új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Feltűnik benne valamennyi A-listás szereplő.

    Sokan nem hittek benne, de talán a legtöbbek számára most már biztossá vált, valóban folytatást kap a Beetlejuice, közel 36 évvel a premiere után. Tim Burton legendás filmjének második részében ráadásul visszatér Michael Keaton, Catherine O'Hara és Winona Ryder is, de rajtuk kívül többek között Jenna Ortega, Monica Bellucci és Willem Dafoe is csatlakozott a szereplőgárdához.

    A mozikban szeptembertől látható horror-vígjátékban Lídia lánya, az Ortega által alakított Astrid lesz az, aki egy hátborzongató városmakettel portált nyit a másvilágra, ami persze bonyodalmak sorát szabadítja el. 

    Jó hír, hogy nem kell őszig várnunk, hogy bepillantást nyerhessünk a Beetlejuice Beetlejuice világába, hiszen első előzetese már be is futott: a mindössze másfél perces kisfilmből ugyan nem sokat tudunk meg a történetből, sőt párbeszéd sem hallatszik benne, mégis remekül megidézi elődje jellegzetes atmoszféráját, és végre a címszereplőt is láthatjuk egy szempillantás erejéig. 

  • Elszólta magát Stohl András, ettől a párostól tarthatnak Tillával?

    „Viszlát Budapest! Jövünk vissza!” címmel videós bejelentkezést tett közzé Instagram-oldalán Till Attila, aki a budapesti repülőtérről elindult társaival az Ázsia Expressz forgatására, pontosabban annak első állomására, ami a Fülöp-szigeteken lesz.

    „Olyan kidolgozott taktikánk van, ha ilyen erő lesz, amíg én fojtogatom, Buci nagyon durván kitekeri Guszti lábát! 5 perc alatt vége lesz!” – nevetett a kamerába a tévés társa, Stohl András, valamint a feleségével harcba szálló Dietz Gusztáv oldalán. A színésszel arra bíztatták a nézőket, szavazzanak rájuk, sőt szavazzanak mindenkire, kivéve Krausz Gábor és Mikes Anna duójára, akiknek népszerűségétől a jelek szerint kissé tartanak.

    „A legveszélyesebb páros!” – fordult ezt követően a Zámbó-testvérpárhoz a tévés, de egy futó pillantásra a többiek is feltűntek posztjában. 

    A már emlegetett Krausz Gábor és Mikes Anna pár órával korábban pedig azt mutatta meg követőiknek, hogyan csomagoltak be a nagy kalandra:

  • Képernyőfotó 2024-03-22 - 19.42.57.png
    Fotó: Instargam

    Meghitt családi képekkel jelentkezett be rajongóihoz Paris Hilton. A mostanság DJ-zéssel foglakozó örökösnő egy rózsaszín tematikájú fotózáson vett részt férjével és nagyobbik gyermekével, Phoenixszel, akit nagyot nőtt azóta, hogy legutóbb láthatták volna őt követői.

    „Nincs is jobb, mint egy otthon, családdal töltött nap” – fogalmazott bejegyzésében a sztáranyuka. A kommentelők szemét azonban szúrni kezdte valami: Hilton továbbra sem mutatta meg kisebbik gyermekét, Londont, aki novemberben látta meg a napvilágot, szintén béranyának hála. 

    „Nem két gyereked van?”

    „Miért nem mutatsz fotót Londonról? Lefotózod a kutyát, de a gyerekedet nem.”

    „Rejtegeted a lányodat?” – érkeztek a hozzászólások posztja alá. Egyelőre Hilton nem reagált a vádaskodásokra, de könnyen lehet, hogy ahogy visszaszólt a fia kinézetét kritizálóknak, úgy ezúttal sem fogja hagyni magát.

  • Az énekesnő hiteles tanácsadó lehet, hisz 32 éve alkot egy párt férjével.

    Merész légtorna-koreográfiát mutat be legújabb videóklipjében Szandi. Az énekesnő sokat gyakorolt, hogy hibátlanul hajtsa végre a kicsit sem egyszerű gyakorlatokat 8-10 méter magasban, erről a Reggeli stúdiójában mesélt, majd kitért férje álláspontjára is.

