új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • kanye

    Megszületett az első Airpool Karaoke, mivel James Corden sehogy sem tudta elkapni Kanyét egy éneklős műsorba, úgyhogy végül elintézték egy repülőgépen az egészet. Mondjuk nem is tudom, hogy ennyi háttérénekes hogyan tudott volna elférni egy kocsi hátsó ülésén. A húsz perces, kicsit embert próbáló karaokevideót itt lehet megnézni:

    És ha valaki nem tudná, pár napja jelent meg Kanye West legújabb, Jesus Is King című, saját bevallása szerint vallásos lemeze, amin például Kenny G is vendégszerepel.

  • A gépek lázadását jellemzően veresen izzó szemű robotokkal szokás ábrázolni, ahogy térdig gázolnak az emberi belsőségekben és recsegve azt ismételgetik "KILL KILL KILL". Egészen új típusa elevenedett meg azonban a technika emberek ellen fordulásának Brazíliában, ahol egy figyelmetlen járókelőt

    bekebelezett egy garázsajtó. 

    A biztonsági kamera tanúsága szerint nem szénalapú létformák elleni gyűlölet tüzelte az automata kaput a tettre, hanem a véletlenek fura összjátéka vezetett oda, hogy a nő a garázs csapdájába esett. 

    A brazil lapok elmondása szerint a nő egy órát töltött a garázs fogságában, mire végül megmentették. 

    Forrás: Facebook
    Forrás: Facebook
  • Persze nincs könnyű dolga, az alábbi felvételek tanúsága szerint a férjurának, az USA 45. elnökének sem sikerült maradéktalanul abszolválnia a halloweeni édességosztást. 

    Melania tulajdonképpen csak az elnököt utánozta abban, hogy a csokigyűjtésre való zsák helyett a Gru című animációs filmből ismert minyonnak öltözött gyerek fejére pakolja az édességet. Nem is értjük azt a rosszindulatú twitterezőt, aki a First Lady úgynevezett "Einstein vízumán" élcelődik.

    A legjobban egyébként az az élelmes Pókember jelmezbe bújtatott gyerek járt, aki szó szerint ráugrott a lepattanóra.

  • Az Egyesült Államokban az elmúlt években egyre népszerűbbek az ún. nemfelfedő partik, ahol a gyereket váró leendő szülők változatos módszerekkel adják az ismerőseik tudtára, hogy fiú vagy lány lesz-e a gyerek.

    Egy iowai család is valami ilyesmit akart összehozni szombaton különféle robbanószerek segítségével, de a kísérletezés végül annyira jól sikerült, hogy

    véletlenül egy csőbombát sikerült építeniük, ami a robbanás után azonnal végzett a nagymamával.

    A terv az volt, hogy egy fémlapra hegesztett házi készítésű csőből robban majd ki a baba nemének megfelelő színű puskapor, de azzal, hogy a cső tetejét leszigszalagozták, sajátos tűzijáték helyett bombát hoztak létre. Emiatt aztán az egész cső szétrobbant, az egyik fémszilánk pedig olyan sebességgel száguldott át a bő tíz méterre álló 56 éves Pamela Kreimeyeren, hogy a nő azonnal életét vesztette.

    8366a6d6-7fa2-4649-9662-d1b41727fbc4 image

    Az ehhez hasonló incidensek egyébként nem annyira ritkák: 2017-ben egy hasonló nemfelfedő buli után 190 négyzetkilométernyi erdő égett le, júliusban meg Ausztráliában gyulladt ki egy kék füstöt eregető autó.

    (via)

  • Kétségtelenül kevés szomorúbb dolog van egy olyan gyerekzsúrnál, amin az ünnepelten és a szülein kívül nincs ott senki, Cindy Davis és három éves kislánya pedig első kézből tapasztalhatták meg ezt a hétvégén.

