új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Semmire sem emlékszik, ezért a követői segítségét kéri.

    PSG Ogli (2)
    Fotó: TV2

    A Kőgazdag fiatalok című műsorból megismert Hopka László, azaz PSG Ogli a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában próbál rájönni, hogy hogyan sikerült lesérülnie a Balaton Soundon. Mint fogalmazott, szerette volna messziről elkerülni a zenei fesztivált, majd szombaton aztán egyik barátjával úgy döntöttek, mégis útra kelnek. Előtte azonban megittak közösen egy liter vodkát a tűző napon, és utána fuvarozták le őket a magyar tengerparthoz.

    Utána megindultunk a Soundra – persze kerestünk valakit, aki levezet nekünk. Bekerültünk egy szállásra, ott is megittunk szépen fél-fél litert fejenként, semmi gond. Lementünk a fesztiválra, ott megittunk vagy 40-50 shotot. Nem tudni, ezt hogy bírom amúgy. Na mindegy... Megittuk a shotokat, utána úgy b*basztam, hogy nem emlékszem semmire, szó szerint semmire. Arra kelek föl reggel, hogy nem tudok lábraállni

    – magyarázta az influenszer, aki a hétvégi bulit követően szerdán vette rá magát, hogy elmenjen egy MRI-vizsgálatra, ahol aztán kiderült: megrepedt egy csont a térdében.

    „Nem tudom, mi a f*szt csináltam, segítsetek nekem, legyetek szívesek, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam? Elestem, vagy leugrottam több méter magasról, vagy mi a f*szt csináltam mégis, b*szd meg!?” – fakadt ki PSG Ogli, majd letette a szent esküt: a mai naptól kezdve befejezi a bulizást, és nagyon reméli, hogy egy ideig senki nem fogja vodka közelében látni.

  • Majka igazi álomellenfél lenne a számára a Sztárboxban.

    Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy kik vállalták a szereplést a Sztárbox2024-es évadában. Varga Viktor például a érfi könnyűsúly-kategóriában méretteti meg magát, aki a csajozásról is lemondott annak érdekében, hogy minden idegszálával a felkészülésre koncentrálhasson. Már január óta tudatosan edz.

    A vitézzé avatott énekest a műsor kapcsán csütörtök reggel a Bochkor című rádióműsorban is faggatták. 

    Meg akarom mutatni az országnak, hogy egy ilyen kis nyikhaj szúnyogcsődőr is képes arra, hogy szétverje a fejét az embereknek, hogyha kell, és nem dühből, hanem sportból

    – árulta el Varga, aki azt is elárulta, hogy a súlycsoportjából Horváth Tamással küzdene meg legszívesebben, akivel annak idején a Csillag születik című tehetségkutatóban szerepeltek. Álomellenfele azonban mégsem az énekes lenne.

    Mindenki azt akarja nézni, hogy verik egymást a celebek. Ez mekkora király már! Mindenkinek van legalább egy celeb, akit szívesen szétverne. (...) Ha mondjuk ott lenne Majka, akkor nagyon örültem volna. Őt szívesen megverném egyszer. Győzikét mindenki megverné, de hát ő valószínűleg nem állna egy ilyenbe bele

    idézte Varga szavait a 24.hu.

  • Szerinte nagyobbik gyermeke miatt másabb mostani várandóssága.

    racz
    Fotó: TV2

    A véghajrába ért a VV4-ből ismert Gigi, azaz Rácz Ildikó második várandósága. A jógaoktató heteken belül életet ad kisebbik gyermekének, aki, mint most kiderült, újfent lány lesz.

    „Teljesen mindegy volt, kislányunk vagy kisfiunk lesz, s ez Pankánál is így volt. Most, hogy van Panka, már nehezebben tudtam elképzelni, mit csinálnék egy fiúval, de nyilván megoldottam volna” – mesélte a kismama a Blikknek, hozzátéve: a leendő nővérke legalább olyan izgatott már, mint ő.

