Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Néha szokatlan kapcsolatokat szül a természet, egy kutya az indiai Himácsal Prades államban például egy elárvult kölyökmajmot „fogadott örökbe”. A nem mindennapi anya és gyermek párosról egy 45 éves üzletember, Anuj Jain készített szívmelengető fotókat, megörökítve kettejük szoros kapcsolatát.

    A férfinak a helyiek úgy mesélték, hogy a kölyökmajom elveszítette az anyját, a kutya pedig szinte egyből a pótmama szerepébe lépett. Etette, játszott vele, és megvédte a többi kutyától, a kóbor ebek többsége ugyanis többször meg akarta támadni a kis majmot. 

  • Az énekesnő több mint egy éve él mostani otthonában.

    Tóth Gabi a minap egy olyan videóval nevettette meg az Instagram népét, amelyet szentendrei otthonánál készített. Az énekesnő azt örökítette meg, hogy háza udvarán próbált eltölteni egy csendes délutánt, miután hazaért a munkából, ám erre nem volt lehetősége, szomszédjában ugyanis éppen házfelújítás zajlik, amely nem kis zajjal jár. A Sztárban sztár All Stars versenyzője nem kommentálta a dolgot, csak mosolyogva szívta magába a napsugarakat, de humoros feliratú bögréje mindent elmondott.

    „Nincs is annál jobb, mint amikor hazaérsz egy hosszú nap után és gyönyörködhetsz az otthonod kilátásában! Nyugalom és béke (hanggal érdemes nézni)” – olvasható Tóth Gabi bejegyzésében, akinek mégsem minden követője találta viccesnek a felvételt: többen bántó jellegű kommentet hagytak a poszt alatt, üzenve az énekesnőnek, hogy ha nem tetszik neki, hogy szomszédai zajosak, költözzön inkább egy tanyára.

    Tóth Gabi a jelek szerint nem vette a szívére a dolgot: a jövőben valóban azt tervezi, hogy egy tanyán kezd új életet.

    Szeretem a vidéki létet, eddig is szerettem. A tanyára költözés tényleg nagy álom és tulajdonképpen végcél, de majd csak akkor történhet meg, ha olyan életformánk lesz, ami beilleszthető a tanyasi élet hétköznapjaiba. Akkor kell oda költözni, mikor már tudsz foglalkozni a házzal, az állatokkal. Remélem, egyszer megadatik nekünk is

     – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő.

    Mint ismert, Tóth Gabi a szentendrei ingatlant volt férjével, Krausz Gáborral kezdte el a saját ízlésükre igazítani, a séf azonban elköltözött onnan a válás miatt. Az énekesnő, aki azt sem titkolta, hogy hitelt vett fel, hogy megvesse a házat, s mivel az ingatlan nem készült időben, egy időre panzióba költöztek.

    nincs egyedül, párja, Papp Máté Bence ugyanis hozzáköltözött.

  • Kiadták a hősszerelmes útját.

    udvarlo2
    Fotó: RTL

    Vivien gazda az egyik párjelöltjével, Danival ment randevúra a Házasodna a gazda legutóbbi epizódjában, de kellemetlen fordulatot vett a romantikázás. A 29 éves férfi piknikezni vitte kiszemeltjét, ahol bekötötte szemét, majd gyümölcsökkel etette egy kosárból. Egy ponton aztán váratlanul megcsókolta Vivien gazdát, akinek a legkevésbé sem tetszett a húzása. Később a többi udvarló előtt is felidézte a történteket a nő, akinél ezzel betelt a pohár. 

    Dani hozott nekem egy gyümölcstálat, letakarta a szememet, majd ő adta a számba a dolgokat. Röviden, tömören: meg akart csókolni. Visszautasítottam. Nekem ez sok volt. Rövidre is zárom: nem szeretném veled ezt tovább folytatni

    – jelentette ki Vivien gazda, majd kiadta az útját a férfinek.

    „Rendben, megértem” – válaszolta kelletlenül Dani, aki ezután a kameráknak bevallotta, hogy úgy érzi, a gazdasszony valójában nem is keres párt maga mellé.

  • A többszörös karate-, kungfu- és ökölvívó-világbajnok, Miló Viktória a napokban egy nagyszabású díjátadóra volt hivatalos, ahová nem egyedül érkezett: Abebe Dániel, azaz Bebe kísérte el a Femcafé által szervezett Inspiráló Nők idei gálájára, ahol együtt pózoltak a vörös szőnyegen, és ahol szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

    Mivel több olyan felvétel is készült róluk, amelyen szeretettel érintik meg egymást – sokat sejtetően fogták egymás kezét, de sejtelmes pillantásokból sem volt hiány –, ezért többen azt feltételezik, hogy több lehet a zenész és a bokszolónő között, mint barátság.

    Az utóbbi időben úgy hírlett, mindketten a szerelmet keresik, a Story magazin szerint ezért meglehet, a fotók a bimbózó kapcsolatukat örökítették meg. A sejtelmes fotókról egyelőre egyik fél sem nyilatkozott, Miló Viki azonban említést tett a gáláról az Instagram-oldalán. Néhány szív emoji kíséretében azt írta:

    Ezt a rendezvényt sosem hagyjuk ki @abebe_bebe_daniell barátommal.

    Bebe egyébként néhány éve beismerte: már több mint 20 év vonzódik Miló Vikihez. Bár megvolt köztük a szikra, mégsem jöttek soha össze, pedig azóta ismerik egymást, hogy az énekes a Picasso Branch együttes tagjaként zenélt.

    „Száraz Tamás, azaz Tommy G az együttes oszlopos tagja, aki Viki unokatestvére. Mivel a zenekar gyakran megfordult Tomiéknál a családi összejöveteleken, Vikivel összeboronálódtunk, még bokszedzésekre is jártam hozzá. Ő egy aranyos kis nyuszi, de az edzéseken nem finomkodik, átmegy egy valódi kungfusárkányba. (...)

    Valaha lehetett volna köztünk valami, de nem lett. Ma is vonzó nőnek látom Vikit, de elfogadom, hogy így alakult a kapcsolatunk. Sőt nem is csak elfogadom, örülök is neki. Biztos vagyok benne, hogy így tud igazán szoros lenni a viszonyunk

    – mesélte Bebe 2021 júniusában a Story magazinnak.

    Nem titkolják, mindketten gondoltak már arra, hogy több is lehetne köztük barátságnál, ám erre az életsosem kínált lehetőséget.

    Azért nem közeledtem, mert amikor ez egyáltalán felmerült bennem, hogy szeretnék, Bebe házasságban élt, amit tiszteltem. Aztán pedig nekem volt párkapcsolatom. Sosem történt semmi

    – szögezte le a bokszolónő.