-ben mihez is akarna kezdeni az életükkel, illetve, hogy lehet szerelembe esni a divatos randi applikációk világában.

  Majd meglátjuk, hogy lesz-e olyan népszerű, mint az eredeti. De ez a nóta azért felcsendülhetne.

  (Justjared)