Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ő kölcsönzi eredetileg a hangját Szamárnak.

  Örömmel visszatérne a szinkronstúdióba Eddie Murphy, hogy újból életre kelthesse Shrek hű barátját, Szamarat. A színész azután mesélt ambícióiról, hogy tavaly év végén befutott a filmsorozat másik mellékszereplőjének, Csizmásnak az önálló mozija.

  „Csináltak egy új Csizmás-filmet. Amikor meghallottam, arra gondoltam, hogy inkább Szamár-filmet kellett volna csinálni. Szamár viccesebb, mint Csizmás kandúr. Ne értsetek félre, imádom Csizmást, de ő nem annyira vicces, mint Szamár" – kezdte Murphy, aki egyúttal a Dream Works alkotóinak is üzent: ha úgy van, csak hívják fel, hiszen ő bármikor tettre kész.

  „Teljes mértékben nyitott vagyok. Ha csinálnának egy újabb Shrek-filmet, rögtön igent mondanék rá. Imádom Szamarat" – idézte a színész szavait az IGN.

 • Képernyőfotó 2023-01-29 - 23.43.31.png
  Fotó: RTL

  Újra beleszóltak a ValóVilág 11 nézői a játékosok életébe: az interaktív hét keretén belül most arról döntöttek, kik alszanak majd a következő egy hétben a nyugiszobában. Az egymással meglehetősen rossz viszonyt ápoló VV Melinára és VV Barnára esett a választásuk, a hír hallatán pedig Melina benti párja, Dani nagyon kibukott. Csapkodva és káromkodva viharzott ki a nappaliból, és nem is próbálta tagadni, hogy eluralkodott rajta a féltékenység.

  „Ha hozzád nyúl, akkor kinyírom, biztos” – magyarázta Melinának, aki biztosította őt, a földön fog aludni, így semmi sem lesz köztük Barnával. Végül ez a terv nem egészen jött össze:

 • Alig lehet ráismerni a színésznőre.

  Megszabadult jellegzetes, sötét hajától Megan Fox! A filmsztár ráadásul nem csak kiszőkítette a haját, de fazont is cserélt, így már frufruval készítette legújabb szelfijét, amit Instagram oldalán osztott meg egy 24 óráig elérhető sztori keretében. Bár elsőre szokatlanul hat a világos haj Foxon, rajongói szerint ez a szín is remekül áll neki:

   A színésznő korábban a rózsaszínt is kipróbálta, akkor vőlegényével, Machine Gun Kellyvel volt egyforma a hajuk.