Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 25 éves Reilly Harrison kísértetiesen hasonlít Cara Delevigne modellre és színésznőre, olyannyira, hogy az emberek gyakran össze is tévesztik vele. Az állandóan hírességnek hitt nő természetesen imádja, hogy a modellhez hasonlítják, de bevallja, hogy nehezen tud randizni, mivel a férfiak megszállott rajongása nem feltétlen neki szól. 

  A 25 éves Reilly Harrison azt mondja, naponta mondják neki, hogy úgy néz ki, mint a szupermodell, de a hasonlítgatásokat hízelgőnek találja, és azóta imádja a feltűnő szemöldökét. Hálás Delevigne-nek, amiért vastag szemöldökét menővé tette, miután 16 éves korában gyantáztatni vagy szedni akarta. Ennek köszönhetően az önelfogadás lett számára a legfontosabb, amire mindenkit mást is buzdít.

 • Az álmok ezúttal valósággá válnak, mivel egy új kutatás a deperszonalizációs tünetekkel - vagyis azzal az érzéssel, minta a testük nem az sajátjuk lenne - küzdő emberek tapasztalatait vizsgálja. A szokatlan jelenséget a cambridge-i Anglia Ruskin Egyetem művészeti kiállításán elevenítik fel, ahol Dr. Jane Aspell, az intézmény idegkutatója vezette a deperszonalizációról szóló nagyszabású nemzetközi tanulmányt. Az Álomban élni nevű projekt, amelynek eredményeit még ebben az évben közzéteszik, megállapította, hogy a tüneteket tapasztaló emberek néha egészen más perspektívából élik meg az életet, mind ébren, mind pedig álmaikban.

  Dr. Aspell tanulmánya az első, ami azt vizsgálta, hogy az ilyen betegségben szenvedők hogyan élik meg az álmokat, közel ezer álomjelentést gyűjtött össze a résztvevőktől. Most az egyetem illusztrációs kurzusának nyolc hallgatója újraalkotta ezen álmokat a mesterséges intelligenciával, és a műalkotásokat először március 31. és április 1. között a Cambridge Fesztivál részeként állítják ki. A képeket elnézve, inkább egy nyomasztó élménynek írnánk le, mintsem megnyugtatónak.

 • A színésznő mindezt nyolc kiskutya társaságában idézte fel.

  Tavaly nyáron valódi mini-Hollywoodá változott Budapest, itt forgatták ugyanis a Dűne folytatásának jelentős részét. Megfordult a fővárosban Zendaya, Rebecca Ferguson, Austin Butler és Léa Seydoux, valamint természetesen a főszereplő Timothée Chalamet, de Florence Pugh is.

  Az angol színésznő most a BuzzFeednek adott interjújában felidézte (már amennyire a köré engedett hiperaktív kiskutyák nosztalgiázni engedték), milyen érzés is volt megannyi év után Budapesten újra viszontlátnia kollégáját, akivel a Kisasszonyok című kosztümös játékfilmben szerelmespárt alakítottak.

  Újra találkozni Timmyvel fantasztikus volt. Elmentünk gulyás levest enni, sört ittunk, és csak beszélgettünk az életről. Nagyon rég nem láttam őt, de nagyszerű volt látni, mennyit fejlődött” – mesélte Pugh, hozzátéve: a Dűne valóban óriási produkció, ennek pedig hatalmas dolog a vezető arcának lenni.

  „Jó volt látni, hogy a barátom ilyen jó benne.”

 • Nem bízik már a férfiakban.

  GettyImages-1323237138
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

  Nagyon szeretne még  gyermeket vállalni Emily Ratajkowski, de egészen sajátságos módon – erről egy előfizetéses platform kérdezz-felelek során mesélt a modell.

  Bár Ratajkowski az elmúlt időben több úriemberrel is közelebbi viszonyba került (legutóbb például Harry Stylesszal), úgy érzi, egyikükkel sem fordulhat komolyabbra a dolog, igazi partnert pedig nagyon nehéz egyedülálló anyaként találnia, mivel a „férfiak a farkukkal gondolkodnak”.

  Ezért barátai példáiból tanulva a petesejt lefagyasztáson gondolkodik, hogy aztán harmincas évei végén, 7-8 év múlva kistestvért kaphasson Sylvester nevű 2 éves kisfia. 

  „Mindenképp akarok még gyerekeket, igazán szeretek anya lenni. De nem vagyok biztos benne, hogy találok valaki olyat, akivel gyermeket akarnék nevelni” – fogalmazott Ratajkowski, hozzátéve: sok férfit elriaszt a tény, hogy mostohaapává válnának kisfia mellett, pedig nála csak annak az udvarlónak van esélye, aki elfogadja őt, mint anya, illetve, hogy az első és a legfontosabb számára gyermeke és a vele töltött idő lesz.