Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Orlando Bloomon nem fog az idő.

    Öregítő filterrel szórakoztatta magát Katy Perry, de hiába is próbálkozott, vőlegényén, Orlando Bloomon nem fogott a szűrő. Az énekesnő egészen 2074-ig „utazott az időben“, grimaszai pedig arról árulkodnak a rövid videóban, hogy nem éppen elégedett a végeredménnyel. Lánya, Daisy Dove apjának öregített arcát azonban nem tudta megnézni; gyanúja szerint azért, mert az nem tündéknek és kalózoknak lett kitalálva.

    Azt hiszem, ez a filter nem működik a tündéken és a kalózokon. Szomorú

    – biggyesztett egy szomorú emojit sorai után az énekesnő, aki Bloom A Gyűrűk Urában alakított karakterér, Legolasra, és A Karib-tenger kalózai című filmben játszott Will Turnerre célzott. A Daily Mail szerint mindenesetre azért rakta ki ezt a videót, mert kétségbeesetten próbálja népszerűsíteni új, Lifetimes című dalát, ami hamarosan debütál.

    (via People

  • Két kisebbik fia nem is tud semmit a dologról.

    Németh Kristóf is ringbe száll a Sztárbox nehézsúlyú bajnoki címéért. A színész már megkezdte a felkészülést, amiről Peller Anna és Pap Gergő faggatták a Reggeli szerdai adásában.

    „Legalább annyira mentális felkészülés, mint amennyire fizikai. Az embernek önmagával kell elsősorban megküzdenie” – kezdte a színész életmódváltásáról. Ahogy kedden leendőellenfele, Király Péter is mesélte, úgy Németh is elhagyta az italozást, odafigyel étrendjére, az edzései pedig egyre intenzívebbek.

    Mi most kicsit úgy élünk, szerintem, aki ezt igazán komolyan veszi, mint egy versenysportoló. Ez egy fantasztikus kaland is.

    Németh kötelező, részletes orvosi vizsgálatokon is átesett, hogy biztossá váljon, alkalmas a megmérettetésre, családja azonban ennek ellenére nagyon aggódik érte.

    „A feleségem, a nagyfiam, Lóci és édesanyám a legnagyobb támogatóim. A kisebb gyermekeim nem tudják ezt az egészet, őket kihagyjuk ebből. De azt kell mondjam, hogy míg mindenki támogat – mint mindenben – , igaziból úgy látom, hogy nem tartják különösebben menőnek, vagánynak a dolgot. Sokkal inkább a féltést látom a családomon” – vallotta be a színész, akinek ez nem esik rosszul, igyekszik fejben tartani edzője tanácsát, miszerint alapvetően önmagáért csinálja ezt az egészet.

    „Alapvetően nincsen bennem félsz, az egész élettel kapcsolatban. Itt mindenki, aki ezt a kihívást elfogadta, az már bajnok, az már győztes. Az már valami olyat csinált, amiért büszke lehet magára.”

  • A táncosnő nem titkolja, műsorvezetői babérokra törne.

    Stana Alexandra volt legutóbb a vendége a TV2 Titkok Ramival című műsorának, ahol többek között arról a néhány hónappal ezelőtti nyilatkozatáról is említést tett, miszerint szívesen lenne aBachelor – A Nagy Őháziasszonya . A párkereső reality műsorvezetőnője az előző évadban, amelyben Jákob Zoltán válogatott hölgyek között, éppen beszélgetőpartnere, Lékai-Kiss Ramóna volt, ezért most szóban is bocsánatot kért a tévéstől korábbi kijelentése miatt. A táncosnő elmondta: nem Lékai-Kiss helyére pályázik, de azt követően, hogy a Zsákbamacskában kipróbálhatta magát, A Nagy Ő-t tartaná számára ideális műsornak.

    Lékai-Kiss Ramóna aztán megkérdezte tőle: mi lenne akkor, ha felajánlanák neki, hogy tánc helyett vezesse a Dancing with the Stars háttérműsorát. Mint ismert, azt eddig Gelencsér Tímea vezette, ám az egykori szépségkirálynő átigazolt az RTL-hez.

    Úgy gondolom, el tudnám engedni, és nyugodt szívvel. Nem úgy, hogy bármiféle űrt érzek, mert borzasztóan hálás vagyok, hogy mind a négy évben itt lehettem, és szerintem csodálatos utat járhattunk be az aktuális partnerrel. Nagyon különlegesen más emberekkel táncolhattam, sok színes koreográfiát mutathattam meg, ami bennem volt. Nem érzem, hogy bármiben hiányom lenne. Sokan mondják, hogy de hát nem nyertem még meg, nem fogtam a kupát, és valamiért mégsem érzem azt, hogy ettől könnyebben engedném el

    – fejtette ki a táncosnő, akinek a DWTS korábbi évadaiban Győrfi Dániel influenszer, Árpa Attila színész, Iván Bence paraúszó és Marics Peti énekes volt a partnere.

    Stana úgy véli, a táncban már kiteljesedett.

    „A táncban tényleg azt gondolom, hogy kimaxoltam mindent. Már nem fogok annyit fejlődni táncosként, hogy azt mondjam, a csillagokat is lehozom. Én ezzel elégedett és boldog vagyok. Még annak idején a Fővárosi Nagycirkuszban volt szerencsém vezetni egy műsort, amiben nagyon jól éreztem magam, aztán jött a következő, és akkor meghívtak egy társasházi konferenciára moderátor szerepben. Azt nagyon megszerettem. Legutóbb megkérdezték tőlem, hogy milyen műsort vezetnék szívesen, és a Nagy Ő-t mondtam, és utána tudtam, hogy ezer elnézést fogok kérni tőled. Ez egyáltalán nem arról szól, hogy akkor én most a Lékai-Kiss Ramóna helyére pályázok.”

  • Hangolódik az új idényre a Liverpoollal.

    Szoboszlai Dominik továbbra is az Egyesült Államokban tartózkodik a Liverpoollal, ahová a labdarúgócsapattal azért utaztak, hogy három rangos mérkőzéssel készüljenek fel a 2024–2025-ös Premier League-szezonra. Az új idényre való hangolódás közben persze izgalmas programokból sem szenvednek hiányt a focisták, legutóbb például bokszkesztyűt húztak – szúrta ki a Liner.

    Erről egy lapozható bejegyzés is árulkodik a Liverpool FC hivatalos Instagram-oldalán, melynek első elemén a magyar válogatott csapatkapitánya látható, ráadásul nem is akárhol: Philadelphiában, a híres Rocky-filmek helyszínén kapták lencsevégre az egyik edzőteremben.

    A bokszedzést nem iktathatták be véletlen, hiszen ez a sport javítja a koordinációt, az erőt, az állóképességet.

    A labdarúgók annyira beleélték magukat a Rocky-hangulatába, hogy az egyik játékos, Curtis Jones a filmekből jól ismert köntöst is felvette – emelte ki az Szeretlek Magyarország.