új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy apró részlet kapcsán olvadoznak most a netezők.

    Új kollekciót dob piacra hamarosan Rihanna fehérneműmárkája, a Savage X Fenty. A kampányfotózást részben családi körben tudta le az énekesnő, hiszen modellnek párját, A$AP Rockyt és nagyobbik közös gyermeküket, a kétéves RZA-t is beállította, a végeredményt pedig nemrég a cég hivatalos Instagram oldalán osztották meg.

    A kisfiú jó nagyot nőtt, mióta utoljára láthatták őt a rajongók, mégsem főleg ez, hanem egy másik, apró rejtett üzenet ragadta meg az internetezők figyelmét. A lapozós bejegyzés második képén ugyanis kiszúrhatjuk, a rapper hajába hátul az apa, azaz a "dad" szó van belefonva.

    „Minden a részletekben rejlik” – reagált az ezt felfedő hozzászólásra a márka.

  • Elkezdődtek a Megasztár válogatói.

    MG 7658
    Fotó: Németh Kata / Index

    Hosszas találgatások után, a TV2 június elején leplezte le a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ötfős csapatot Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd. A közös munka ráadásul már el is kezdődött, hiszen javában folynak a tehetségkutató válogatói. 

    Rúzsa a Meglepetés magazinnak beszélt a kora reggeltől kezdődő forgatási napokról, melyekről csak az esti fürdetésre ér haza. Bár a két és fél éves hármasikrei, Lujzi, Keve­ és Zalán eddig az édesanyjukkal töltötték a napjaik nagy részét, most nélkülözniük kell őt, de egyelőre jól bírják.

    Ez mindannyiunknak egy kiképzés. Eddig ott voltam velük, de azt is meg kell tanulniuk, hogy néha nem vagyok ott. A gyerekeim már értik, hogy anya időnként elmegy dolgozni, és ilyenkor mindig mondják, hogy siessek haza

    – nyilatkozta az énekesnő, aki a tehetségkutató műsor zsűritagjaként mostanában napi tíz órát dolgozik.

  • Kesztyűt húz az énekes.

    Papai Joci rtl
    Fotó: RTL

    Alig pár napja jelentették be, hogy Pápai Joci csatlakozik műsorvezetőként a megújuló X-Faktor 2024-es évadába, de hamarosan egy teljesen másik oldalát is megismerhetjük. A minap ugyanis kiderült, hogy nem a népszerű tehetségkutató lesz az egyetlen szórakoztató műsor, amelyben az énekes fel fog tűnni. A Sztárbox férfi középsúlyú-mezőnyében fog szorítóba lépni, amiről az RTL kameráinak mesélt.

    Nagyon fontos szerintem az, hogy figyeljünk a testünkre. Én nem azért kezdtem el nem figyelni a testemre, mert lusta voltam. Imádok sportolni, csak nem tudtam, mert ilyen hipochondriával küzdöttem egy ideig. Valahogy emiatt így eltoltam magamtól ezt az egészet. Ezért vállaltam első sorban, hisz tudtam, hogyha ebbe beleállok, akkor A-tól Z-ig átvizsgálnak, és hogyha bírom ezt a terhelést, akkor viszont tudtam, hogy jól is fogok majd egyszer kinézni, amire eljön majd a meccs pillanata

    – fogalmazott az énekes, aki bár többfelé sportot kipróbált, de küzdősportoktól eddig tisztes távolságot tartott.

    „Nyilván az ember ha ott lesz a ringben, akkor azért megy be, hogy győzzön. Egy biztos, ami engem illet, félmelót nem fogok csinálni. Ebbe úgy kőkeményen bele fogok állni” – jelentette ki.

