2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Igazi hősként ünneplik őt követői.

    henry
    Fotó: instagram

    Sokan talán nem hittek Henry Mooresnak, amikor az év elején megosztotta a nagyvilággal a tervét:

    elsétál Manchesterből ibizára.

    A bulizni vágyó 21 éves srác anyagi okokból nem tudott volna repülővel menni a spanyol partiszigetre, de mindenképp ott szerette volna kezdeni a nyári szezont, ezért április közepén (egy hónappal a tervezett starthoz képes) túracipőt húzott, és nekivágott a nagy útnak.

    Moores minden egyes napjáról rövid bejelentkezéseket tett közzé Instagram oldalán, a több mint két hónapos kaland végére pedig már tízezrek izgultak a sorsáért. Végül a kompozással megtoldott, Franciaországon és Spanyolországon keresztülvezető út nem fogott ki a fiatalon, tegnap megérkezett Ibizára, ahol már barátai és csomagjai várták.

    Egyelőre az O Beach, az egyik leghíresebb ibizai klub tulajdonosával, Wayne Linekerrel való, szintén előre beígért koccintása még várat magára, mindenesetre nem mindennapi (jótékonysági adománygyűjtéssel is összekötött) teljesítménye miatt sokan így is valódi hősnek tartják a fiút.

    El sem hiszem, kicsit szürreális, hosszú hónapok óta álmodom erről

    – mondta videós bejelentkezésében Moores.

  • Apák napja alkalmából született a kép.

    Krausz Gábor apák napja alkalmából posztolt egy képet Instagramra Tóth Gabival közös kislányukkal, a négyéves Hannarózával. Mint ismertes, a szárséf és az énekesnő egy ideje más-más mellett találták meg a boldogságot, de válásukkor a legfontosabb szempontjuk az volt, hogy gyermekük a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből. Mivel a szülők nyíltan és őszintén kezelik a helyzetet, így kislányuk már mindent tud az új családi fellással kapcsolatban. Az édesapa most egy aranyos bejegyzésben látható kislányával a jeles nap alkalmából.

    Apának lenni a világon a legjobb. Boldog Apák napját!

    – írta Krausz a kislányával készül fotójuk mellé, melyet ide kattintva tekinthet meg. A poszthoz Tóth Gabi hozzászólt, és a séf jelenlegi kedvese, Mikes Anna is. Exfelesége boldog apák napját kívánt, míg a táncosnő egy szívvel reagált a képre.

  • Amint meglátja az ember, onnantól fogja nem lehet nem észrevenni.

    Egy szerelmi vallomással is felérhet az a bejegyzés, amelyet Nánási Pál osztott meg az Instagram-oldalán. A fotóművész a feleségének, Ördög Nórának címezte szavait: azt fogalmazta meg, mennyire hálás azért, amiért ő a párja, a posztban azonban egy sajátos bakira is felhívta a figyelmet. Nánási ugyanis csak utólag vette észre a zavaró látványt.

    „A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem.

    Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni. A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja. De természetesen így is gyönyörű

    – fűzte a képhez Nánási.

  • Szépen összeöltöztek Vivienne-nel.

    Vasárnap este tartották a 77. Tony Awards díjátadóját, amelyre Angelina Jolie és 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt is hivatalos volt. A 49 éves színésznő a vörös szőnyeges pózolást sem hagyta ki exférjével, Brad Pitt-tel közös gyermekével, akivel a köztük lévő összhangra való bizonyítékként össze is öltöztek.

    Míg az Oscar-díjas színésznő egy különleges szabású, szürkészöld és bársonyos hatású Atelier Versace ruhát viselt, addig gyermeke egy ahhoz színben passzoló mellénybe és nadrágba bújt. Vivienne a fehér inghez egy csokornyakkendőt is választott, szettjét pedig egy Converse tornacipővel dobta fel.

    Az, hogy anya és lánya összeöltözött, lehetett a közös munka miatt is, hiszen a Jolie által rendezett The Outsiders című filmnek Vivienne volt az egyik produceri asszisztense. A musical idén 12 jelölést szerzett a Broadway-produkciókban dolgozók elismerésére alapított Tony-díj-átadón, amiből négy elismerést zsebelt be.

    (via Page Six)