Keresés

76 találat az Indexről, és 1 a környékéről.

2014 január 29., 12:27

Ti nyerni akartok a döntőben?

A hét közepén megtartották az ilyenkor szokásos médianapot a Super Bowl előtt, itt az akkreditált sajtóból gyakorlatilag boldog-boldogtalan kérdezhetett, először a Seahawkstól.

2014 január 27., 09:44

Peyton Manning és a nyugdíj

Vasárnap este Peyton Manningnek szegezték a kérdést, ami sokakat érdekel vele kapcsolatban, mi lesz pályafutásával a Super Bowl után. "Még mindig élvezem a futballt, jobb állapotban vagyok most, mint azt korábban gondoltam volna a műtétem után.

2014 január 22., 10:04

Ki fognak halni a rúgók az NFL-ből

Január elején a Patriots-edző Bill Belichick már elmondta, hogyan kellene megszabadulni a játékot lassító extra pontoktól, most már az NFL-vezér Roger Goodell is hajlik a dologra, legalábbis kész megfontolni a szabályváltoztatásokért felelős tanáccsal együtt.

2014 január 13., 18:22

Amikor a 49ers fontosabb istennél

"Néhányan talán tudjátok, hogy pár percen belül elkezdődik egy futballmeccs, úgyhogy arra gondoltam, hogy a mai szertartást kicsit lerövidítem" - kezdte a rendhagyó vasárnapi misét Tim Christensen lelkész a montanai Bullében.  "Szeretnétek megbocsátást nyerni? Oké, minden megvan bocsátva" - folytatta izgatottan Christensen, aki aztán egy perc alatt ledarálta mondanivalóját, majd a szónoklat végén csinált egy Kaepernickinget, és 49ers-pólóját megmutatva közölte, hogy ő akkor most le is lép.  Tim atya örülhetett, a 49ers megverte a Carolina Pantherst, és a Seattle Seahawksszal játszhat a Super Bowl-részvételért, ami már kevésbé jó hír számára, hogy az a meccs is vasárnap lesz.