Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A naplójában Alan Rickman elárulta, hogy a 2002-es második rész után ki akart szállni a Harry Potter-franchiseból. „Beszélgetek az ügynökkel, Paul Lyon-Marisszal a Harry Potterből való kilépésről, ami szerinte meg is fog történni” - áll a 2002. december 4-én keltezett bejegyzésében. – „De itt vagyunk megint a kreatív nézeteltérés szélén. Megismétlem, hogy nem szeretnék több filmben játszani, viszont még csak hallani sem akarnak róla.”

  Egy másik bejegyzéséből kiderült, hogy a negyedik rész után ismét távozni akart a színész, de meggyőzték, hogy maradjon. Ekkortájt diagnosztizáltak nála prosztatarákot 2005-ben. A színész viszont már inkább hajlott afelé, hogy befejezze a filmeket, ugyanis ezt már a „személyes történetének a végig vitelének tekintette.”

  „Rájöttem, hogy amint Piton gyűrűje és jelmeze felkerül, valami történik. Megszűnik körülöttem a csevegés, a mosolygás és a nyitottság. A karakter leszűkít, összeszorít. Nem jó tulajdonságok egy filmforgatáson. Sohasem nem voltam még kevésbé kommunikatív egy stábbal, mint akkor. Szerencsére Daniel Radcliffe könnyedén és bájosan tölti be a szerepét.” Egy másik helyen azt írta: „Befejeztem az utolsó Harry Potter-könyv elolvasását. Piton hősi halált hal, Potter úgy jellemzi őt a gyerekeinek, mint az egyik legbátrabb embert, akit valaha ismert, és a fiát Albus Severusnak nevezi el.”

  via (Just Jared)

 • Ez aztán a testhezálló öltözet.

  GettyImages-1426906744
  Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

  Miután szombaton a milánói divathéten debütált a Dolce & Gabbana legújabb kollaborációja, Kim Kardashian a divatház második bőrből készült,  gyönyörűen csillogó ruhájában ünnepelt, ami ellenben komolyan akadályozta a mozgásban. A reality-sztár barátnője, Stephanie Shepherd által vasárnap megosztott vicces TikTok videóban a 41 éves Kardashian kénytelen lift híján egy lépcsőn felmenni, és a szűk fűzős ruhakölteménynek köszönhetően inkább hátradőlni kocsijában az ülés helyett.

  @steph_shep

  I’ll let you caption this ⬇️

  ♬ Funny Song - Cavendish Music

  via (Page Six)