    Az anya érthető módon eléggé kétségbe is esett a helyzettől – főleg mert amúgy ránézésre tök menő bulit csináltak, még ugrálóvár is volt –, és végső elkeseredésében egy Facebook-csoportban is megfuttatta a dolgot, végül pedig pont így lett igazán szép az egész, ugyanis

    • a buli híre rekordsebességgel terjedt el,
    • egy csomó helyi család kiment ünnepelni,
    • sőt, még a megyei seriff is a helyszínre küldött néhány rendfenntartót.
    74882954 3268859216474123 1877923653597790208 o? nc cat=110&cach
    Fotó: Facebook / Pinellas County Sheriff's Office

    Ennek természetesen óriási buli lett a vége, sokan még ajándékot is vittek a lánynak, aki így egy óriási csalódás után alighanem élete eddigi legjobb szülinapján lehet túl.

  • Na jó, nem tudom, hogy korábban kiderült-e már ez valaha, de az biztos, hogy most kiderült, egy 19 éves kaliforniai srácot ugyanis börtönre ítélték, miután tavaly nyáron betört a Santa Ana Zoo-ba, és ellopot egy gyűrűsfarkú makit.

    Aquinas Kasbar egy erővágóval vágott lyukat a csuklyásmajmoknak és lemúroknak fenntartott kifutó kerítésébe, aztán onnan szépen magával vitte a 32 éves, Isaac névre hallgató gyűrűsfarkú makit. Ez nemcsak azért nem volt jó ötlet, mert lopni morálisan rossz dolog, hanem azért is, mert

    • a Madagaszkáron őshonos – igen, Julien király is ilyen állat volt, jól emlékeznek – gyűrűsfarkú maki a világ 25 legveszélyeztetettebb főemlőse közé tartozik,
    • meg mert ezek az állatok általában legfeljebb 25 évig élnek, Isaac pedig ezt már jócskán túlszárnyalta – ezzel amúgy ő a legidősebb fogságban élő gyűrűsfarkú maki Észak-Amerikában.

    Egy ilyen öreg állatnak nyilván nem tesz jót, ha kiemelik az élőhelyéről, és beteszik egy levegőtlen műanyagdobozba, aztán otthagyják egy szálloda előtt. Kasbar mondjuk láthatóan megbánta a dolgot, a dobozon két papírt is hagyott, amik alapján be lehetett azonosítani a tartalmát. A fiatal azt is hozzátette, hogy mielőbb juttassák el a rendőrségre az állatot.

    Isaac végül baj nélkül visszakerült az állatkertbe, és a lyukon át elkóborolt többi állatot is sikerült visszaterelni a ketrecbe. Kasbar nem járt ilyen jól: a hétfői döntés értelmében a három hónapos börtönbüntetése mellett még 8486 dolláros kártérítést is kell majd fizetnie az állatkertnek. Mondjuk ahhoz képest, hogy akár egy év börtönt és 100 ezer dolláros büntetést is kaphatott volna, igazából még örülhet is.

    (via)

  • Több százezer pennyt kell beolvasztani az Egyesült Királyságban, amiket a október 31-i brexit alkalmára vertek, írja a Bloomberg belső értesülésekre hivatkozva. Eredetileg több millió érmet terveztek forgalomba bocsátani, amikre a kilépés dátumát nyomták, de a gyártás le kellett állítani, most hogy ismét halasztást kaptak a britek a kilépésre.

    Azokat az érméket, amiket már legyártottak, most be kell olvasztani, mivel az októberi dátum szerepel rajtuk.

    Az angol államkincstár szóvivője megerősítette a Bloombergnek, hogy ki fognak bocsátani brexites emlékpénzeket, amit sor kerül a kilépésre. 

    Az előző kincstári kancellár egyébként szintén tervezett brexites pennyket veretni még tavasszal, amikor úgy volt, hogy a britek márciusban hagyják el az EU-t. Az utolsó ismert dizájnon a kilépés dátuma, valamint a "Béke, fejlődés és barátság minden nemzettel" felirat volt olvasható.