    „Panka nagyon örül, már mondta, hogy milyen csajos dolgokra tanítja majd... Az, hogy ismét lányom lesz, még egy kicsit közelebb hozott minket Pankával, együtt válogattuk ki a ruháit, a játékait, amiket oda szeretne adni a húgának, mert ő már kinőtte, és sok ruha van elrakva korábbról is, így nem nagyon kellett vásárolni.” 

    Rácz az első trimesztert nehezen viselte, azóta jobb a helyzet, bár mint mondta, nehéz összehasonlítani előző terhességével a szituációt.

    „Furcsa, mert a második várandósságnál alig van idő megélni a pillanatokat, időszakokat, hiszen már ott a nagy, akire figyelmet kell fordítani. Megy az élet, nehéz így koncentrálni, de ennek is megvan a szépsége. Fel se fogtam, hogy egy hónap múlva a karjaimban tarthatom a kisebbik lányom!”

  • De ötcsillagos szállodánál lejjebb nem igazán adja.

    Ugyan élvezi a pénzt és a szabadságot, ami vele jár, mégsem a költekezés jelenti az elsődleges dolgot Jákob Zoltán számára. A körmös királynak is emlegetett milliárdos üzletembernek idén többször is volt lehetősége utazni: Bali, Párizs és két balatoni kiruccanás után hamarosan Görögországba, pontosabban Szantorini szigetére utazik lányaival.

    Mint kiderült, ötcsillagos szállodánál lejjebb nem adja, a rongyrázásnak azonban már nem érzi szükségét.

    Jó pár évvel ezelőtt még esztelenül költöttem. Vágytam a puccparádéra, hogy olyan élményekben legyen részem, amikben csakis a leggazdagabbaknak van. Így egyszer kibéreltem Hawaii legdrágább szállodájának legdrágább szobáját, aminek minden ablaka az óceánra nézett, több világsztár is megfordult már benne. Aztán csak ültem ott, de egyáltalán nem okozott akkora örömöt, mint vártam. Ennek ellenére nem bántam meg, mert azóta tudom, nincs szükségem ilyesfajta rongyrázásra

    – nyilatkozta a Story magazinnak Jákob, aki ősszel Dubajba fog utazni. Magángépre ritkán száll; véleménye szerint tökéletes az első osztály.

    Nekem tökéletesen megfelel a Balaton is, pont annyira tudom élvezni, mint bármely tengerparti várost. A társaság a lényeg, no meg persze az ellátás és nem utolsósorban a gasztronómia. Például nemrég sokkalta jobbat ettem egy balatoni étteremben, mint egy három Michelin-csillagos helyen Párizsban.

    idézte az egykori Nagy Ő szavait a 24.hu.

  • Az énekesnő nem biztos benne, hogy férje huszonéves énjével is ilyen jól kijönne.

    Hamarosan egyéves lesz a Puskás-Dallos házaspár kisfia, Ábel. Édesanyja épp ezért elsősorban az ő nevelésének szenteli most idejét, de a jövőben szeretne visszatérni zenei- és műsorvezetői karrierjéhez is. Tervei mellet a fiatal anyuka arról is mesélt a ZWorld podcast legújabb részében, hogy bár nem volt sok kapcsolata, párjai mindig idősebbek voltak nála.

    „Ezt ne úgy értsd, hogy sokkal, de igen, kábé mint Petivel. Én huszon-, ő pedig a harmincas korosztályból.

    Azt gondolom, lehet, hogy ez is a titka annak, hogy ennyire jól tud működni ez a kapcsolat.

    Ha Petinek a huszonéves önmagával lennék együtt, akkor azért nem biztos, hogy ilyen harmonikusan tudnánk ezt működtetni..." – kezdte az énekesnő. Mint mondta, nincs ezzel egyedül, kortársai is inkább idősebb partnereket választanak maguk mellé.