    „Sokszor kérdezik tőlem, hogy mit szól Csabi ehhez. Nagyon büszke rám, de ugyanakkor félt is, mert azért vannak benne veszélyes elemek. ”

    Peller Anna aztán ennek apropóján elárulta a nézőknek, hogy Szandit párja is elkísérte az RTL stúdiójába, sőt a háttérből fel is vette interjút adó feleségét.

    „Nagyon édesek és boldogok! Elképesztő!” – kommentálta a műsorvezető, mire az énekesnő felfedte 32 éve tartó szerelmük titkát.

    „Azt gondolom, hogy ezért tenni kell. Egy jó szülő-gyerek kapcsolatot és egy jó párkapcsolatot sem kapunk csak úgy az élettől. Egy jó párkapcsolat attól is tud működni, hogy Csabi esetében elfogadjuk egymás hülyeségeit. Például az én szenvedélyemet, ami a légtorna, vagy ha épp lovagolni szeretnék, azt nem akarja nekem megtiltani, mert tudja, hogy úgysem tudná. És el kell felejteni az önzést, nagyon egoista világot élünk, nagyon el vagyunk foglalva saját magunkkal. Szerintem nagyon sokan egy párkapcsolatban is önmagukat szeretik, holott jobban kell szeretni a másikat önmagunknál is, és ha mind a ketten így érzünk, akkor tök jó, megyünk előre együtt” – mondta a háromgyerekes édesanya, aki szerint karrierjéhez és álmai megvalósításához elengedhetetlen, hogy magánélete, családja is kiegyensúlyozott legyen. 

  • Ritka idegrendszeri betegséggel küzd az énekesnő.

    Egyre többször mutatkozik a nyilvánosság előtt Celine Dion, akit 2022 őszén diagnosztizáltak stiff-person-szindrómával, egy ritka, görcsöket és bénulást okozó idegrendszeri betegséggel. Az énekesnő akkor úgy döntött, lemondja turnéjait, és visszavonul, hogy gyógyulására tudjon koncentrálni, épp ezért az utóbbi egy-másfél évben nem sokszor lehetett látni őt sem élőben, sem közösségi felületein.

    Dion legutóbb az SPS világnapja alkalmából tett közzé egy friss fotót Instagram-oldalán, itt fiai társaságában mosolygott. Hozzácsatolt bejegyzésében pedig arról írt, élete legnehezebb küzdelmét vívja az autoimmun betegséggel szemben, de nem adja fel, és hisz abban, hogy egyszer újra normális életet élhet, valamint visszatérhet a színpadra. 

    Bizakodásra adhat okot a legutóbbi megjelenése is: a minap egy hokimeccsen járt 13 éves ikerfiaival, ahol igazán szívmelengető felvétel készült róla. Az X-et is bejáró felvételen a popdíva önfeledten élvezi a mérkőzést, majd a videó egy pontján felpattan, és léggitározást is imitál.

    Természetesen a vidám Diontól az internetezőknek is rögtön jobb kedvük lett: sokan arról írtak, mennyire örülnek, hogy újra mosolyogni látják kedvencüket, míg mások azt emelték ki, bizonyára jobban lehet az énekesnő, ha már hokimeccsre is elmegy gyermekeivel.

  • Nem aludtak sokat a forgatások alatt, sőt.

    A Next Top Model Hungary két versenyzője, Csordás Cintia és Polgári Léda voltak péntek reggel a Mokka vendégei, akiket arról faggattak a műsorvezetők, hogy élték meg a felvételeket.

    Mint kiderült, mind a ketten nagyon örültek, amikor a zsűri beválogatta őket a képernyőre kerülő 16 lány közé, az igazi kihívások azonban ezután kezdődtek. Váczi Gergely kérdésére, hogy fizikailag vagy lelkileg volt-e nagyobb kihívás a műsor, egyaránt nagyot sóhajtottak.