  • Donald Trump kétségtelenül nem zárta a szívébe a washingtoni közönséget a World Series, vagyis a profi baseballdöntő vasárnapi, ötödik meccsén – mert hát mégiscsak azt skandálták neki, hogy "Börtönbe vele!" –, de legalább egy emberrel talán még ő is megbékélt (ha látta egyáltalán).

    Ő Jeff Adams, aki azóta nemzeti hőssé, meg Bud Light reklámarccá vált, miután a kamerák elkapták, ahogy egy nézőtérre hulló labdát a mellkasával vesz le, mert

    esze ágában sem volt leejteni a mindkét kezében szorongatott sörösdobozokat.

    A Washington Postnak sikerült beszélnie is Adams-szel, aki elárulta, hogy egy gyerekkori edzője tanította meg neki, hogy hogy kell mellel lekezelni egy baseball labdát, és láthatóan hasznos is ez a tudás, mert így áldozat nélkül is sikerült megkaparintania a labdát. Később amúgy egy másik hazafutás is kis híján nála kötött ki, de azért hiába nyújtózkodott, nem érte el.

    A férfi amúgy nem használja a közösségi médiát, így egy darabig fel se tűnt neki, hogy mekkora hős lett belőle, és most is egy kicsit kellemetlenül érzi magát a hirtelen jött hírnév miatt. Mindenesetre az biztos, hogy a Bud Light amúgy felvette a kapcsolatot vele, és a következő meccset már ebben a pólóban fogja nézni:

  • Gyerekülés nélkül vitte autójában gyerekeit egy anyuka az amerikai Milwaukee-ban, írja a The Sun. A rendőrtisztnek eredetileg csak az tűnt fel, hogy az autó nem volt regisztrálva, később viszont látta, hogy a hátsó üléseken három gyerek utazott gyerekülés és biztonsági öv nélkül – az anyuka szerint azért, mert nem volt rá elég pénze.

    Emiatt nem tudta Andrella regisztráltatni az autóját, és nem tudott venni bele gyereküléseket sem:

    Jönnek a számlák, és jön a tél is, a gyerekeknek meg kabátok, csizmák, meg cipők kellenek, szóval elég nehéz volt ez nekem.

    A szolgálatban lévő rendőr, Kevin Zimmerman viszont megértő volt az anyával szemben:

    büntetés helyett megvette neki a hiányzó gyereküléseket.

    Andrella rendkívül hálás volt Zimmerman tisztnek, az ebből spórolt pénzen kabátot, sapkákat és kesztyűket tervez venni gyerekeinek. 

    „Zimmerman tiszt messzemenően túlteljesítette szolgálati kötelességét” – így köszönte meg a rendőr tettét a milwaukee-i rendőrkapitányság. Kevin viszont nem akarja ünnepeltetni magát az eset miatt, a háromgyerekes apuka egyszerűen féltette a kocsiban utazó kicsiket. „Azért tettem így, mert én is szülő vagyok, és nem akartam, hogy bármi is történjen ezekkel a gyerekekkel.” 

  • Különben úgy jár majd, mint az 56 éves floridai Leonardo Fernandez, aki

    • még szombaton vágott be a fehér kisteherautójával egy másik sofőr elé a floridai Tampában,
    • ő viszont nem hagyta annyiban a dolgot, behúzódott mellé, és elkezdett mutogatni, hogy tegye le a telefonját,
    • amitől aztán Fernandez felbőszült, és elkezdett még veszélyesebben vezetni,
    • aztán mikor megálltak egy piros lámpánál, kipattant a kocsijából egy nuncsakuval,
    • majd a nuncsakut szép akkurátusan bevágta alkalmi vitapartnere hátsó ablakán.
    74166092 2488191257883156 7901721152886669312 n.png? nc cat=106&
    Fotó: Facebook / Hillsborough County Sheriff's Office

    A férfit letartóztatták, és egyebek mellett a próbaidő megsértésével is gyanúsítják, szóval tényleg a létező legnagyobb hülyeséget követte el azzal, hogy modern nindzsaként támadt rá egy másik sofőrre.

