Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már nem akar Budapesten élni.

    Az elmúlt 14 hónap, amelyet a baracskai börtönben töltött, teljesen megváltoztatta Galambos Lajost. A mulatós zenész, akit áram-, gáz- és vízlopási ügye miatt ítélték 3 év hat hónapos szabadságvesztésre július 1-jén a legnagyobb titokban hagyhatta el a büntetés-végrehajtási intézetet lakhelyelhagyási tilalom mellett, de azt kérvényezte, hogy visszajárhasson a pszichológiai foglalkozásra.

    A trombitás egy teljesen új életszemléletre váltott.

    „Meg kellett találnom önmagam és én egy másik önmagamra bukkantam. Most nagyon jól vagyok ebben az új világomban, és ehhez hozzásegített ez a tizennégy hónap” – vallotta be Galambos, akinek tervei között szerepel egy költözés is.

    Mindenben megváltoztam. A fontossági sorrend teljesen átalakult. Más céljaim vannak. Például egyáltalán nem fontos már, milyen márkájú vagy milyen hosszú az autóm. Abban is biztos vagyok, hogy már nem szeretnék Budapesten élni. Amikor ennek az egésznek vége, lehet, hogy egy tengerparti vagy egy tóparti, külföldi otthon után nézek, közben örökre megtartva a jelenlegi otthonomat is

    – vallotta be a Story szerint a mulatós zenész.

  • A színésznő szinte úszott az olajban.

    Egy csokor lesifotóval is megörökítették, ahogy Jennifer Anistont nyakon öntötték egy jó nagy vödör sűrű, olajszerű, fekete anyaggal New Yorkban. A színésznő számára július 28-án indult így a reggel, amikor a  The Morning Show című sorozat új évadát forgatta. Éppen egy olyan jelenetet vettek fel, ahol kissé elszabadultak az indulatok a klímaaktivisták körében egy tüntetésen, ahonnan Aniston tudósított.

    Mivel a színésznő arcára kiülő döbbenet nagyon őszintének tűnik, ezért többen úgy hitték az internetezők közül, hogy a színésznőt komoly atrocitás érte.

    Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor debütál a 2019-ben elstartoló sorozat negyedik évada az Apple TV+-on.

    (via PageSix)

  • Ezt egyhamar nem felejtik el a feleségével.

    „Köszönöm, hogy 20 éve velem vagy!” – ezekkel a szavakkal tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagram-oldalán Pápai Joci, utalva arra, hogy feleségével pontosan két évtizeddel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget. A különleges és kerek évforduló alkalmából a meglepetés sem maradt el: az X-Faktor leendő műsorvezetője és párja egy egyedien felmatricázott, királykék Ladát kapott.

    A jármű ablakaira nem csupán a házaspár, de két közös gyermekük arcát is felragasztották, amitől Pápai teljesen lehidalt. Külön az RTL logója is fel lett tüntetve, ahová az énekes tavaly év végén igazolt, valamint egy bokszkesztyű is feldobja az autót, hiszen ő is ringbe lép a Sztárbox idei évadában középsúly kategóriában.

    De jó, nézd már! Elájulok azon nyomban! Hallod… hát ilyen nincs! Besz.rok!

    – örvendezett az énekes, aki 2004-ben másfél együtt töltött év után vette feleségül szerelmét, Anitát, akivel azóta családot alapított. Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. 

  • A műsorvezetőnő és kisfia, Noé kiutazott az olimpia helyszínére. A kisfiúról képek is készültek, amint a győztes kézisek között játszó édesapját öleli.

    A párizsi olimpia harmadik napján, hétfőn a magyar férfi kézilabda-válogatott tíz góllal verte meg Argentínát, azaz 35–25-re győztek. A mérkőzés egyik hőse Lékai Máté volt, akinek felesége, Lékai-Kiss Ramóna, valamint közös gyermekük, Noé a helyszínen szurkolt.

    A fontos meccs után, még javában a győzelem okozta mámorban készült néhány megindító fotó is, amelyeken az látható, ahogy ötéves kisfia Lékai nyakába ugrik. 

    Elkaptuk Apát egy puszira @lekaimate. Megvan az első győzelem!

     – újságolta el az örömhírt Lékai-Kiss Ramóna, aki múlt hét óta drukkol férjének Párizsban.