  • molnaraniko.png
    Fotó: TV2

    „Miért tagadjam le? Ötven éves leszek jövőre, nem hiszem, hogy ez szégyen” – szögezte le Molnár Anikó a minap a TV2 Mokka című műsorában Szabó Zsófinak és Pachmann Péternek azzal kapcsolatban, hogy nemrég kés alá feküdt. Az egykori Nagy Ő a mellplasztikája után azért vállalt újabb szépészeti beavatkozást, mert 30 kilós fogyása után megereszkedett a bőre. Sokak szerint évtizedeket fiatalodott az operációnak köszönhetően,amit sosem tagadna le.

    Volt egy nagy fogyásom – most egy picit azért visszajött, na mindegy – szóval volt egy nagy fogyásom, közel 30 kiló, és akkor nyilván a bőröm megereszkedett a nyakamnál eléggé. Ugye nagyon sokat fotózunk, és nagyon sok fotónál feltűnt, hogy ráncos, lóg egy picit, nyilván nem lógott nagyon, de voltak olyan fotók, amire azt mondta a fotós, hogy ezt nem retusálja ki. Sok fotó ment a kukába emiatt. Láttam én is a pulykanyakszerű bőrt, de most ez itt eltűnt. Kértem az orvost, hogy szeretném ezt itt megfeszesíteni

    – magyarázta Molnár, aki az alábbi riportban 1:41-nél meg is mutatja műtétje végeredményét. Mint mondja, mindkét fülénél vágást ejtettek, de a beavatkozás alatt végig ébren volt, nem kért altatást.

    Az eredménnyel elégedett, de nem tartja kizártnak, hogy korrekcióra visszamenjen.

    De nem fogok átesni a ló túlsó oldalára, nem leszek agyonműtött, azt nem szeretném.

  • Megtartották egyházi esküvőjüket, ahol a gyerekeik elaludtak.

    Mondhatni isteni csodával ér fel az, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor a válás helyett a békülést választották. 2022-ben még azt nyilatkozták, többet nem szerepelnek együtt, boldogságukról most mégis címlapon számoltak be.

    A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó a 11 éve tartó kapcsolatukat nemrég egyházi esküvővel is megerősítették, ahol lányaik, Bella és Milla elaludtak. A Best borítóján a két sztárcsemete is látható, akik koszorúslányokként vettek részt szüleik ceremóniáján.

    Nem véletlen, hogy az elmúlt három évben végül egyikünk sem adta be a válókeresetet, ami egyébként már kész volt. Isten nem engedte. A szerelem mulandó, de ami minket összeköt, az nem. Szóval Szabival nem szerelem, ez már annál sokkal több

    – nyilatkozta a Best magazinnak Tápai Szabina, akinek férje, arról is említést tett, hogyan fogadták a gyerekek, Beni, Bella és Milla, hogy a külön töltött évek után újra összeáll a család.

    „Miután Szabival éreztük, hogy ez működik és működni is fog, összehívtuk a gyerekeket a nappaliban, hogy elmondjuk nekik a jó hírt. Hatalmas volt az öröm, hogy anya és apa újra együtt vannak.”

    Mint kiderült, Tápai Szabina húgának, Andinak köszönhetik, hogy újra egymásra találtak.

    „A húgom, Andi által bekerültem egy keresztény közösségbe, ahol elkezdtem nagyon-nagyon jól érezni magam. Jó emberekre találtam, akikkel sokat beszélgettem, és újra vidám és reménnyel telivé váltam. Ez a változás pedig egy idő után Gabit is kíváncsivá tette” – idézte Tápait a 168.hu.

    Az nem derült ki, melyik keresztény közösségről van szó, de az nem titok, Kucsera végül előbb keresztelkedett meg, mint a felesége.

    Egyből elszállt minden előítéletem. Rájöttem, hogy ez nem egy szekta, ahogy korábban gondoltam. Hogy itt egyáltalán nem furcsák vagy bolondok az emberek. Ellenkezőleg. Értékesek, bölcsek, tapasztaltak és jók. Lett egy lelkipásztorom, akivel rengeteget beszélgettem, és végül Szabit is beelőzve, én előbb merítkeztem be, ami az újjászületés, a megtérés szimbóluma.

