Fülöp, Evelin
8 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

64 találat az Indexről, és 12 a környékéről.

2015. szeptember 4., 00:27

Balhé és pánik a Deák téren Balhé és pánik a Deák téren

Az éjjel fociultrák verekedtek egymással és rendőrökkel. Hanggránátok robbantak, mindenki elmenekült a Deák térről, amit elözönlöttek a rendőrök.

2013. február 16., 03:26

Készen állunk a legnagyobb harcra Készen állunk a legnagyobb harcra

Péntek este a Középiskolai Hálózat aktivistái tüntetést rendeztek, melyen tanárok és diákok együtt vettek részt. A tüntetők a Deák térről a Parlamentig vonultak.

2012. május 30., 06:11

Budapest, Deák tér: képek a tegnapi gerillatámadásról

A mai szép, napsütötte délutánon (mely színes szándékaink és fonalaink tiszteletére dacolt az időjósok véleményével) legalább másfél tucatnyian kiültünk a Deák téri evangélikus templom lépcsőjére kötni-horgolni, turisták és pesti, munkából hazasiető lakosok legnagyobb bámulatára, majd szépen fogtuk a helyben (illetve a leleményesebbek által már otthon előre) elkészített mindenféle szépséges alkotásunkat és felvarrtuk őket a kopár lámpaoszlopokra.

2011. december 9., 08:05

Tűz a metróban

Kiürítik a Deák téri állomást, mert füst van az alagútban, az egyik szerelvény gyulladt ki.

2009. augusztus 30., 12:00

Budapest-klip: Publo Hunny és a Deák téri aluljáró

Bár a magam részéről a PH Publo Palkó által énekelt, hunglish nyelvű dalainak voltam rajongója, ennek a számnak is van határozott előnye: látható benne a Deák téri metróállomás a felújítás előtt.

2008. január 16., 10:00

Titkos kazamata a Deák tér alatt

Rábukkantunk egy repülőgéphangárnyi objektumra a főváros központjában, ahol titkos fegyverek helyett furcsa szeánszot találtunk. Videós stábunk alászállt a mélységbe.

2007. szeptember 23., 13:32

Ötvennel a mozgólépcsőn Ötvennel a mozgólépcsőn

Biciklisták szállták meg a Deák téri metrómegállót, hogy párosával zúduljanak alá a mozgólépcsőkön és szlalomozzanak a szerelvényekben.