    „Szerintem sokszor van ez, hogy mi lányok, vagy mi nők hűségesen, szeretnénk normálisan működtetni egy párkapcsolatot, és a velünk egykorú fiúk – ez most általánosítás, de sok ilyen esetet tapasztaltam a barátnőim környezetében – meg úgy élni szeretnének, úgy máshol tartanak. Szóval lehet, hogy ez a nagyobb körkülönbség is a javát szolgálja annak, hogy ennyire jól tudjuk működtetni a konfliktuskezelést, illetve azt, hogy így egyben maradjon ez az egység" – mesélte Puskás-Dallos, példaként pedig felidézte, a vele egyidős kollégájára, Marics Petire például teljesen más szemmel nézett a Sztárban sztár forgatásai alatt.

    „Úgy éreztem magam, minthogyha… nem az anyukája lennék, az nagyon túlzás, de hogy annyira máshol vagyunk az életünkben. Úgy éreztem, amikor dumáltunk, mintha az osztálykiránduláson ülnénk buszban, és dobálnánk a csipszeszacskót egymásnak. Közben én meg azt érzem, hogy a hétköznapi életemben meg nagyon más problémákban, más helyzetekben találom magam. Amivel szerintem nincsen gond” – idézte szavait a Blikk.

  • Attól félt, elveszti a munkáját, és ő lesz az új Alekosz”.

    56041809 7ce05eca691ef6467694c8b6a2a4eaff wm.png
    Fotó: RTL

    Nem csak a Reggeli és műsorvezetőit, de valahol magát Szekér Gergőt is meglepte, hogy április közepén élő adásban árulta el, egy férfit szeret.

    „Ez a kitárulkozás egyáltalán nem volt tervezett a részemről, csak felidegesítettem magam, miközben a stúdióba mentem. Féltem, hogy ezzel most elvágom magam a zenei szakmában, és utána maximum celebkedhetek, és lehetek az új Alekosz” – kezdte a Story magazinnak az énekes, aki három hónapja arról beszélt, korábban érte már hátrányos megkülönböztetés homoszexualitása miatt. Előzetes félelmeivel ellentétben azonban coming outját jól fogadták az emberek.

    „Aztán azt vettem észre, hogy többen lettek rám kíváncsiak. Úgy érzem, a közönség őszinte pillanatnak látta, ami ott történt, és emiatt találtak meg, vagy bukkantak rám újra. Eddig csak pozitív visszajelzések jutottak el hozzám. Úgy voltam vele, tudja ezt meg mindenki, de aztán ne ez legyen a téma velem.

    Most úgy érzem, az őszinteség kizetődő.

    Egyetlen olyan üzenetet sem kaptam, ami arról szólt volna, hogy nem kellett volna ezt elmondanom, maximum olyan visszajelzések jöttek, hogy jól van, ezt eddig is tudtuk.”  

  • Újabb európai országban próbálnak szerencsét.

    Valkó Eszter és férje, Radócz Péter 2018-ban költöztek a Maastrichtba, egy munkalehetőség miatt. A biológus férfi aztán további két helyen dolgozott még az Hollandiában, Groningenben és Amsterdamban, 6 év után azonban most úgy döntött a házaspár, búcsút intenek az országnak.

    „Peti kapott egy nagyszerű lehetőséget egy zürichi gyógyszergyártó cégnél, és hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, odaköltözünk. A testvérem ott él, ez is fontos szempont volt” – árulta el az egykori műsorvezető a Story magazinnak, hozzátéve: szerintük még első osztályos-, hollandul egyébként már remekül beszélő kisfiuknak sem lesz nagy törés, hogy új helyet kell megszoknia.

    „Simonnak biztos nem lesz egyszerű, de most még talán abban a korban van, amikor ezt meg tudjuk lépni anélkül, hogy nagyon fájna neki. Ezután néhány évig tuti nem költözöm sehova” – mondta Valkó.