  • Az énekesnő a kutyájával jár vásárolni is.

    Tóth Andi másfél éves rottweilerére, Baileyre sokan egy nagy és ijesztő vadállatként tekintenek, jóllehet az énekesnő úgy véli, ebe valójában a légynek sem ártana; ő egy terápiás kutya. Az X-Faktor idei évadának női mentora nemrég egy Instagram-bejegyzésben mesélte el, hogy Bailey mi mindenben segít neki a mindennapokban.

    Néztek című dal előadója a minap egy másik történetet is megosztott kedvencéről. Mint mesélte, legutóbb, amikor az egyik kisállatos üzletbe mentek vásárolni, ahol Bailey önállósította magát, s lopott egy kutyakekszet.

    Elmentünk egy kisállatüzletbe és ott vannak kirakva kis kekszek. Hátranéztem, mert éreztem, hogy feszül a póráz. Hát kikapott egy kekszet és ott csócsálgatta. De nyilván bevallottam. Mondtam nekik, hogy elnézést, de a kutyám ellopott egy kekszet és azt mondták, hogy nem baj. Na tessék, ez a különbség egy kutyaboltban az eladók között meg egy hipermarketben, ahol egy szem cseresznyéért elkezdtek kiabálni egy szegény nénivel, mert megkóstolta, hogy jó-e, mielőtt megveszi. Kutyaboltban: »óh, egyed csak, kell még egy?«

    – mesélte az énekesnő a Max rendelünk című YouTube-műsorának ötödik epizódjában.

     (via Bors)

  • A Sztárbox idei évadában az edző is szorítóba lép.

    Shane Tusup rtl
    Fotó: RTL

    Ahogy arról mi is írtuk, a minap kiderült, hogy kik lesznek a a Sztárbox idei évadának legújabb férfi versenyzői, akik középsúly-kategóriában fognak megküzdeni egymással. A tavalyi évad végeztével már közölték, hogy érkezik a folytatás, azaz újabb hírességek szállnak szembe egymással a ringben. Mint azt megtudhattuk, Shane Tusup amerikai edző is ringbe száll majd, aki az RTL stábjával osztotta meg gondolatait az előtte álló kihívásról.

    Mindig tudtam, hogy jól bírom az ütéseket. Az amerikai futball miatt tudtam, hogy nincs gondom a pofonokkal. De az, hogy valaki tényleg megüssön és utána vissza is adjam, teljesen új élmény volt. A sparring része, és hogy valódi ütésekkel edzünk nagyon szórakoztató, de közben új és furcsa érzés is. Király, hogy miután kisétáltok az edzésről, megölelitek egymást, hogy ma jó munkát végeztetek. Olyan testvéries az egész, nagyon menő

    – magyarázta Tusup, aki bevallása szerint születése óta versenyző alkat, olyasvalaki,  akit sportra neveltek. Hangsúlyozta, nincs olyan felállás, ahol megelégszik azzal, hogy csak résztvevő.

    Mindig azt mondtam az olimpiai érmekkel kapcsolatban, hogy nem azok a legfontosabbak, hanem maga az utazás, és minden, amit megtanulsz és megélsz közben. Az életre gyakorolt hatása. De szerintem ahhoz, hogy megéld ezt az utazást, ahhoz, hogy új dolgokat tanulj, ki kell tűzni egy célt, és bele kell vetned magad. És úgy kell beleállnod a kihívásba, hogy meg akard nyerni. Szóval számomra az az egyetlen lehetőség, hogy ezt el akarjam érni

    – fogalmazott az edző, hozzátéve: sosem félt a kudarctól, de 100 százalékosan úgy megy neki a kihívásnak, hogy győzni kell.

  • Pár éve tanult meg biztonságosan úszni, most bátor tervet vett a fejébe.

