Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Először láthatjuk a szerelmespárt.

    Ahogy azt megírtuk, Szoboszlai Dominik a magyar válogatott labdarúgója és volt barátnője, Gécsek Fanni egykori teniszező és modell tavaly ősszel szakítottak. A szerelmesek akkor már három éve alkottak egy párt, majd sokáig a bulvársajtó arról írt, hogy „lángol köztük a szerelem”. Szakításuk pedig egyik pillanatról a másikra történt, ugyanis szeptember közepén váratlanul kikövették egymást, és az összes közös fotójuk is eltűnt a közösségi médiában.

    A Liverpool játékosa mellett aztán márciusban tűnt fel egy fiatal szőkeség, akivel egy budapesti étteremben látták együtt vacsorázni. Most azonban a sztárfocista hivatalosan is megmutatta az Instagramján barátnőjét, Buzsik Borkát, akivel jelenleg Olaszországban, az Amalfi-parton nyaralnak. A dél-olasz álomnyaralásról a hölgy közösségi oldalára is szép számmal kerültek ki közös fotók, jól láthatóan hatalmas a boldogságuk a válogatott futballistával.

    Buzsik bejegyzéséből azt is megtudhattuk, hogy mostanra már körbe is robogózták a környéküket, jachton pihentek, és különleges finomságokat ettek.

  • Férje és lánya segít neki a legtöbb dologban, például a víz töltésben és a fürdésben is.

    andrea
    Fotó: TV2

    Csúnya balesetet szenvedett nemrég Kandász Andrea, aki biciklizés közben esett akkorát, hogy mindkét karja eltört. Mint mondja, szerencsésnek érzi magát, hiszen így legalább feje nem sérült, bár jobb végtagját nemrég műteni is kellett.

    Most már azért enyhültek fájdalmai, de nem tagadja, a mindennapok igen nehezek, főleg, hogy a legapróbb dolgokban is segítséget kell kérnie, kezeit ugyanis nem nagyon tudja használni. A Mokka otthonában látogatta meg a lábadozó tévést, akinek férje épp vizet töltött neki a stáb érkeztekor, de mint mondta, a fürdéshez is asszisztál lánya, ajtót nyitni pedig egyáltalán nem tud – a minap majdnem bent is ragadt emiatt a hálószobában, férje szabadította őt ki segélykiáltását hallva.

    „Telefonálni sem tudtam volna, nem tudom megnyomni a telefonon a billentyűket sem. Nagyon érdekes helyzetek vannak” – mesélte a műsorvezető, majd megmutatta, hogy húzza ki a fiókot lábával, vagy hogyan indítja be a kávéfőzőt könyökével. Családjának persze végtelenül hálás az asszisztálásért.

    „Én annyira szerencsés vagyok. Férjem is, lányom is, anyukám Zalaegerszegről a lelki támaszom. Szerintem ez egy családi csapatépítő program” – áradozott Kandász.

    „Úgy érzem magam, mintha az ő életét is élném egyben. Kandász Andrea lettem, és Szabó Lolita egyben. Mindent, amit neki kellene csinálnia, mindent én csinálok, fürdés, hajmosás...” – sorolta az épp reggelit készítő gyermeke.

  • Futurisztikus képekkel örvendeztette meg rajongóit.

    DSC8172
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Schobert Norbert közösségi oldalára ezúttal egy meglepő poszt került fel, ugyanis családja női tagjairól osztott meg fotókat, akik űrpáncélt viselnek. A Schobert család azonban nem egy holdra szállást tervez, hanem csak a mesteréges intelligencia keze van a dologban, ami sci-fi köntösbe bújtatta Rubint Rékát és lányát, Schobert Larát. 

    RéKapitány és Lara Croft 

    – olvasható a fitneszedző bejegyzésében.

  • Több színváltozat is készült a kiállított képből.

    Villámgyorsan vált az év egyik legnagyobb bulváreseményévé Justin Timberlake ittas vezetés miatti júniusi letartóztatása, azt azt követő kellemetlen párbeszéd közte és az őt fel nem ismerő rendőr között a világturnéjáról, valamint a nyilvánosságra hozott rendőrségi fotója.

    A kép azóta bejárta az egész világot, sőt, Godfrey Lohman festő múzsájává is vált, aki különböző színkombinációkban, egy limitált szériában vászonra is varázsolta az énekes portréját. Ez került most a New York-i Romany Kramoris galériában kiállításra, a tulajdonos legnagyobb örömére:

    „A jelenlegi legkortársabb művűnk!” – örvendezett a Page Sixnek a szakember. A hatalmas népszerűségnek örvendő, rengeteg érdeklődőt a helyszínre vonzó Kedd esti kimenő Justin Timberlakkel című festménysorozat darabjait 520 dollárért, azaz mintegy 200 ezer forintért meg is lehet vásárolni, pár varriáció már gazdára is talált.