Anna, Anikó
19 °C
31 °C
Sport

Kosárlabda

Blogok

Braking News F1
F1 - A HAAS IS MÁR 2017-RE FÓKUSZÁL
A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elárulta, hogy abbahagyják 2016-os autójuk fejlesztését, és 2017-re helyezik a hangsúlyt. [...] Bővebben!
Sakkmester
LIVE! - Magyar nagymesterekkel - Biel Master Tournament (Open) 2016 - Biel, Switzerland 25 July - 03 August 2016
A rajtlistán 12. Balogh Csabával, 20. Erdős Viktorral,  a 31 Horváth Ádámmal. A résztvevők listáját, a részletes eredményeket ITT találod.   Pairings Round 2 1 29. Vern...
USAracing
A legenda, aki nemet mondott a Forma-1-re
Míg Ayrton Senna 1992-ben már a Forma-1 háromszoros világbajnokaként pattant be egy IndyCar autó volánja mögé a Team Penske jóvoltából, addig a csapat nevével mára összeforrt Rick Mears még jóval a karrierje csúcspontja előtt, egyfajta B-tervként próbálta ki az F1-es Brabham istálló versenygépét.
9 Nyíl
Itt a magyar Eb-válogatott
Olyannyira izgalmas ez, mint amikor a futball Eb-re készültünk.
Corner 2 Corner
Egyedül Mayweather tudná letesztelni Golovkint
Így véli a kazah bokszoló edzője, aki szerint Mayweather még 60 évesen is veszélyes lenne. [...] Bővebben!
Labdabiztos
2. forduló, 1. edzőcsere
A magyar foci úgy felgyorsult, hogy máshol még el sem kezdték a bajnokságot, nálunk viszont 3 csapat már a teljes nemzetközi szereplését letudta, és egy csapat már új edzővel készülhet.
Katarzis nélkül
Napra várva 18 TT
Mindenképp üdítő (már számomra), hogy a popkultúra is betette a lábát a teljesítménytúrák világába, még, ha csak névadóként is.
Totaldamage
Elindult a totaldamage.hu
Ez azt is jelenti, hogy a totaldamage.blog.hu-nak vége.  [...] Bővebben!
Vitorlás tudattágítás
Vitorlakészlet a Vendée Globe-ra
Egyszerre csak kettőt (na, legfeljebb hármat) látunk egyszerre felhúzva a hajókra, attól még tény: egy, a világ legkeményebb szóló vitorlás versenyén induló IMOCA60-ason kilenc vitorlából választhat a szkipper, attól függően, hogy éppen melyik kombinációt tartja a leginkább megfelelőnek az adott körülmények között.
Szabadrúgás
Kifütyültük a Fradit
Aki tévén nézte, az valószínűleg nem is értette, miért ütötte ki a Ferencvárost az albán bajnokság második helyezettje a Bajnokok Ligájából.