    A Reggeli műsorvezetőinek mesélt következő nagy kalandjáról Járai Máté, aki a Balaton átúszására készül. A műsorvezető pár évvel ezelőtt, a Survivor forgatása előtt privát úszás-oktatáson vett részt, hogy fejlessze vízi készségeit, ekkor tanult meg például orra befogása nélkül a víz alá merülni.

    „Ezt én már nagyon régóta a fejembe vettem, ez egy ilyen bakancslistás álom” – kezdte a színész, akire 5,2 kilométer leúszása vár. Erre tréningezi most magát, mint mondta, futásban bármikor hozza ezt a távot, úszásban még gyakorol, bár felkészülését egy sérülés nehezítette.

    „Képzeljétek el, hogy én félmaratonokat futottam, most úsztam másfél órát, soha semmi baja nem volt sem a bokámnak, sem a térdemnek. Most úsztam másfél órát, és kábé az ötödik percben odakaptam. Gyerekek, kiment a bokám a víz alatt. Én nem tudom, hogy ilyet ki tud még, ilyen nincs” – mesélte nevetve Járai, hozzátéve: hiába közeleg a július 20.-ai dátum, ha kell, fél lábbal is leússza a nagyjából háromórás távot.

    Iszonyatosan várom! 

  • Teljesen kivirult az édesanya.

    PAP 1338
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Kulcsár Edina a tegnapi napon egy izgalmas gyerekprogramon vett részt a csemetéivel, amiről korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában is beszámolt. A háromgyerekes édesanya szeretteivel a siófoki állatkertben járt, ahol számos kalandban volt részük, sőt valami olyasmi történt vele, amire ő maga sem számított. Hogy egészen pontosan mi, azt még nem árulta el, de ígéretei szerint hamarosan meg fogja osztani a követőivel.

    Mosolygós fotója mellett arról is írt, hogy ugyan eredetileg ezt a napot a gyermekeinek szervezte, de a nap végére az anyukaszerepből ő is átváltozott, és újra gyereknek érezte magát. Boldogságát az alábbi sorok kíséretében kürtölte világgá:

    Ha pár hónapja megkérdezi tőlem valaki, hogy mi az, ami hiányzik az életemből, akkor két dolgot mondtam volna. 1: Még egy kisfiú, de ő már úton van. 2: Ami végül tegnap teljesen váratlanul megtörtént. Alig várom, hogy elmeséljem, miről is van szó!

    írta posztjában az influenszer.

  • Kedves sorokat írt egyetlen lányának.

    Rohan az idő, 13 éves lett Victoria és David Beckham legkisebb gyermeke, Harper Seven. A nagy nap alkalmából az egykori focista Instagram-oldalán osztott meg egy kedves videóválogatást egyetlen lányáról, vegyítve benne a kiskori és friss felvételeket.

    Boldog 13. születésnapot a szépséges kislányomnak! Apu olyan büszke rád, egy kedves, nagylelkű, gyönyörű fiatal nővé cseperedtél a legnagyszerűbb szívvel és a legcsodásabb mosollyal, amit mi mind nagyon-nagyon szeretünk! Mindig legyél ez a gyönyörű személy, aki most vagy! Harper Seven, te vagy a világom!

    – osztotta meg megható gondolatait követőivel a sportoló.

     

  • Szakítása miatt jelenleg hazaköltözött.

    schobert lara
    Fotó: RTL

    Tavaly nyáron derült ki, hogy újra rátalált a szerelem Schobert Norbert és Rubint Réka legidősebb gyermekére, Larára. Ahogy akkor megírtuk, a fiatal lány egy nála 10 évvel idősebb labdarúgóban talált párra, majd kapcsolatuk szintet is lépett, és összeköltöztek Kazincbarcikán. Alig két hónappal ezelőtt azonban a fiatal aerobikedző bevallotta: véget ért köztük a románc.

