Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyot nőtt Natalie Portman fia, a 11 éves Aleph. A színésznő és idősebbik gyermeke Párizsban járt a hétvégén, ők azonban (a legtöbb hírességgel ellentétben) most nem a divathéten tűntek fel, hanem a Parc des Princes stadionban, ahol a PSG–Nizza mérkőzést tekintették meg.

  A róluk készült fotókon jól látszik, mind a ketten izgatottan figyelték a meccset, a kisfiú Messi meze alapján pedig nem nehéz kitalálni, kinek szurkolhattak. Bizonyára hatalmas volt az anya-fia páros öröme a játékidő leteltével, végül ugyanis a fővárosi együttes győzedelmeskedett 2–1–re.

 • 30 milliónál több követőt tudhat magának a YouTube-sztár Dream, aki főként Minecraft témájú videókat töltött fel eddig a csatornájára, de senki sem ismerte a valódi kilétét.

  dream
  Fotó: Bazsó Dávid

  Azonban Dream most úgy döntött, hogy felfedi az arcát és nevét a világ előtt:

  „Sziasztok, a nevem Clay, akit online csak úgy ismertek, hogy Dream. Sokan biztosan azon agyaltok, miért pont most mutattam meg az arcom, hiszen eddig nem tettem meg” – mondja a videóban Clay, aki elmagyarázta, hogy egy barátja Amerikába utazik, és videó fog készülni róla a reptéren, amiben Dream is szerepelni fog.

  „A célom az volt, hogy elkezdjek valamit, találkozzam más tartalomgyártókkal, végre köszönhessek igazából a barátaimnak. Ki akartam szabadulni a való világba, hogy igazi alkotó lehessek” – vallotta be Clay.

 • Mindenkit meglepett, amikor Barbie Ferreira bejelentette: nem tér vissza az HBO sikersorozatának harmadik évadában, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy összetűzésbe került az Eufória készítőjével.

  Barbi
  Fotó: Instagram

  Ennek ellenére Barbie jól láthatóan nem szomorú, legutóbb például a Flaunt Magazine címlapjára is felkerült, amit egy hatalmas partival ünnepelt meg Los Angelesben.

  Barbie az estére pedig ezt a szettet választotta:

 • A sötét lovag sztárja a The Hollywood Reporternek mesélt arról, hogy nagyon szeretne ellátogatni a messzi-messzi galaxisba, sőt konkrét ötlete is van arra, hogy kit alakíthatna.

  bale
  Fotó: Instagram

  „Mindig is azt akartam, hogy benne legyek a Star Warsban, ahol egy Star Wars-jelmezben lefejelhetek egy ajtót, vagy valamit, miközben épp sétálok” – mondta Christian Bale, aki ezzel arra az ikonikus jelenetre utalt, ami az 1977-es Egy új reményben látható. 

  Az ominózus jelenetben egy rohamosztagos beverte a fejét az ajtóba, ami ugyan nem volt szándékos, de végül Lucas úgy döntött, hogy meghagyja, sőt később még egy hangeffektet is kapott.

  „Az igazi Star Wars-rajongók, akik számtalanszor látták a filmeket, mindig megemlítik azt a jelenetet, amikor a rohamosztagos beveri a fejét az ajtóba. Én az a fickó akarok lenni. Ennyi az egész” – mondta Bale.