    „Nyilván ha sok nő össze van zárva, abból előbb-utóbb lesznek kisebb-nagyobb viták. Ez lelkileg nagyon megbélyegezte a feladatokat. Ráadásul a borzasztó kialvatlanság...” – kezdte Polgári, aki elmesélte, több kommentben is azzal vádolták őket, nem szeretnének dolgozni, korán kelni, ezért választották a modellkedést, pedig ez távol áll az igazságtól.

    „Mi minden reggel hajnal ötkor keltünk, és nagyjából éjfélig vagy egyig tartottak a forgatások. Tehát ilyen 3-4 órákat aludtunk nagyjából.”

    „Szerintem az mindenkinél eltörte a mécsest, amikor átalakulunk. Minden napra jutott...” – mesélt a külsőjüket érintő, néha keményebb kritikákról Csordás.

  • 10 méter magasban mutat be látványos trükköket a kislány.

    Bár több sportot is kipróbált már, úgy tűnik, a légtornában találta meg igazán önmagát Nánási Mici. A 10 éves kislány nem csak szereti ezt a hobbit, de remekül is megy neki.

    „Most már nemcsak az én elfogult anyai szívem mondja, hogy ő ebben ügyes és tehetséges, hanem objektíven is visszajelzik kívülről” – mesélte Ördög Nóra a TV2-nek, hozzátéve: 

    Nem nagyon lehet megszokni, hogy a Mici ilyen veszélyes dolgokat csinál a magasban, gyakorlatilag sziszegés folyamatosan, amikor így látom őt. Csak a bizalom.

    Édesanyja ugyan nagyon félti gyermekét, de a kis légtornász egy cseppet sem aggódik, amikor csak egy selyemszalag tartja őt a levegőben.

    „Eleve nem vagyok egy félős típus, és soha nem féltem, hogy bármi történik, mert tudom, hogy szivacs van alattam, és úgy érzem, hogy megvannak bennem azok a reflexek, hogy megfogom az anyagot, ha úgy érzem, hogy nem megy” – árulta el Mici, akit édesanyja mellett edzője is született akrobatának tart, szerinte a kislány nagyon gyorsan és pontosan sajátítja el a különböző elemeket.

    Ezeket a hétvégén egy légtornászversenyen is megmutatja, méghozzá a Fővárosi Nagycirkuszban: nagyközönség előtt fog spárgázni és fejjel lefelé lógni 10 méter magasban, amit már most izgatottan vár. Ugyan a műsorvezető az Ázsia Expressz forgatása miatt nem drukkolhat élőben gyermekének, családjától folyamatosan kapja majd a videókat a produkcióról, amelyből pár elemet a Mokka kameráinak is megmutatott Mici:

  • A tévés szerint teljesen más töltést ad, ha viszonylag későn lesz valaki édesanya.

    BP-2989
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Lilu a napokban a Joy magazinnak adott interjút, melyben többek között őszintén beszélt arról, hogy fél-e az idő múlásától. Mint mondta, semmi sem ér véget negyven felett, inkább azon izgul, hogy legyen elég ideje mindenre, amit meg akar élni vagy valósítani. Várja, hogy láthassa, amint gyereke, Dávid kamaszodik, és kis felnőtt kezd lenni, majd azt is, hogy milyen ember válik belőle.

    Tudom, hogy annyi történet, sírás és nevetés vár még rám azzal, hogy a fiaim életét nézem. Fiús anyának lenni azért kemény ügy! Ráadásul nem egyszerű feladat egyedüli nőnek lenni sem a családunkban, főleg, hogy a férjem és a fiaim mindhárman erős akaratúak. De közben nyilván mindegyikük rajong értem, az meg azért nem rossz

    idézi a Story a műsorvezetőt, aki bevallotta, negyven felett érzi magát a legjobban a bőrében.

    A Cápák között háziasszonya hozzátette, büszke rá, hogy vállalkozásával egy olyan közösséget építettek fel, amiről álmodni sem mert volna korábban.

