Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A köztük lévő nagy korkülönbség miatt sokan ítélkeznek felettük, de Kayy Mackenzie és férje, Davey Mackenzie igyekszik nem felvenni a negatív kritikát. Bár már évek óta boldogok együtt, nem mindennapi románcukat mégis beárnyékolja az emberek hozzáállása: sokan nem házaspárnak, hanem apja-lánya párosnak nézik őket, s ez szokott szülni némi kellemetlenséget.

    Mackenzie-ék, akik között 25 év a korkülönbség, úgy mesélik, 2019-ben ismerkedtek meg egy kocsmában, ahol nagyon hamar egymásra hangolódtak. Két hét randizás után a férfi nagy lépésre szánta el magát: megkérte Kayy kezét, aki örömmel mondott neki igent. 2021 decemberében házasodtak össze, de ezt sokan nem néznék ki belőlük. 

    Az éttermi dolgozók mindig megjegyzik, hogy milyen jó látni végre egy apa-lánya párost együtt vacsorázni, aztán elszégyellik magukat, amikor közlöm, hogy házasok vagyunk

    – árulta el a Mirror riportjában a fiatal nő, aki lelki társként tekint 54 éves párjára.

    Davey családjának időre volt szüksége ahhoz, hogy elfogadja, egy pár vagyunk, méghozzá a nagy korkülönbség miatt. De most már semmi probléma nincsen, mindenkivel jó a viszony

    – szögezte le a feleség, utalva ara, hogy Davey Mackenzie-nek korábbi kapcsolataiból három gyermeke született, akik mind a húszas éveikben járnak.

  • Nem csoda, ha olvadoznak követői!

    GettyImages-1486968010
    Fotó: Jeff Kravitz / Northfoto

    A napokban ünnepelte első születésnapját Riot Rose Mayers, Rihanna és A$AP Rocky második gyermeke. A kisfiút édesapja Instagram oldalán is felköszöntötte, a nagy nap alkalmából egy egész albumnyi képet és videót osztott meg az egyébként ritkán látott gyermekéről, aki a bejegyzés alapján szüleire ütött, és szintén hatalmas zenerajongó.

    A felvételek között felfedezhetjük RZA-t is, a sztárpár nagyot nőtt kétéves fiát is:

  • Tavasz óta erősíti a szinglik táborát Schobert Norbert és Rubint Réka lánya.

    Schobert Lara májusban számolt be arról, hogy véget ért hosszú hónapokon át tartó kapcsolata a nála 10 évvel idősebb Szekszárdi Tamással, az okokra azonban nem tért ki. Az okleveles aerobik edző kapcsolata felhőtlennek tűnt, a sportolót Schobert Norbert és Rubint Réka is elfogadta, a 20 éves lány ráadásul a focista miatt azt is vállalta, hogy Kazincbarcikára költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt, ám románcuk azt már nem bírta ki, hogy a sportolót aztán Pécsre szerződtették.

    Schobert Lara nehezen dolgozta fel a szakítást; azt gondolta, a férfi nélkül nincs tovább, ám a jelek szerint mostanra nem búslakodik. Egy új kapcsolat sem lenne ellenére – erről árulkodott legalábbis egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történet. Az influenszer azt a kérdést válaszolta meg, miszerint vágyik-e perpillanat kapcsolatra.

    Úgy gondolom, az idő pénz... Ezt úgy értem, hogy szeretem, ha olyan valaki van mellettem, aki támogatja a jövőmet, a karrieremet. Én magam tökéletesen megvagyok egyedül, de nyilván jobb, ha ezt valaki kiegészíti. Szóval persze, örülnék neki!

    idézte a 24.hu az influenszer szavait, akinek bejegyzése ide kattintva megtekinthető.

  • A házaspár az utazást, a szállást és az étkezés is fizette, ráadásul egy teljes körű biztosítást is kötöttek a szerencsés férfinak.

    Polgár Árpád és Polgár Tünde közös YouTube-csatornája, a Polgar net egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A házaspár heti rendszerességgel jelentkezik új tartalommal, legutóbbi videójuk azonban több szempontból is kitűnik a többi közül. Az ugyanis nem a műkereskedő és neje tanácsairól vagy az amerikai életéről – 2003 óta ingáznak Florida és Magyarország között –, de nem is az utazásaik egyikéről szól, hanem arról, hogy valóra váltották egyik követőjük álmát.

    A Polgár-házaspár tavaly úgy döntött, ha elérik a 150 ezer feliratkozót, akkor az egyik szerencsés rajongójukat megajándékozzák. Ezt a számot év vége fel el is érték, melynek apropójából pár hónappal ezelőtt meg is történt a sorsolás. A játékot egy Zoltán nevű férfi nyerte meg, akinek Polgárék drága ajándékot szántak: ők állták a férfi élete első nyaralását. 

    Zoltán Zakynthosz, Madrid, Barcelona és a Costa Brava, Róma, a török Riviéra és egy olasz körutazás közül választott. Végül az utolsó mellett döntött. A házaspár az utazást, a szállást és az étkezést is fizette, ráadásul egy teljes körű biztosítást is kötöttek a férfinak, aki hosszú évek óta külföldön dolgozik. Előbb Németországban, majd Ausztriában vállalt munkát, nyaralni azonban nem volt lehetősége,  gyerekkorában pedig álmodni sem mert erről.

    Én egy szegény családból származom, persze most sem vagyok gazdag, de már máshogy tekintek erre, nem csak anyagi szempontból. Van egy bátyám és két nővérem, így amit szerettünk volna, mindent megteremtettünk magunknak, annak ellenére, hogy szegények voltunk

     – árulta el a férfi, aki nagyon hálás a Polgár-házaspárnak.

    „Most ez furcsán hangzik, így hogy ezt nyertem, de én örülök, hogy megismertelek titeket, és szívem szerint én magam fizetném ki ezt az utazást. Tudom, hogy ez volt a nyeremény, de mégis nagyon furcsa érzés, hogy kapok egy ilyen nagy értékű ajándékot, mert nekem ez egy nagy dolog, és nem is várnám el, hogy ezt nekem kifizessétek” – magyarázta Zoltán, akit Polgár Árpád hamar kijavított.

    Én fizetem, úgyhogy az árak ne befolyásoljanak. Szerintem ezen most lépj túl, és csak azzal törődj, hogy melyik hely tetszik a legjobban, hova mennél a legszívesebben.

    Nemrég a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán is hasonlóan cselekedett. Az egykori Nagy Ő sok követőjének váltotta már valóra az álmát, de úgy vélte, Damu Roland lányának is szeretne segíteni, aki neki köszönhetően életében először tapasztalhatta meg, milyen is egy nyaralás.

    (via Metropol)