új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az ugye az új kormányzati dili, hogy az ellenzék üres laktanyákba akarja költöztetni a menekülteket. Kicsivel több mint 2 éve (tanulságos, hogy milyen régóta tart ez az egész) fideszes aláírásgyűjtők ennél sokkal durvább dolgokat képzeltek el, azt hogy a saját lakásunkba kell majd beköltöztetni a menekülteket. (Az alábbi videón kb 1:28-tól)

    Terroristák, Soros-bérencek és nagyon gazdagok
  • A volt miniszterelnök Szegeden a Járásbíróság előtt tartott sajtótájékoztatót a Czeglédy-üggyel kapcsolatban. Szerinte a miniszterelnök gyáva, és a politikán kívüli eszközökkel, az igazságszolgáltatás révén akarja befeketíteni az ellenzéki és demokratikus jelölteket.

    Elismerte, hogy pénteken Czeglédyvel kapcsolatba lépett, egymás hogylétéről illetve a kormányfő és Budai Gyula "elmeállapotáról" értekeztek.

    Jelezte, ennek az ügynek a kormányváltás után lesznek következményei, akik részt vettek ebben, "el fogják veszíteni a szabadságukat".

  • Két olvasónk is beküldte ma, hogy Tatabánya főtere megtelt kerítésbontó plakátokkal. Igazi propagandaplakát-labirintusban keringhet, ha arra jár. (Ez ugye a Fidelitas kampánydobása, egy vándorkiállítás arról, hogy szerintük az ellenzék le akarja bontani a déli határkerítést.) 

    28537283 1570949596286636 1690952442 n
    Fotó: Olvasónk, N. Tamás / Facebook
  •  Az "európai egyesült államok" létrejötte azt jelentené, hogy "nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz" bevándorlóországgá tett Magyarországgal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Magyar Tudományos Akadémián, az Igazságügyi zsebtörvénytár című kiadvány bemutatóján.

    A kormányfő szerint a tagállami jogok visszaszorítására és egy "európai egyesült államok" létrehozására irányuló szándékokat lehet észrevenni például az olyan kísérletek mögött, mint az alapító szerződésben sehol sem szereplő úgynevezett csúcsjelöltrendszer bevezetése.

    Azzal, hogy az Európai Bizottság nyíltan politikai testületként tüntette fel magát, feladta elvi semlegességét, ez azonban az EU-n belüli együttműködés lerombolásához vezet, mert intézményesíti a kettős mércét: mindig a nagyobbak javára és a kisebbek rovására - fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve: az "Európai Bizottság mint a szerződés őre" elvnek a felborítása alapjaiban rázza meg az európai intézményrendszert. (MTI)

  • cikkünk a témában:

    Az MSZP-elnök a legesélyesebb ellenzéki a kerületében, de messze van a Fidesztől

    Molnár Gyula egyértelműen több szavazatot kapna a választókerületében, mint a többi ellenzéki jelölt. Ám ha a többiek visszalépnének, akkor sem tudná legyőzni a Fideszt.

  • A fullos kormánypropagandát nyomó Lokálnak adott interjút egy volt jobbikos parlamenti képviselő. Mivel általában név nélküli cikkekben, név nélküli nyilatkozók szapulják a Fidesz ellenfeleit, nem szoktunk ezekkel foglalkozni. Ebben az interjúban viszont névvel sztorizgat a Jobbik múltjából Rubi Gergely, szóval egy posztot megér. Ez a legjobb rész:

    Ez a cukisodás meg néppártosodás a cukormázas felszín. Korábban keményebben megmondták a véleményüket az elnökség tagjai. A zsidózás meg a cigányozás napi szinten ment, lehet, hogy még most is megy. Például egy mezőkövesdi frakcióülésen épp egy zsidózásról volt szó, és Vona azt mondta, hogy nagyon szívesen bemegy a férfivécébe, és egy közös pisilés alkalmával megnézi, melyik képviselőtársa van körülmetélve.

  • A politika beavászkodott a láthatósági mellényes mindennapokba is.

    (Árpád hídi csomópont, hétfő reggel)

  • Az ügyészség  ismét indítványozta a pénteken este őrizetbe vett Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását. A főügyészség indítványa szerint a képviselőjelöltként szerzett mentelmi jog, amely miatt az előzetes letartóztatást meg kellett szüntetni, nem eredményezett változást azokban a körülményekben, amelyek az előzetes letartóztatást indokolják.

  • Délután 4-ig lehet leadni az ajánlószelvényeket

    Úgyhogy iparkodjon, aki még nem adta le!

  • Morvai Krisztina lett a jobboldal Szili Katalinja. Nem először, de valószínűleg nem is utoljára állt be a Fidesz mögé. Ezúttal a Békemenetet támogatja - írja a Magyar Idők. Egyébként Morvai nagyon különös indoklással állt be a sorba. Ezt mondta a lapnak: 

    Attól tartok, ez lenne az utolsó alka­lom – négy évig –, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, ha az ellenzék győzne

    Értik ezt? A bevándorlóellenes Jobbik EP-képviselője szerint ha a Jobbik győz, nem mehetnek majd utcára a bevándorlóellenes magyarok.

    Persze van magyarázat arra, mit keres Morvai a Fidesz Békemenetén. Az EP-képviselőnő kegyvesztett lett már egy ideje a Jobbikban, meg is van sértődve Vona Gáborra, mert úgy érzi, nem kértek a véleményéből. Legutóbb a Heti Válasznak adott egy interjút, amiben már nagyon dicsérte a kormányt, de azt is mondta, hogy kiszáll a politikából. Hát, ez így sikerült. 

  • Lesz itt minden, mint a mesében. Hírek, pártközlemények, adok-kapok, odamondogatások. Kezdjük rögtön egy lapszemlével. 

    • A Magyar Nemzet arról ír, hogy Márki-Zay nagykoalícióban egyesítené az ellenzéket. Erről a hódmezővásárhelyi polgármester egyébként már a szombati beiktatásán is beszélt. 
    • Ugyancsak a Nemzetben van egy interjú Komlóska polgármesterével, Köteles Lászlóval. Szerinte Lázár János "semmibe veszi a falvakat", ezért szolgáltattak igazságot a hódmezővásárhelyiek. Köteles szerint április 8-án forradalom lesz.
    • A Magyar Hírlap "a maffiabaloldal kormányfőjelöltje elhallgatja a legfontosabb sorskérdést", merthogy a lap szerint Karácsony Gergely üres laktanyába költöztetné a migránsokat.
    • A Magyar Idők arról ír, hogy Vona Gábort leárulózták Erdélyben.