    Jó példa arra, hogy egy álmot igenis, akár negyvenesként is meg lehet valósítani. Teljesen más töltést ad az, hogy viszonylag későn, negyvenhárom évesen lettem másodjára anya, és Félix a legjobb dolog, ami történhetett velünk. Most, negyven felett van egy óvodás- és egy tinédzserkorú fiam, ami csodálatos

    – fogalmazott Lilu, aki ma már nem gondolja úgy, hogy a boldogságnak gigantikus, elsöprő őrületnek kell lennie, helyette mélyen megéli a mindennapok szépségeit.

  • Láthatóan felhőtlen köztük az anya-lánya kapcsolat.

    DSC5361
    Fotó: Kaszás Tamás / Dívány

    Jakupcsek Gabriella családi életét mindig is a nyilvánosságtól távolt szerette élni, ezért csak ritkán oszt meg képeket szeretteiről. A műsorvezetőnőről ismert, hogy Máté Gáborral kötött első házasságából két fiuk született: Máté Bálint Mór 1985-ben és Máté Marcell Mór 1988-ban. Második férjétől, Kliegl Ádám operatőrtől pedig egy lánya van, Emma Róza, aki 2008-ban látta meg a napvilágot.

    A tévés ezúttal utóbbival posztolt egy Balaton-parti fotót a közösségi oldalára, amelyet megtekintve rögtön szembetűnő lesz anya és lánya közti hasonlóság. Az első képen egymást ölelve mosolyognak a kamerának, majd a következőn már az édesanya egy puszit ad gyereke arcára.

    Anya és lánya... Várjuk már a jó időt

    – írja a képek mellé Instagram-posztjában, amit ide kattintva tekinthet meg.

  • Új számmal és klippel jelentkeztek.

    A Carson Coma április 6-án nagyszabású koncerttel készül megünnepelni az ötödik születésnapját a budapesti MVM Dome-ban. Napjaink egyik legnépszerűbb magyar zenekara az elmúlt négy évben négy albumot készített, kétszer is megtöltötte a Budapest Parkot, és szinte nincs olyan nagy hazai fesztivál, ahol ne lépett volna fel.

    A gimnáziumi zenekarként indult formáció 2021-ben már az Ivan & The Parazollal készített közös dalt Kérdőjelek és a válaszok címmel, alig egy hónapja pedig Beton.Hofival álltak össze egy szám erejéig. Az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó díjával elismert együttes zenéire jellemző a humor, az önirónia, a társadalmi kérésekre való reflektálás, de ötletes szövegei is kortalannak hatnak.

    Most egy újabb dalt jelentettek meg Paul McCartney halott? címmel, amihez rögtön egy videóklip is érkezett. Látványvilágban megidézik a régi fekete-fehér sci-fik hangulatát, amelyek az akkori kosztümjeikkel és makettjeikkel mostanra inkább megmosolyogtatók. A dalszövegben megjelenik az összeesküvés‑elméletek és álhírek végeláthatatlan sora, ezért a szám többszöri újrahallgatásával is finom utalásokkal gazdagodhatunk.

  • Egy repülőtéren készült róluk a fotó.

    L.L. Junior, azaz Lesi László az Egyesült Államokban nyaralt az elmúlt napokban barátnőjével, Dárdai Blankával. A sztárpár külföldi utazása során bejárta Brooklynt, Floridát és New Yorkot is, ahol többek között kint élő magyarok előtt léptek fel. A rapper útjukról rendszeresen posztolt Instagramján, és úgy tűnik, annak legvégén egy igazi hollywoodi hírességgel is sikerült találkozniuk.

    Juniorék feltehetően egy amerikai repülőtéren futottak össze Tracy Morgan színész-humoristával, akit olyan filmekben láthattunk, mint az Amerikába jötten 2 vagy a Tor-túra. A hazai rapperről és az amerikai filmsztárról készült fotót az alábbi lapozható bejegyzésben tekintheti meg:

  • Vezéregyéniséget nevelne a fiából.

    Kulcsár Edina előző hónapban jelentette be, hogy rapper férjével, G.w.M-mel második közös gyermeküket várják. A házaspár a Glamour Women of the Year 2024-es gáláján járt, ahol az nlc-nek beszéltek a gyermekvárásról, a közösségi médiából érkező támadásokról, valamint arról, milyen neveltetésben szeretnék részesíteni gyermeküket. Az egykori szépségkirálynő bevallása szerint a negyedik terhessége az eddigi legjobb, olyannyira jól érzi magát a bőrében, hogy közben edzeni is fog.

    Ezúttal G.w.M is beszélt születendő gyermekéről, akit már kezdettől fogva arra szeretne nevelni, hogy valamikor egy „Boss” legyen, azaz főnök:

    Vezéregyéniség legyen, nyilván megpróbálom lecsiszolni a kis készségeit, próbálom kimaxolni azt, hogy minél jobb vezető legyen az életben. Mindemellett az érzelmi intelligenciája és az értelmi intelligenciája is legyen rendben. Abszolút nem félek attól, hogy fiú gyermeket kell felnevelnem, mert egyrészt nagyon jó anyukája lesz, aki sok mindent meg tud neki tanítani, amit sok férfi nem. Például kiváló üzletasszony, emellé pedig jön, hogy az apukája egy rapsztár, tehát baj nem lehet

    – nyilatkozta a zenész.

  • Már megtekinthető az első trailer.

    Képernyőfelvétel (283).png
    Fotó: YouTube

    Hamarosan egy újabb élőszereplős Star Wars-sorozat érkezik a Disney+-ra  Az akolitus alcímmel. A messzi-messzi galaxis szerteágazó idővonalába betagozódó széria ezúttal a Köztársaság Fénykorába játszódik majd, vagyis jóval a Baljós árnyak előtti eseményeket mutatja be. Ez azt is jelenti, hogy először láthatunk olyan alkotást, ami a Skywalkerek korát hátrahagyva egy teljesen új korszakba kalauzol minket.

    Visszatérő kritika volt ugyanis a rajongók részéről, hogy a készítők látszólag nem tudnak eltérni a George Lucas által jól bejáratott ösvényről, ami így ötlettelenné és kiszámíthatóvá tette a franchiset. A történet szerint a Köztarsáság aranykorszakában járunk, melyben a Jedi Rend még ereje teljében őrzi a galaxis békéjét. De Sötét oldal ugyanúgy jelen van, csak a háttérben ármánykodva igyekszik erőre kapni. Miközben a Tanács egy padawant és mesterét bízza meg, hogy járjanak után egy aggasztó bűnténysorozatnak, gonosz erők kezdenek a felszínre törni.

    A Star Wars: Az akolitus június 4-én érkezik a Disney+ kínálatába, melynek előzetesét alább tekintheti meg:

    (via IGN)

  • A Sztárban sztár leszek szerelmespárja a műsor érdekében úgy döntött, egy darabig titkolják románcukat.

    karapancsev
    Fotó: TV2

    Remek energiák lengték be a Tv2 stúdióit ősszel: nem csak a Dancing with the Stars alatt szövődött szerelem két versenyző (történetesen az épp Ázsia Expresszbe tartó Krausz Gábor és Mikes Anna) között, de a Sztárban sztár leszek győztese is párra lelt a tehetségkutatónak hála: Halász Rebekával jött össze, kapcsolatukról pedig most először meséltek.

    „Október második felétől kezdett ez úgy kialakulni bennem, és igyekeztem elnyerni a szívét” – kezdte a Mokka csütörtöki vendégeként az énekes, de próbálkozásait kiszemeltje is hamar észrevette.

    „Én már az elején is láttam, hogy kicsit másként tekint rám, mint barát. Megmondom őszintén ezt nem akartuk még annyira nyilvánosságra hozni, nyilván inkább a műsort tekintettük szem előtt. Meg is beszéltük, hogy nem szeretnénk, hogy addig komolyabb kialakuljon, ismerkedtünk igazából” – vette át a szót Halász, majd Váczi Gergely kérdésére elismerte, technikailag még a verseny alatt összejöttek, de ezt titkolták a nézők előtt.

    „Így van igazából, bár hivatalosan valóban december végén lett kimondva kettőnk között is.”

    A szerelmesek ráadásul nem csak a magánéletben, karrierjükben is számíthatnak a másikra, hamarosan érkezik például első közös számuk.

    „Inkább ilyen múltbeli elengedésről szól, jelenben élésről. Az én részem kicsit romantikusabb, de alapvetően nem túl csöpögős, de mégis valahol romantikus, de nem feltétlenül szerelmes dal” – mesélte Karapancsev, aki párja szerint nagyon érzelmes, és ez a dalaiban, dalszövegeiben is látszódik.

  • Képernyőfelvétel (854).png
    Fotó: RTL

    Hamarosan új évaddal tér vissza az RTL képernyőire Az álommeló, hogy Balogh Levente új elnöki asszisztenst keressen magának. No nem azért, mert az első évad győztese olyan rosszul végezte volna a munkáját, sőt: Keserű Balázst elhivatottsága és kitartása gyorsan Balogh cégtársává emelte. Mint mondja, azóta még jobb a viszonya az üzletemberrel, de ettől függetlenül továbbra is tisztelettel fordul felettese felé.

    „A győzelem után fenekestül felfordult az életem, és nem is annyira a munka mennyisége miatt, mert én Az álommeló előtt is rengeteget dolgoztam, de az életminőségem, a mentalitás, a szemléletmód, ahogy dolgozom, az egészen más” – kezdte a Story magazinnak a fiatal, aki hosszú halogatást követően rájött, neki szüksége van a kikapcsolódásra.

    Hét hónap után volt az első szabad vasárnapom, de mielőtt bárki azt gondolná, ezt Levente sosem kérte tőlem. Én voltam az, aki állandóan a feladatot kereste, aki meg akart felelni, és aki mindig azt mondta: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Aztán amikor felismertem, hogy nekem is kell a pihenés, a családom is, a barátaim is többet láttak.

    Keserű továbbra is tartja, Balogh Levente mellől szeretne nyugdíjba menni, úgy érzi, a nehézségek ellenére teljesen elkötelezett életmódja mellett, ráadásul új pozíciójában karrierje mellett magánéletére is tud most koncentrálni.

    „Tavaly év végén a magánéletemben is pozitív változás következett, lett egy párkapcsolatom, és van mellettem valaki, aki már nem Az álommeló győztesét látja bennem, hanem a valódi Keserű Balázst. Rá kellett jönnöm, ki az, aki rám kíváncsi, és ki az, akit csak az ismertségem érdekel.”

    (via Blikk)

  • Róbert Gidának nem értek véget a megpróbáltatásai.

    Képernyőfelvétel (281).png
    Fotó: YouTube

    Folytatást kap a Micimackó: Vér és méz című slasher horrorfilm, amely a 44. Arany Málna díjkiosztón valósággal tarolt. Mint ismertes, az Arany Málna díjkiosztón – az Oscar-díj paródiájaként – az amerikai filmipar által adott évben gyártott, illetve az USA-ban bemutatott legrosszabb filmeket és azok alkotóit díjazták. 

    Rhys Frake-Waterfield alkotása pedig jött, látott, és győzött, hiszen a legrosszabb filmnek, a legrosszabb rendezőnek, és a legrosszabb forgatókönyvnek járó ″elismeréseket″ is bezsebelte. Sőt, még a színészi alakítások sem maradtak érdem nélkül: a legrosszabb párosnak járó díjat szintén megkapta a Micimackó (Craig David Dowsett) és Malacka (Chris Codell) alakításáért.

    Maga a projekt azért valósulhatott meg, mert Alan Alexander Milne 1926-os klasszikus regényének jogai 2021-ben lejártak, így a Disney által felfuttatott mese elemeit bárki szabadon – némi megkötéssel – felhasználhatja. A műfaj kedvelőinek nagy örömére máris befutott a Micimackó: Vér és méz 2 előzetese, amely tovább görgeti a Százholdas Pagonyban történt mészárlás amúgy nem túl szövevényes szálait.

    A Micimackó: Vér és méz folytatása április 18-tól lesz látható a magyar mozikban.