    Ugyan most zátonyra futott kapcsolata miatt visszaköltözött szüleihez, Schobert Lara évek óta a saját útját járja. Az influenszerkedés mellett édesanyjához hasonlóan edzőként tevékenykedik, és nagyon büszke arra, hogy a saját lábán is meg tud állni. Nemrég Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, ahol valaki arról érdeklődött, van-e saját háza, vagy szeretne-e a jövőben.

    21 éves koromra azt kívánom, hogy külön élhessek. Nem azért, mert bármi gondom lenne a családommal! Nagyon szeretem őket, csak szerintem felnőtt nőként már szüksége van az embernek arra, hogy egyedül legyen. Illetve én imádtam, amikor önállóan, külön éltem. Nem tudom, miért. Belevaló vagyok, na…

    – jelentette ki Schobert Lara.

  • Az énekesnő újra biztonságban érzi magát párja, Krisztián mellett.

    54891377 b2b7cefb15f7520abb365b12eb21b183 wm
    Fotó: Index

    Bár Judy és volt férje, Balázs házassága 15 év után zátonyra futott, az énekesnő új kedvese mellett nem is lehetne boldogabb. Erről a Hot! magazinnak mesélt most, felidézve, hogy ismerkedtek meg Krisztiánnal.

    Több éve ismerjük egymást: annál a divatcégnél dolgozott, amelyiknek a márkáit a hétköznapokban is szeretjük, nem mellesleg a fotózásokhoz is ők biztosították a ruhákat. Ezáltal sokat találkoztunk, ahol jobban megismertük egymást. Mindig is szimpatizáltunk egymással, már akkor is láttam, hogy milyen jóképű, sármos, de mivel mindketten párkapcsolatban éltünk, nem néztünk »úgy« a másikra

    – kezdte Judy, aki aztán előző kapcsolataik lezárása után gyorsan össze is költözött a férfival. Mint mesélte, lakva ismerszik meg az ember, és valóban, egyre jobban összecsiszolódnak párjával, remekül működnek együtt a mindennapokban.

    „Ő is beszáll a házimunkába, szétosztjuk, és akkor még több időnk jut egymásra. Porszívózik, együtt visszük ki a kutyákat sétálni. Persze neki is vannak hibái, de kinek nincsenek… Ő nemcsak a szerelmem, de a társam is. Még vitatkozni is jó vele.

    Krisztián nem csupán a szerelembe vetett hitét, de az önbizalmát is visszaadta az énekesnőnek.

    „Minden reggel úgy ébredek, hogy megsimogat és dicsér, hogy milyen szép vagyok, kifejezi, mennyire tisztel nőként. Mellette biztonságban érzem magam. […] Úgy érzem, a helyemen vagyok, mert úgy bánik velem, ahogy arra mindig vágytam. Gyermeket bármikor szülnék neki, kár, hogy nem lehet visszatekerni az időt. És ha megkérné a kezemet, hozzámennék!”

    (Blikk)

  • Ahogy azt az Index is megírta, nemrég a Cannes-i Filmfesztiválon vehetett át különdíjat Kozso unokája, Mia. A kislány édesanyjával és nagymamájával mesélt az RTL-nek az elismerésről és úgy általánosságban az életükről, amelyben ugyan semmilyen szinten nincs jelen az énekes, az ő édesapja azonban igen.

    „Ugyan se nekem, se Miának évek óta nincs kapcsolatunk az édesapámmal, a nagypapájával, Kozsóval, az ő édesapjával viszont igen. Oszi papa csodálatos ember, gyakran megyünk hozzá látogatóba, Mia ékszereket készít vele ezüstből, rézből, együtt forrasztanak, hegesztenek. Jó érzés őket így alkotni látni.

    A találkozásoknál Oszi papával mindössze egy szabály van: soha nem beszélünk Kozsóról.

