Hedvig
9 °C
24 °C
Sport

Kosárlabda

Blogok

USAracing
Letartóztatásba torkollott egy versenybaleset Indianában
Az a szép az amerikai, regionális autóversenyzésben, hogy amikor már azt hitted mindent láttál, az ottani srácok képesek rátenni még egy hatalmas szívlapáttal.
Raiders
Sorozatban a negyedik mérkőzésünket is elvesztettük
Szombaton jó hírt kapott a Black Hole szurkolótábora ugyanis bejelentették, hogy visszatér Derek Carr és kezdeni fog a vasárnap esti Los Angeles Chargers elleni mérkőzésen.
9 Nyíl
Egy kis pihenés mindig jót tesz...
Michael van Gerwen győzelmével zárult az idei ET-sorozat, és ez a győzelem azt jelentette a holland világelsőnek, hogy karrierje huszadik sikerét tudhatja a magáénak a sorozaton belül.
Corner 2 Corner
Decemberben egy újabb legenda távozik a sporttól
A nagyközönségtől kedvenc helyén köszönhet el Miguel Cotto, de ez senkit nem fog érdekelni, mivel sikerült egy olyan ellenfelet választani, aki tökéletesen asszisztálhat a méltó búcsúhoz.
Sakkmester
Baranya Hotel Wellness*** Nemzetközi Sakkverseny Harkány - 2017.10.19. - 22.
Baranya Hotel Wellness*** Nemzetközi Sakkverseny Harkány A verseny célja: Értékszám-szerzési és versenyzési lehetőséget biztosítani sakkozók részére.
Szabadrúgás
Bognár játékvezető összegyűjtött töprengései
Szombaton meccs van. És amilyen peches vagyok épp a Fradi-Puskást kapom. Ráadásul Felcsúton. Ebből nem lehet jól kijönni. Egyrészt ott a Fradi. Azzal a megveszekedett közönséggel. ...
Katarzis nélkül
Versenyben a fogaskerekűvel
A Budapesti Fogaskerekű vasút, azaz a fogas a Városmajortól közlekedik a Széchenyi-hegyig.
Tommy autosport
Brutális sztárparádé a 15. Rallylegenden!
Most már tényleg elkezdődött a visszaszámlálás a 15.