Diána
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Egyesült Államokban már gyakorlatilag mindenhol, így például az élelmiszer boltokban is lehet koronavírus elleni védőoltáshoz jutni. Az alábbi képen egy Arizona államban található szupermarket bejáratát látjuk, ahol oltásra buzdít a tábla. Az ingyenes oltás mellé 10 százalék engedményt is kapunk az aznapi bevásárlás számlájából. 

  Fotó: Vajó Zoltán, Index.
  Fotó: Vajó Zoltán, Index.
 • A 24 éves modell a Demi Lovato által vezetett 4D legújabb epizódjának vendége volt, ahol kendőzetlenül reagált a "hazugságokra", amiket az emberek róla és Justinról találtak ki.

  GettyImages-1202444944
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Hailey természetesen azokra az esetekre gondolt, mint amikor párja akárcsak egy darab szemétre, úgy csukta rá a kocsiajtót, illetve amikor Justin rendre az Instagram-élőzésiben is szemtelenül bánt vele — mindezek ellenére a modell mégis úgy gondolja, hogy az emberek félreértik a dolgokat. 

  Tudni kell, hogy mi az igazság minden mögött. Olyan sok narratíva kering rólam, róla, rólunk együtt. Van egy nagy, kövér pletyka, ami körbejár mindent, miszerint Justin nem kedves hozzám és rosszul bánik velem, ez pedig nagyon távol áll az igazságtól 

  — kezdte Hailey.

  Tényleg szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan valakivel vagyok együtt, aki rendkívül tisztel engem, aki miatt minden egyes nap különlegesnek érzem magam. Szóval amikor ennek az ellenkezőjét hallom vissza, akkor csak azt mondom: 'Huh?'. Ráadásul mindenki körülöttem, aki személyesen ismer minket, ugyanezt mondaná

  — folytatta, a modell aki bevallása szerint soha nem volt még ennyire szerelmes férjébe. A teljes, több mint 40 perces beszélgetést itt nézheti vissza:

 • Teljes erőbedobással zajlanak a munkálatok az ez év végére ígért sorozat körül.

  GettyImages-1235325407
  Fotó: Jason Howard/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban már az Index is több ízben beszámolt, nyár eleje óta forognak a kamerák a Szex és new York "And Just Like That..." címre keresztelt sorozatának helyszínein. Bár sokáig az a hír járta, hogy Kim Cattrall mellett a Carrie Bradshaw Nagy Ő-jét alakító Chris North sem fog feltűnni a sorozatban, egy augusztusban kiszivárgott forgatási fotó szerencsére mindent cáfolt.

  Most pedig újabb képek érkeztek, főszerepben Sarah Jessica Parkerrel, amint épp egy a retro korszakot idéző kék egyenruhába öltözött fiatal férfi szállítja őt a karjai között, vélhetően egy lakásba.

  Bár mint írtuk, a sorozatot több hónapja forgatják, pontos premierdátumot még mindig nem közölt az HBO, csak reménykedni lehet benne, hogy nem csúszik át 2022 első felére. 

 • Egészen vad magyarázatot adott a rendőröknek egy férfi, amikor arról faggatták, miért lövöldözött egy hotelből a Kentucky állambeli Richmondban.

  Képernyőfotó 2021-09-18 - 14.05.58.png
  Fotó: Richmond Police Department / Facebook

  Az 55 éves Samuel Riddell elmondása szerint egyszer csak arra lett figyelmes, hogy földönkívüliek lézengenek a parkolóban,

  szóval úgy döntött, tüzet nyit rájuk szállodája ablakából.

  A fegyverropogás persze azonnali pánikhangulatot keltett, a hotel lakóit pedig evakuálták. Riddell egy meg nem nevezett nő társaságában a szobája fürdőszobájában zárta el magát egészen addig, míg ki nem érkeztek a rendőrök, akik azonnal letartóztatásba helyezték az 55 éves férfit. 

  A lövöldözésben szerencsére senki sem sérült meg, bár a rendőrség későbbi vizsgálatai kiderítették, hogy több golyó is eltalálta a parkolóban álló járműveket, egy pedig a szomszédos lakott ház ablakában ejtett kárt.