  • A Madame Tussauds Budapest első születésnapja alkalmából legutóbb Dwayne Johnson viaszmása érkezett a Dorottya utcai palotába, de rövidesen egy újabb világsztárral találkozhatnak majd a látogatók. Zendaya ugyanis tiszteletét teszi a magyar fővárosban.

    Az Eufória és a Dűne színésznője a Gellért fürdő hangulatát megidéző VIP-teremben ülve szemléli Brad Pittet, Madonnát, Leonardo DiCapriót és a többi hírességet, ahol egy Zsolnay-díszítésű padon kapott helyet. Zendaya egyébként jól ismeri Budapestet, hisz korábban hónapokat töltött nálunk kedvesével, Tom Hollanddal, amikor a Dűne folytatásán dolgozott.

    Most a 27 éves híresség viaszszobor formájában tér vissza, méghozzá stílusos ruhakölteményben. Az Amszterdamból érkező figurán annak a ruhának a másolata látható, amelyben az öltözködési forradalmat kirobbantó Zendaya a 71. Emmy-gálán tündökölt 2019-ben Los Angelesben – olvasható a lapunkhoz eljuttatott sajtóanyagban.

    A hazai Madame Tussauds 52 állandó figurával rendelkezik, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással, ám időről időre érkeznek a köreikbe exkluzív vendégek is. Legutóbb a Sherlock Holmesként, illetve a marveles Doctor Strange-ként ismert Benedict Cumberbatch viaszmása töltött itt néhány hónapot.

  • Alig lehet felismerni a színészt.

    Tegnap este egy egészen váratlan fotóval sokkolta rajongóit a közösségi oldalán Matthew McConaughey, ugyanis azon azt láthatjuk, ahogy a jobb szeme teljesen be van dagadva. Bár az 54 éves amerikai színész eltorzult fejét látva akár azt is hihetnénk, hogy verekedésbe keveredett – és ő húzta a rövidebbet –, de erről szó sincs. Valójában egy felbőszült méh csípte meg az Oscar- és Golden Globe-díjas sztárt.

    Széles mosollyal az arcán mutatta meg, hogy milyen eredményt produkál, ha valakit kiszemel magának egy fullánkos. McConaughey Instagram-posztja alá azóta is csak özönlenek a jókívánságok és persze a szellemes hozzászólások. Bear Grylls sem hagyta ki a lehetőséget, hogy viccesen megjegyezze, bizony tudja, mit élt át a színész. A túlélés törvényei című kalandműsorában ugyanis egyszer őt is megcsípte egy darázs a vadonban, így bedagadt fejjel forgatta le az epizód hátralévő részét.

    Íme McConaughey ábrázata a kellemetlen találkozást követően:

  • Egyelőre csak látogatóba érkezett, de nem tartja kizártnak, hogy huzamosabb időre is visszaköltözzön a luxusbörtönbe.

    Ha csak egy rövid időre is, de visszatért az alma materbe, azaz a ValóVilág villa falai közé Majka. A rapper 22 évvel ezelőtt, a valóságshow legelső évadában szerepelt, most pedig egy játékkal és sok-sok millióval kedveskedett a játékosoknak.

    „Visszajövök genyóskodni. Mindent megcsinálok, amit nem lehet” – nevetett az X-Faktor leendő zsűritagja, aki előtte megnézte a stúdiókat, bent pedig körbevezették a felújított luxusbörtönben. Természetesen a régi emlékek is feltörtek benne, mint mondta, sorra jutottak eszébe egykori társai, például Oki, Szabi, Györgyi vagy Ágica.

    Az első és legnosztalgikusabb élményem, hogy mikor megálltunk az interjút csinálni, hátulról beszóltak a vezérlőből a villába, hogy »Dudu, vedd fel a mikroportodat!«.

    Hogy én ezt hányszor hallottam! Összeszorult a gyomrom! […] Érdekes volt, megváltozott a belső környezet, sokkal modernebb lett, de ugyanúgy van berendezve. 