  • Öt év után visszatér a Papa Roach Magyarországra, az Arénában lesz koncert 2020. március 4-én, melléjük pedig jön a nu-metal Hollywood Undead is.

    A jegyek 9000 és 14 ezer forint között lesznek, itt lehet venni őket, itt meg meghallgatni a Last Resortot, mintha megállt volna az idő 2000-ben:

  • A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hétfőn délelőtt riasztották a tűzoltókat egy kétezer négyzetméteres hodályban keletkezett tűzhöz, a Külső-Debreceni utcába.

    Az épületben mintegy 30 000 kiskacsa volt, akiket tűzoltás közben előbb biztonságos távolságba hajtottak a tűztől, aztán vödrönként az épület másik felébe pakoltak át. 

    Nézzük a történet pozitív oldalát, a kétharmaduk megmenekült! Csupán 10 ezer egyed nem élte túl a tüzet, vagyis a hajdúböszörményi kiskacsa-armageddon áldozatainak számát a tűzoltóknak sikerült minimalizálnia. 

  • Elsőre nem tűnik annyira fontosnak a kérdés, de az amerikai elnök buliján őrületes képek készültek a témában, és tényleg nehéz eldönteni, hogy a felfújható T-Rex jelmez fejét lezserül hátradobó kissrác,

    a kezeit az ég felé tartó, leginkább hatalmas szemeteskukára hasonlító minyonjelmezes gyerek,

    vagy mondjuk ez a karon ülő, Hszi Csin-pingnek Micimackónak öltözött ifjú volt-e a legjobb a partin.

    Donald Trump egyébként mindegyik képen meglepően szigorúan néz – főleg az elsőn, ahol még rá is mutat a dinoszauruszemberre –, de Melania Trump láthatóan lubickol a szerepben!

    A legjobb jelmez egyértelműen a

  • Hétfő reggel a pittsburgh-i buszon közlekedőket váratlan meglepetés érte, ugyanis a megállt a menetrendszerinti busz a piros lámpánál, majd hopp, elnyelte egy lyuk a fenekét. Ennek köszönhetően az eleje az égnek emelkedett.

    A buszon csak a vezető és egy fő utas tartózkodott, mindketten biztonságosan kijutottak. Ugyan az utasnak lettek kisebb sérülései, de ezen kívül nem eset bántódása. 

    A busz mögött haladó autó vezetője is jó lábbal kelhetett ki az ágyból, ugyanis a tátongó lyuk az autóját már nem nyelte el, és időben ki is tudott szállni. Viszont a helyi hatóságok szerint a mentés egész nap eltart, ugyanis a busz hátsó fele a legnehezebb. 

    Kisebb közlekedési káoszt leszámítva, egy nagyon érdekes víznyelő jelenség tanúi lehettek Pittsburgh lakói.

    via KDKA

  • Két hete merenghettünk el mi is Kim Dzsongunnal, a Forradalom legfőbb Vezérével, a Kedves Vezetővel, aki épp

    Lóháton ülve a Pektu csúcsán megindultan emlékezett vissza a saját fáradságos útjára, amelyen felépítette a világ egyik legerősebb országát, olyan szilárd hittel, mint amilyen szilárd a Pektu-hegy is.

    Ami önmagában is erős tartalom volt a nyugati nézőknek, de még jobb műsor, ha a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság köztévéjének tolmácsolásában érezzük át a hangulatot. 

    Itt például vannak még izgalmas híradós tartalmak az érdeklődőknek. Az nyelvtudás nélkül is átjön bárkinek, hogy mindig tök jó a hangulat, mindenki dolgozik, meg rend van, nem káosz. Szóval épül-szépül az ország, na, akárki akármit mond.