    Tiszteletben tartjuk, hogy ő mégis csak Oszi papa fia, és ő olyannak fogadja el és szereti, amilyen. Az ő jelenlétében kritikának, bírálatnak helye nincs” – kezdte Kozso lánya, Amanda a Story magazinnak, hozzátéve: apai nagyanyjával, Olgi mamával is remek kapcsolatot ápoltak két évvel ezelőtti haláláig. Elvesztett dédszülőjéről a művészeti gimnáziumba készülő 14 éves Mia is megemlékezett versenyfilmje legvégén.

    „Kozso büszke lehetne Miára, még talán rám is, de évek óta nincs kapcsolat köztünk. Vártuk, hátha most, hogy hallotta, mert hallotta, hogy az unokája micsoda sikereket ért el, felhívja, megkeresi őt vagy akár engem, de nem. Szokták tőlem kérdezni, nem fáj-e, hogy nincs apukám, a lányomnak nincs nagypapája? Eleinte igen, nagyon fájt, aztán lezártam ezt magamban. Elfogadtam, hogy ezen már nem lehet változtatni. Édesanyám eleinte biztatott, menjek apuhoz, hívjam őt telefonon, meg akarta hívni Mia születésnapjára is. Én mondtam, ne erőltesse, hagyjuk az egészet. Ha ő nem kíváncsi ránk, ha nem akar minket látni, tiszteletben kell tartanunk a döntését. Szerencsém van, mert csodálatos édesanyám van, és a férjem lévén olyan családom lett, amilyet álmodni sem tudtam volna. ”

  • Tiszta vizet öntött a pohárba a Pókember-filmek sztárja és a 20 éves modell kapcsán.

    Bejárta a világhálót a napokban az a pár fotó, amit Tobey Magurie-ről és Lily Chee modellről készítettek az előző héten, amint közösen távoznak egy New Hamptons-i partiról. A derekánál átkarolt 20 éves modellt azonnal a 49 éves színész új párjának kiáltották ki a bulvárlapok, ami jó nagy felháborodást keltett a neten a hatalmas korkülönbség miatt.

    A gonosz kommentekből kijutott Pókember volt feleségének, Jennifer Meyernek is, egyik friss Instagram fotója alatt ugyanis valaki nekiszegezte a kérdést, mennyire zavarja, hogy Chee szinte egykorú 17 éves közös lányukkal, Rubyval:

    „Miért fekszik le az exférjed valakivel, aki három évvel idősebb a lányotoknál?”

    Talán a kommentelő sem számított rá, de ékszertervező meglépte a váratlant, és nem csak válaszolt a provokáló megjegyzésre, de egyúttal tiszta vizet is öntött a pohárba Maguire kapcsán.

    Általában nem reagálok az ilyen nonszenszekre, de ő csak kedvesen az autójához segítette azt egyik barátját. Egy jó ember, és most pedig a neten átkozzák, amiért valaki olyannal jár, akivel egyébként nem is. De köszönöm a gonosz hozzászólásodat, remélem jobban érzed magad tőle

    – fogalmazott Meyer, míg egy másik hozzászólásra azt írta vissza, nem kell elhinni mindent, amit a neten olvas az ember.

    (via Page Six)

  • Doktor Scary Spice.

    Hatalmas dicsőség éri a közeljövőben Melanie Brown-t, a Leedsben található Beckett University ugyanis tiszteletbeli doktorrá avatja az énekesnőt. A cím átadására augusztusban kerül sor, miután Mel B 2017-es válása után nyíltan beszélt bántalmazó házasságáról, a családon belül elszenvedett fizikai és lelki erőszakról, egy évvel később pedig az angliai Women’s Aid jótékonysági szervezet fővédnökévé vált. Brown olyannyira elmélyült lett a témában, hogy tavaly egy ezzel kapcsolatos, traumafeldolgozást segítő kurzust is sikeresen elvégzett szülővárosa egyetemén. 

    Az egykori Spice Girls tag hálás társadalmi szerepvállalásának elismeréséért:

    Elképesztő megtiszteltetés

    – nyilatkozta a 49 éves popsztár.