Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Marics Peti a Sorry! magazinnak adott interjút melyben többek között arról is mesélt, hogy bár rendkívül hálás az elért sikerekért, de időnként terhet is jelent számára a népszerűség. A fiatal énekes persze élvezi a hírnevet, ám mint mondja, van hátránya is, hogy lépten-nyomon felismerik.

    A szociális életem egyenlő a nullával. Bár hozzáteszem, én egyébként sem vagyok olyan, aki mindennap plázába rohangál, szóval ezt a részét nem élem meg negatívan. Viszont az már rosszulesik, hogy nem tudok összehozni egy randit egy csajjal anélkül, hogy másnap ne jelenjen meg rólunk fotó a médiában.

    idézi a Bors az énekest, aki legtöbbször egy étterembe sem tudok beülni anélkül, hogy ne mennének oda hozzá. Mint mondta, valóban tud sok lenni az ismertség, de ez attól is függ, mennyire volt fárasztó a napja.

    Ha nagyon ki vagyok merülve, akkor sok minden zavar, és kevesebbet tűrök el, kevésbé vagyok képes értékelni a hírnevet. Viszont ha friss vagyok, jöhet bármilyen kihívás! De ha nekem ebben nem volna részem, akkor is pont az az ember volnék, aki otthon a kanapéról azt üzenné a sztároknak, hogy ne rinyáljanak, mert nagyon jó életük van.

    – fogalmaz Marics, hozzátéve: mindezt gyakran próbálja tudatosítani magában, és igyekszik hálás lenni, amiért sikerült idáig eljutnia, és azzal foglalkozhat, amit szeret.

    A ValMar énekese azt is elárulta lapnak, hogy szerencsésnek tartja magát, amiért ismertségét követően is megmaradt a gyerekkori baráti köre.

    Együtt nőttünk fel, és ezért az évek során feltétlen bizalom és kötődés alakult ki közöttünk. Ahol tudom, bevonom őket a munkámba is. Az egyik barátom például taxisofőrként dolgozott, mielőtt elkezdett velünk turnézni, és a sofőrünk lett. (...) Emellett a sportolói múltamból is hozok barátokat, például Valkusz Milánt teniszedzésen ismertem meg. Amíg pár évig bejártam egyetemre, ott is szövődtek barátságok. Mindezek mellé pedig nem utolsósorban becsatlakoztak még a zenészkör ismeretségei

    – tette hozzá.

  • Újabb területen próbálja ki magát.

    Molnár Gusztáv az alkoholproblémáit leküzdve újfent a visszatért a színház világába, ugyanis szerepet kapott a kassai Thália Színházban, sőt, időközben a szerelem is rátalált. A 37 éves színész korábban már megemlítette, hogy új területen szeretné kipróbálni magát. Felidézte, hogy a komlói elvonón rendszeresen gondozott egy kertet, ahol észrevette, hogy a növények gondozása megnyugtatja és nagyon jó hatással van rá, ezért kertészkedni szeretne. Most a Borsnak azt is elárulta, hogy egy budapesti költöztető cégnél is szeretne munkát vállalni a színészkedés mellett.

    Alapvetően vannak művészi kihívások az életemben, újra van színház, viszont szabadúszó vagyok. Szükségem van valamilyen fajta állandóságra az életemben, ezért egy Facebook-csoportban elkezdtem munkák után nézelődni. Kifejezetten fizikai munkát szerettem volna csinálni! Azt éreztem, hogy vágyom arra az érzésre, amikor este úgy dőlök be az ágyba, hogy csináltam valamit. És egyáltalán nem tartom cikinek a költöztetést

    – fogalmazott a lapnak Molnár.

  • Dúl köztük a szerelem.

    DSC8187
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Schobert Norbert és Rubint Réka már közel 23 éve alkotnak egy párt, de az egymás iránt érzett szerelmük a mai napig tart. A házaspár ugyan rengeteget dolgozik, de mégis sikerül mindig időt szakítaniuk egymásra. Gyakran szeretik a másikat egy romantikus utazással meglepni, ugyanakkor a hétköznapokban is megtalálják a módját, hogyan kedveskedjenek egymásnak. A fitneszedző ezúttal is megmutatta a romantikus oldalát, amelyről felesége számolt be Instagramon.

    „Ezt az üzenetet és virágcsokrot kaptam ma. A Norbi telefonján lévő háttérkép 2003-ban készült, Larával voltam terhes. 23 év után a hétköznapokban is létezik és van ilyen... 23 év mögött nyilván rengeteg munka van, de a közösen megélt nehézségektől, könnyektől, a mélypontokról való együttes felállásoktól és a gyönyörű pillanatok sokaságától tudott ilyenné válni. Egységgé és szövetséggé” – írja Instagram-posztjában a fitneszlady, melyet ide kattintva tekinthet meg.

  • Páratlan duó.

    Palvin Barbara Instagram-oldalán osztotta meg, hogy egy közös reklámkampányban fotózták őt és Arnold Schwarzenegger legidősebb fiát New Yorkban. A 30 éves Patrick Schwarzenegger nemcsak modellként tevékenykedik, hanem édesapjához hasonlóan színészi babérokra tör, legutóbb a Gen V című sorozatban láthatták a nézők.

    A magyar szupermodell mostanság ugyan kevesebbet posztol a közösségi médiában, de nemrég betekintést engedett abba, hogyan is telik egy hétköznapja, amikor épp nem a kifutón vagy a vörös szőnyegen vonul.