Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 37 éves színész hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt évek alatt.

  GettyImages-1357373127
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  A Ne nézz fel! bemutatóján pedig egyenesen rá sem lehet ismerni a szőke hajú, tetkós színészre, aki egy babakék öltönyszettet viselt a premieren, pont olyat, mint a barátnője.

  Jonah egyébként évek óta felszólal amellett, hogy szeressük a testünket, korábban beszélt már nyilvánosan arról, hogy milyen atrocitások érték karrierje során a testalkata miatt, és még egy testpozitivitást jelképző tetoválást is magára varratott.

  A lényeg azonban, hogy végre úgy érzi, magára talált, ez pedig a róla készült képeken is szembetűnő.

 • Rég láthattunk ilyen mértékű káoszt az RTL Klub gasztro-reality-jében.

  A piros csapatra csúnyán rájárt a rúd a Konyhafőnök VIP hétfő esti adásában, tortájuk ugyanis teljesen szétfolyt, mely akkora káoszt szült, hogy Muri Enikő a konyha végében fogott neki a sírásnak. Minderre persze Görög Zita is felfigyelt, aki minden erejével próbálta segíteni az ellenfél csapatban lévő énekesnőt, aki persze ezt nem akarta elfogadni, hiszen tisztában volt vele, hogy az nem az ő munkájuk. 

  Enikő csapattársai azonban ezt már másképp gondolták, és végül az ellenfél csapat tortáját tálalták ki. Az adás részletét itt nézheti vissza:

 • Már nem kell sokat várnia a Mátrix-fanoknak, hiszen december 23-án érkezik a Mátrix folytatása, ami a Feltámadások címet kapta.

  Addig is egy új előzetessel jelentkeznek a film készítői, ami kicsit olyan, mintha az előző filmeket néznénk újra és újra, néhány új jelenettel kiegészítve. Ezért aztán olyan sok részlet nem is derül ki belőle, de arra mindenképp jó, hogy egyre kíváncsibbá tegyék a nézőket a folytatást illetően.

 • Egy ijesztően valósághű vonásokkal rendelkező robot videója terjedt el a neten néhány napja.

  robot.png
  Fotó: @terrill / Twitter

  Az Ameca névre keresztelt robotot a brit Engineered Arts tervezte és fejlesztette ki, a cég rendszeresen posztol robotikus tartalmakat a közösségi médiafelületeiken,

  az emberek nem túl nagy örömére.

  Egy Twitterre feltöltött videóban először csukott szemmel láthatjuk az élethű emberi vonásokkal megalkotott Amecát, majd hirtelen felébred és körbe pásztázza a szobát. Ezután a kezeit tanulmányozza, majd a felvétel végén egyenesen a kamerába néz és meglehetősen ijesztő módon mosolyog.

  Az embereknek kétes érzéseik vannak, hiszen többen már most attól félnek, hogy Ameca és társai egyszer csak öntudatra ébrednek, és az emberiség ellen fordulnak.

  (Forrás: Indy100)