Csillagászati összeggel csábítják Cristiano Ronaldót

GettyImages-1245104004
2022.11.26. 21:54
Elképesztő fizetéssel csábítja egy szaúdi klub Cristiano Ronaldót, aki jelenleg a portugál válogatottal Katarban szerepel a világbajnokságon.

A CBS információi szerint a szaúdi élvonalban szereplő al-Naszr a jelenleg klub nélküli Cristiano Ronaldo legújabb kérője.

Az amerikai televíziós csatorna úgy értesült, a szaúdi egyesület nem kevesebb mint heti 1,2 millió fontos (forintra váltva több mint 500 milliós) fizetést ajánlott a portugál sztárnak.

Az al-Naszr három évre igazolná le a 37 éves Cristiano Ronaldót, aki szerződést bontott a Manchester Uniteddel, miután nagy visszhangot keltő interjút adott Piers Morgannek egy brit televíziós csatornán.

Több klubbal is hírbe hozták már Cristiano Ronaldót manchesteri távozása óta: nevelőklubja, a Sporting, valamint a szintén a Premier League-ben szereplő Chelsea érdeklődéséről is hallani lehetett.

A világbajnokságot jól kezdte Ronaldo: büntetőből szerzett góllal vette ki a részét a Ghána elleni 3–2-es sikerből, ám a mérkőzés után azzal került inkább a hírekbe, hogy valamit elővett a nadrágjából, és megette. Az is kiderült, hogy mi volt az, erre tessék, mutatjuk.

Portugália hétfőn este 20 órakor Uruguayjal találkozik a világbajnokságon.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo a Ghána elleni vb-csoportmeccsen. Fotó: Tom Weller / picture alliance / Getty Images)  • Hírek
  • Hírek