Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Úton lehet Machine Gun Kellyvel közös gyermeke?

    Colson Baker, azaz Machine Gun Kelly legújabb videoklipje miatt azt találgatja az internet népe, hogy Megan Fox babát vár-e. A színésznő ugyanis a klip több snittjén is gömbölyödő babapocakkal látható. 

    Többekben felmerült, hogy a rapper és a színésznő arra próbál meg utalni a Lonely Road videójával, hogy szülői örömök elé néznek. Idén márciusban azonban Fox megerősítette: MGK-vel felbontották jegyességüket, jóllehet arról már nem beszélt, hogy ez a kapcsolatuk végét is jelentette-e.

    MGK videoklipje ide kattintva tekinthető meg:

    (via Unilad)

  • A Deadpool & Rozsomák című vadiúj szuperhősfilm népszerűségével eddig is tisztában voltunk, arra azonban nem számítottunk, hogy a mozi Blake Lively és Gigi Hadid után még egy cukrászt is megihlet majd. A cukrásznőt persze nem az öltözködés terén inspirálták Ryan Reynolds és Hugh Jackman ikonikus karakterei: a Lara nevű nő életnagyságú tortát készített kettejükről.

    Lara nem mindennapi sütiszobrához csaknem 300 kilónyi alapanyag kellett, s mintegy 120 óra alatt készült el. A tortaformában ábrázolt Deadpool és Rozsomák több mint 3 méter magasra sikeredett. Ez a legnagyobb torta, amelyet Lara valaha készített.

  • Barnai Judit a TV2 műsorában fog feltűnni.

    RTL NyeroParos2390949
    Fotó: RTL

    Ezen a héten derült ki, mely hazai sztárok fognak a Farm VIP ötödik évadában versengeni egymással a főnyereményért. Széki Attila Curtis párja, Barnai Judit a sárga csapatot erősíti majd, ráadásul nagy esélyesnek számít a profi kosárlabdázó.

    Csaknem egy hónapja az a szóbeszéd is felütötte a fejét, hogy az újpesti rappernek zátonyra futott a kapcsolata barátnőjével, de ezen híreszteléseket megelégelve a minap a TV2 kameráinak nyilatkozott. Barnai egyébként nemrég azt is elmondta, hogy pszichológus szakember segítségével az önismeret útjára lépett, a legutóbbi posztja pedig arról árulkodik, hogy kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

    Amikor megtalálod a boldogságot és önmagad. Köszönöm!!

    – olvasható az Instagram-posztjában.

  • A 2018-as Miss World Hungary győztese újra boldog.

    Igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán Szarvas Andi. A 2018-as Miss World Hungary győztese azt tudatta, hogy párja, Zsolt megkérte a kezét Monacói pihenésük alatt.

    Az első telefonbeszélgetés óta tudjuk...MI egymásnak vagyunk teremtve.


    Zsolti: Tudod milyen az igaz szerelem?
    Én: Na milyen?

    Zsolti: Mint a miénk. Arra vágyom, hogy a feleségem legyél.


    Isten éltessen ma születésnapod alkalmából, Szerelmem!

    – üzente meg az egykori szépségkirálynő, akit nem először jegyeztek el. A korábban  a Love Island, A Konyhafőnök VIP és a Farm VIP című műsorokat is megjárt híresség tavaly tavasszal bontotta fel jegyességét előző párjával. Meg is jegyezte, hogy a szakítással 25 évesen először mondhatja szinglinek magát, elmondása szerint ugyanis 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt.