új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A szereplőválogatásért felelős Francine Maisler szerint el fogják dobni az agyukat az emberek az énekesnőtől.

    Idén ősszel véget ér a várakozás, érkezik a mozikba Todd Phillips nagysikerű filmje, a Joker folytatása. A címszerepben ezúttal is Joaquin Phoenixet láthatjuk, míg mellé Lady Gaga csatlakozott női főszereplőként. Az énekesnőnek ugyan nem ez az első alkalom, hogy színészi vénáját is megcsillogtathatja, a szereplőválogatásért felelős Francine Maisler szerint a popdíva ezúttal szinte a csillagokat is lejátssza majd az égről.

    „Annyira jó benne. El fogjátok dobni az agyatokat" – jelentette ki a castingrendező a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon, a Kétszemélyes téboly nyers változatát látva. Maisler bevallotta, Gaga neve nem is neki, hanem a rendezőnek jutott először eszébe Harley Quinn szerepére, a férfi megérzései pedig nem tévedtek.

    Azt el kell mondanom, hogy nagyon meglepő [az alakítása], és nagyon jó. Megnéztem, és igazán meglepett. Mármint mindannyian tudtuk, hogy mire képes a Csillag születikben, de én azt gondoltam, „hát, végül is hazai pályán volt'"

    – lelkendezett a szakember, Phoenix játékát is hasonlóan méltatva. Aki nem szeretne az októberi premierig várni, az előzetesben már ízelítőt kaphat a páros alakításából.

    (IGN)

  • Szinte semmit sem változott tablófotózása óta Brandon Miles May – pedig azóta 21 év telt el. Bizony, az alábbi képeken látható férfi bőven túl van már a 18-on, legutóbb 35 gyertyát fújhatott el születésnapi tortájáról.

    A rendkívül fiatalos megjelenésű angol úriember elmondása szerint még középiskolásként kezdett el érdeklődni a hosszú élet, mint téma iránt, külsöjét pedig nem csak a szerencsének köszönheti, keményen tesz is érte. Főleg növényi alapú táplálkozást folytat egy kis hallal kiegészítve, bőre öregedését pedig úgy lassította le, hogy kerüli a napot, ha pedig mégis kimegy a fényre, védőruházatot visel az UV-sugarak ellen.

    Persze a hírek hallatán többen kételkedtek Miles May szavahihetőségében, Instagram oldalán azonban egy gyors nyomozás után kideríthetjük, a férfi valóban pontosan ugyanígy nézett ki 11 évvel ezelőtt (azaz 24 évesen) is. Íme, az első, 2013. júliusában közzétett posztja:

    „A srác tényleg nem öregedett!” – kommentelt alá a napokban egy önjelölt detektív, akinek a további hozzászólások alapján igen sok sorstársa akadt.

  • A plasztikai sebész kielemezte kolléganőjét, Nicole Kidman arcát is.

    Nemrég érkezett meg a Netflix kínálatába a Családi affér című vígjáték, Zac Efronnal a főszerepben. A színészre bizony nem egyszerű ráismerni a filmben, mivel eléggé megváltozott az elmúlt időszakban – erről dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel beszélgettek a Mokka műsorvezetői.

    „Megdöbbentő volt számomra is, mikor láttam Zack Efront, hogy jesszusom, ez biztosan ő? Neki olyan kifejezetten furcsán torz lett az arca, inkább mulatságos. Ott van védjegyek, igen, a nózija pisze, a szeme még a régi, de olyan, mintha valaki húzná oldalról a száját, az arcát” – kezdte az orvos. Efron állítólag nem operációnak köszönheti új vonásait, saját bevallása szerint elesett és eltört az álla, ám erre a történetre Krasznai szkeptikusan reagált.

    „Ennyi ideig nem lesz duzzadt egy állkapocs. Az meg száz százalék, hogy azzal nem fognak forgatni. Túl erős az állcsúcs. Szájtöltés, az szerintem volt. Kezd ilyen Ken-baba lenni. Valami történt az arcával, biztosan nem aszért, mert eltelt két év, és korosodik. (...)”

    A szakember szerint Efron kolléganője, a női főszerepben látható Nicole Kidman is kés alá feküdhetett, bár most jobban néz ki, mint pár éve, amikor "Diótörő-szerű" merev arcot csináltak neki.

    „A bukkális zsírkivétel nem egy túl szenzációs történet. Ezt Magyarországon is van, aki csinálja, de szerintem csacsiság. (..) Most egy picit enyhült ez a látvány a Kidmannél.”

  • Büszke rájuk emiatt a tévés.

    DSC1851
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Gáspár Zsolt nemrégiben nyilatkozott arról, hogy testvéréhez, Gáspár Győzőhöz hasonlóan az ő családját is „több alkalommal  próbálták behálózni” különféle csatornák. Esetükben azonban nem jártak sikerrel, ugyanis gyerekei már elég korán eldöntötték, hogy nem szeretnék a nyilvánosság szeme előtt élni az életüket. A showman öccse erről a hot! magazinnak beszélt, amit a Bors is megírt.

    Ki akarnak maradni ebből az őrületből. Még fiatal voltam, amikor megfogadtam, hogy mindenben támogatom majd a gyermekeimet, pont úgy, ahogy a szüleink velünk tették. Nekik nem állt módjukban, hogy egyetemre küldjenek, de szakmákat adtak a kezünkbe, és engedték, hogy a saját utunkat járjunk

    – kezdte a Farm VIP gazdája, aki aki büszkén újságolta el, hogy a fiatalabbik lánya éppen a napokban tette le az államvizsgát.

    „Nikol a Metropolitan Egyetemen végzett közgazdászként, amivel a családunk első diplomása lett. Úgy döntött, hogy belevág a mesterképzésbe. Fantasztikus látni, ahogy a gyerekek kiteljesednek, és örömüket lelik abban, amit csinálnak. A kisfiam, Nikolász cukrásznak tanul, és hihetetlenül ügyes is benne. Ő is idén végez, és szeretne elhelyezkedni a szakmájában. Olyan saját recepteken alapuló csodákat süt, hogy az egész család, de még a szomszédság is összeszalad, ha az utcában megérzik, hogy valami készül! Rá is mérhetetlenül büszke vagyok” – jelentette ki.

    Gáspár hozzátette, a három gyermeke közül egyedül a fiában látta az ambíciót arra, hogy az ismertség útjára lépjen. Úgy véli, Nikolászban szintén ott bujkál az a fajta exhibicionizmus, ami benne is.

    Egy darabig influenszerkedett is, de már leginkább a tanulmányaira koncentrál. Nem lepődnék meg, ha egy szép napon az ő kreálmányát választanák meg az ország tortájának

    – árulta el lapnak a TV2 műsorvezetője, majd ejtett néhány szót az elsőszülött lányáról, Gabrielláról is, aki a családi vállalkozásukban vállalt szerepet:

    Sok időt töltünk együtt, amit élvezek. Boldoggá tesz, hogy érdeklődik az üzlet iránt, hiszen így biztos kezekbe helyezhetem a családunk jövőjét, ha én elfáradnék és úgy döntenék, hogy visszavonulok

  • Kanye West egykori barátnője szakításuk óta cölibátusban élt.

    Saját neméhez vonzódik Julia Fox, tudatta ezt nemrég egy TikTok-videóban.

    A felvételen először a @emgwaciedawgie nevű felhasználó látható-hallható, miközben azt ecseteli, mennyire szereti, ha a pasija mellett lát egy leszbikust, mert akkor az a csaj biztosan nagyon utálhatja a srácot.

    Ez én voltam, én voltam ez a leszbikus lány. Nagyon bocsi, fiúk, nem fog többször előfordulni

    – csatolta hozzá saját bejelentkezését Fox. Coming outjára természetesen rengeteg hozzászólás érkezett, követői közül sokan arról írtak, könyvét olvasva sejtették a dolgot, és egyenesen már várták már a bejelentést.

    A színésznőnek korábban már voltak olyan elejtett mondatai, amelyek arra utalhattak, érdeklődő a nők irányába is, eddig azonban publikus kapcsolata csak férfival volt. Peter Artemievvel 2018 és 2020 között voltak házasok, és egy fiuk született, a most 3 éves Valentino. Később pedig Kanye Westtel alkotott egy párt, bár mint azt később Fox bevallotta, pár hónapig tartó kapcsolatuk alatt sosem feküdt le a rapperrel.

    „Ez nem igazán erről szólt” – nyilatkozta tavaly, idén májusban pedig arról beszélt, azóta is cölibátusban él.

    „2,5 éve cölibátusban, és sosem éreztem magam jobban” – magyarázta.

  • Több témát is érint megállapodásuk.

    Párkapcsolati szerződést kötött kedvesével Palya Bea, aki erről kedd reggel a Mokka műsorvezetőinek mesélt.

    „Én egyébként egyedül kötöttem magammal, volt egy ilyen előszerződés-tervezetem, és az arról szólt, hogy én mivé akarok válni egy adott férfi mellett” – kezdte az énekesnő, aki gyakorlatilag manifesztálta, bevonzotta a jövőjét. Mint mondta, szerelmével megismerkedésük után egy év alatt közösen egészítették ki ezt a megállapodást olyan témákban, amelyek mindkettőjüket érintik.

    „Leírtam azt, hogy ketten jobb, mint egyedül, hogy szabad maradhatok mellette – és mit jelent azt, hogy szabad–, kimondhatom azt amit érzek és gondolok. Van a vagyonról is szó benne, pénzről, szexről, arról, hogy hogyan kommunikálunk egymással, hogy el kell mondani azt, ami van” – sorolta Palya, aki tudja, hogy ritka az ennyire tabumentes kapcsolat, de ő direkt erre tart. Őszintesége meglepte a műsorvezetőket, és abszolút felkeltette Szabó Zsófi érdeklődését is.

    „Nagyon érdekes! Most ezen én is rajta vagyok!”

  • Akkoriban még nem kedvelte a kinézetét.

    Fotó: TV2

    Spitzer Gyöngyi, vagy ahogy a nagyközönség ismerheti, Soma Mamagésa a közösségi oldalán mutatott egy fiatalkori igazolványképet magáról. Ugyanakkor ennek apropója nem szimplán nosztalgiázás volt, hanem egy őszinte hangvételű posztban mesélt az érzéseiről.

    Eszembe jutott, hogy mennyire utáltam magam akkor. Mennyire gyűlöltem a hajamat, amivel azt se tudtam, hogy mit kezdjek. Tizenegy évesen, az első menstruációm után kezdett begöndörödni, és kb. egy év alatt átalakult szőrré. És ehhez jöttek még a pattanások is, amiket gimis koromtól úgy próbáltam »eltakarni«, hogy folyamatosan krémpúdereztem magam, amitől még pattanásosabb lettem.

    – kezdte posztját a spirituális tanító, majd hozzátette: a húszas évei közepéig állandóan maszkot viselt. Utálta magát és volt, hogy azt érezte, „olyan ronda, hogy nem korrekt tőle, hogy kimenjen az utcára, és ezzel a külsővel terrorizálja az embereket”.

    Mint írja, 14 éves korában a tudásának köszönhetően megnyertek egy megyei irodalmi versenyt, aminek révén az osztálytársaival eljutottak Zánkára, az úttörőtáborba. Itt találta ki az egyik este, hogy rendezzenek egy rendhagyó szépségversenyt: „De ne csak olyan általánosat, hanem külön minden arcrészre, fontosabb testrészre. Kinek van a legszebb szeme, szája, orra, haja, alakja, lába, stb... Tízen voltunk a szobában, én minden kategóriában az utolsó voltam”.

    Mamagésa utólag a sors iróniájának tartja, hogy élete első női tábora is ugyanezen a helyen volt:

    Oda vittem el először a nőtársaimat gyógyulni, ahol először éltem át ilyen direktben, hogy a lányok bántanak. Ha ez nincs, szerintem nem lettem volna a nőtársaim segítője. Ez is kellett hozzá. ( Nyilván nem csak ez.) Ha ez nincs, talán arra sem jövök rá, hogy minden értünk való lehet, ha képesek vagyunk transzformálni. Vagyis minden fájdalom, nehézség, trauma a mi transzformációs tőkénk...

    – fogalmazott a művésznő, aki ennek is tulajdonítja a nőtársai megsegítése érdekében indított rendezvénysorozatát.

  • Eltűntek a közös képek.

    ember márk rtl
    Fotó: RTL

    Ember Márk idén májusban lett az RTL Reggeli új műsorvezetője, de közben a Vígszínházban is játszik, valamint korábban a Sztárban Sztár versenyzőjeként mutatta meg tehetségét. Utóbbi alkalommal a fiatal színész párja, Virág is drukkolt a TV2 stúdiójában, de arra mindketten gondosan ügyeltek, hogy ne a magánéletüktől legyen hangos a sajtó.

    Néhány napja azonban a rajongók azt vették észre, hogy eltűntek a szerelmesek közös fotói a közösségi médiából. A Bors megkereste a színész-énekest, aki bevallotta, hogy valóban különváltak útjaik.

    A hír igaz, nem vagyunk már együtt. A magánéletemet viszont most is, mint eddig mindenkor, szeretném megtartani magamnak. De köszönöm, hogy felhívtatok

    fogalmazott szűkszavúan a lapnak.

  • Példátlan kérvényt nyújtott be a zenész.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, július 1-jén a legnagyobb titokban engedték ki a baracskai büntetés-végrehajtási intézetből Galambos Lajost. Mivel betegsége miatt egyre rosszabb állapotba került, ezért ügyvédje kérelmezte, hogy büntetése fennmaradó részét házi őrizetben tölthesse le.

    Most a trombitaművész Hajdú Péter Frizbi TV című műsorában is mesélt a bent töltött időről és a szabadulása pillanatairól. Érthető módon ezúttal Galambos otthonában vették fel a beszélgetést, amely szerda este élesedik a YouTube-on.

    Én azt hittem, egy másik bolygón vagyok. Azt gondoltam, hogy most mi van? Megijedtem az egész környezettől, attól a fajta fegyelemtől, attól a fajta szabályrendszertől

    – emlékezett vissza bekerülése első napjára Galambos a műsor beharangozójában.

    Mint fogalmazott, 14 hónapos börtönbüntetése alatt minden téren megváltozott, átértékelte a fontossági sorrendet az életében. Bár a napokban arról is beszélt, hogy sok atrocitás érte a rácsok mögött, mégis hetente egyszer szeretne visszatérni az intézménybe, hogy az ottani pszichológiai foglalkozásokon részt vehessen.

    Még olyanról nem hallottam, hogy valaki vissza szeretne menni Baracskára. Én kérvényeztem, hogy erre a foglalkozásra csütörtökönként visszamehessek. Ha engedélyezik, akkor én visszamegyek a börtönbe csütörtökönként, akár a falak közé, akár a rácsok közé, akár a beszélőre, ahol a pszichológiai foglalkozást lehet tartani

    – magyarázta Galambos, majd arról is beszélt, hogy az egyik éjjelen közölték vele, hogy engedélyezték a reintegrációs őrizetét. A trombitaművész fiai mentek el az apjukért szabadulásakor, majd a boldogasszonypusztai birtokára vitték, ahol megkezdte a házi őrizet letöltését.

    A két fiam megérkezett természetesen négykor pontosan. Nem tudtam felhőtlenül abban a pillanatban átölelni őket, és úgy, ahogy azt én akartam megélni, ahogy mi élünk. Majd amikor kimentünk a két kapun, azt mondtam, hogy most álljunk félre, és akkor öleltük meg hárman egymást…

    – mondta a zenész könnyeivel küzdve.

  • Hatalmas a boldogságuk.

    Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián tavaly július 7-én vette feleségül kedvesét, Nikolettát. Akkor az ifjú házaspár a hivatalos templomi esküvőjük után egy hatalmas lakodalommal ünnepelte meg a jeles napot családtagjaik és barátaik körében.

    A néhai énekes fiának már született egy gyermeke az előző kapcsolatából, illetve korábban azt is elmondta, hogy párja háromgyermekes anyuka volt, amikor egymásra találtak. Most közösségi oldalukon osztották meg az örömhírt, miszerint első közös babájukat várják. A születendő gyermek így a második Zámbó unoka lesz a családban.

    Amikor két szív egy testben dobban meg!

    – írják a Facebook-videójuk mellett, amelyben egy ultrahangos felvétel és egy babaruha is látható.

  • Akad olyan is a ValóVilág 12 játékosai közt, aki még meg sem született az ózdi rapper szereplésekor.

    Tegnap este a Fókusz adásában derült ki, hogy Majoros Péter Majka 22 év után – ha csak rövid időre is, de – újra visszatér a ValóVilág villájába. Az ózdi rappert 2002-ben ismerhette meg egy egész ország, amikor a beköltözős valóságshow első évadában tűnt fel. Összesen 79 napot töltött a villában, a fináléban közel 600 ezer szavazatot kapott, de ez akkor csak a második helyhez volt elég, a nyertes VV Szabolcs lett.

    Majka aztán rapperként és műsorvezetőként csinált karriert, nemrég a TV2-nél eltöltött 16 évét követően visszaigazolt az anyacsatornájához, ahol az idei X-Faktor egyik új mentora lesz. Hétfőn pedig végre megtudhattuk, hogy a korábbi ikonikus VV-játékos lesz a sztárvendég most szerdán, aki beköszön a luxusbörtönbe.

    Szerettem a ValóVilágot. Mai napig azt gondolom, hogy nekem az hozta meg az áttörést. És egyébként ide van tetoválva a dátum, nekem itt, a jobb karomon csomó olyan dátum van, ami fontos. Élet, halál, születés, gyerekem, apukám, mama. És a legalja pedig az a valóvilágos dátum, amikor én beköltöztem a villába. Mert az nekem egy olyan sorsfordító volt az életemben, ami miatt most itt ülhetek, és egyáltalán, veled beszélgethetek ennyi idő után is

    – mondta a rapper az RTL kameráinak.

  • Hamar rájött, hogy a táborozás nem az ő világa.

    DSC2802
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Peter Srámek  a minap a Storynak adott interjút, melyben a gyerekkoráról mesélt. A Szlovákiából származó énekes felidézte, amikor szülei 12-13 évesen először engedték el táborozni az öccsével Vágsellye közelében. Mint kiderült, hamar világossá vált számára, hogy ez volt az első, és egyben utolsó ilyen kalandja, annyira nem jött be neki az egész.

    A helyszín egy használaton kívüli strand volt, mi pedig a 20 évvel korábban medencének használt, kiásott részt megtöltöttük vízzel, és rengeteget fürödtünk benne. De ez volt az egyetlen jó része. Az ágyam hideg volt, bogarak mászkáltak benne, nem volt kellemes. Volt egy központi szoba, ahol az esti gyűlések zajlottak. Ez a helyiség annyira koszos volt, hogy egyik reggel kértem egy porszívót, egy seprűt, és kitakarítottam.

    – ecsetelte a lapnak az énekes, aki akkor el is döntötte, hogy neki egy életre elég volt az élményből: „Nem nekem valók a tábori körülmények, túlságosan is finnyás vagyok, szeretem a tisztaságot, a meleg vizet és a kényelmes ágyat. Nem is voltam táborozni azóta sem”.

  • Luxusmárkák ruhái helyett ő inkább a világkörüli utat választja.

    polgar
    Fotó: TV2

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Polgár Tünde, akit többek között az öltözködésről faggattak tihanyi nyaralójuk kertjében. A mindig sikkes üzletasszony elmondta, az elegáns megjelenése ellenére ő nem gyűjti a márkás ruhákat, és ezt tanácsolja másoknak is.

    A fiatalok nagyon sokszor azért kuporgatják össze a pénzüket, hogy vegyenek valami méregdrágát. Nincs ezzel semmi baj, én is mikor fiatal voltam, vágytam ilyenre. De ha megvetted azt a táskát, megvetted azt a cipőt, akkor elérted a célodat, akkor inkább költsd magadra, a fejlesztésedre, az utazásodra, élményekre azt a pénzt, mint hogy tetőtől talpig hirdetőoszlopnak öltözz 

    – kezdte Polgár, hozzátéve: főleg a monogramos, márkajelzéses ruhákkal vannak fenntartásai, aki pedig ilyet visel, szerinte önbizalomhiányos és keresi saját identitását, vagy túl rossz irányba befolyásolták.

    „Ez az én véleményem. Szerintem mikor valaki tetőtől talpig, méregdrágán, mondjuk egymillió forintért  monogramba öltözik, az pénzkidobás. Mert minden monogramos termék minden márkának – bocsánat – a legalja, azt pont azért gyártják, hogy lehúzzák a kisembereket. Nem tudok erre mást mondani, hiszen aki nem engedheti meg magának és szeretne odatartozni, az fog monogramosba öltözni, és azt gondolom ez ízléstelen. Az értéket nem kívül kell hordani, hanem belül.”

    Ő például megfogadta, hogy sosem vesz majd a világ egyik legexkluzívabb táskájából, a Hermés által gyártott Birkinből, inkább értelmesebb dolgokra költi el annak többmilliós árát.

    „Mert úgy érzem, hogy egy olyan kasztot kezdett el képviselni, amiből szeretnék kimaradni. Tehát ez az a klub, amibe nem szeretnék tartozni, mert egy státuszszimbólumot csináltak valamiből, ami szerintem nem éri meg, hogy státuszszimbólumért kifizessen valaki 10, 40 vagy 50 ezer dollárt. Hát könyörgöm, annyiból elmegyek a világ körül egy hajóútra.”

  • Imádja az anyaságot.

    Béres Alexandra már harminc éve él boldog házasságban férjével, akivel két lány gyermekük is született, a most 14 éves Panna és a 9 éves Flóra is lombikprogram segítségével jött a világra. Bár a 48 éves fitneszvilágbajnok szerette volna még bővíteni a családját, de később belátta, így is tökéletes egységet alkotnak négyen. 

    Ezúttal a Meglepetés magazinnak adott interjút Béres, aki elmondta, korábban szeretett volna egy harmadik gyermeket is, de a család többi tagja úgy ítélte meg, hogy a jelenlegi figyelemmegosztás elegendő számukra.

    Nagyon szeretek édesanya lenni, és nem titok, hogy a lányaink születése után szívesen vállaltam volna még egy kisbabát, de nálunk demokrácia van, és a többiek leszavazták a kis tesót azzal az indokkal, hogy a figyelmem a hivatásom miatt már így is sokfelé irányul, és ők nem szeretnének a jelenleginél kevesebbet kapni belőlem

    – fogalmazott a lapnak fitneszedző, hozzátéve: teljesen megértette és átérezte érveiket, így elfogadta és beletörődött abba, hogy négyfős család maradnak.

    (via Blikk)