    Majka anno nem is tudta pontosan, mire jelentkezik, amikor eljött az első meghallgatásokra. Nem a nyeremény, sokkal inkább az ismeretlen és a kihívás motiválta, de tisztában van vele, mi mindent köszönhet a VV-nek.

    „2,5, majd 3 olyan hónapot töltöttem ott bent, ami konkrétan megváltoztatta az egész életemet. Úgyhogy én rettentő hálás vagyok ennek a játéknak” – árulta el az RTL-nek, hozzátéve: nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra a kamerák kereszttüzében élje mindennapjait.

    „Nem tudom elképzelni, hogy most hogy tudnék kiszakadni 2,5 hónapra az életemből – lehet, hogy még jól is jönne. Ha egyszer lesz egy VIP- – vagy ilyen celeb hülyéknek, mint én – műsor, akkor lehet, szívesen részt vennék benne.”

  • Rögtön egy várandósfotóval jelentette be a hírt.

    GettyImages-2076262896
    Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

    Alexandra Daddario első gyerekét várja, terhességéről pedig a Vouge-nak adott interjújában mesélt bővebben. A Fehér Lótusz színésznője 2022 nyarán kötötte össze az életét 17 évvel idősebb férjével, Andrew Form filmproducerrel. Boldogsága pedig nem is lehetne nagyobb, hisz közösségi oldalán egy várandósfotó kíséretében osztotta meg, hogy hamarosan anyai örömök elé néz.

    Daddario arról is őszintén beszélt a lapnak, hogy korábban már átesett egy vetélésen, amit hatalmas veszteségként élt meg: „Az ilyen jellegű veszteségeket és traumákat nagyon nehéz elmagyarázni, hacsak nem élted át őket. Tényleg olyan módon tudok azonosulni azokkal a nőkkel, akik átélték ezeket a dolgokat, amit korábban nem értettem teljesen. Ez nagyon-nagyon fájdalmas.”

    Mint mondta, a Mayfair-boszorkányok második évadának forgatásakor egy ideig még a kollégái előtt is titkolni próbálta a várandósságát, de túlságosan egyértelművé vált, amikor jelentkeztek nála a reggeli rosszullétek. 

    Előfordult olyan is, hogy miután hánynom kellett, rögtön utána egy csókolózós jelenetem következett. Az ötödik héten már úgy voltam vele, hogy ezt semmiképp sem fogom tudni eltitkolni

    – magyarázta a 38 éves színésznő, akivel kollégái nagyon megértőek és támogatóak voltak, hisz sokan közülük is családosak.

    Alexandra Daddario Instagramján megosztott terhespocakos képe mellé azt írta, izgatottan várja, hogy a gyermeke együtt járhasson majd óvodába Hailey Bieber és Margot Robbie gyerekeivel.

  • Claire Brett hivatásos boszorkány nemrég saját boltot nyitott abban a brit tengerparti faluban, ahol férjével együtt élnek. 

    A 45 éves nő a Practical Magick Emporium elnevezésű üzlet tulajdonosa lett, amely a norfolki Snettisham-ban található. Mint kiderült, Brett „szándék" gyertyákat fog árulni – amelyek segítenek az embereknek elérni az optimális lelkiállapotot a céljaik megvalósításához –, valamint 20 fontos varázslatcsomagokat, melyeket a vásárlók magukkal vihetnek, hogy otthon is használhassák. Ezekre garanciát vállal a vajákos asszony.

    Brett egyébként az vallja, hogy már kiskora óta boszorkány. Mint fogalmazott, a mestersége a bolygóval és a természettel való együttműködésről szól. Mágikus ereje akkor is kapóra jött, amikor megtalálta élete párját, állítsa szerint ugyanis a varázsigéjének köszönhetően lett belé szerelmes mostani férje.

  • Lenyűgözte a helyiek mentalitása.

    Dobó Kata nemrég töltötte be az ötvenet, amely jeles napot az élet úgy hozta, hogy Balin ünnepelt. Most ennek kapcsán a Nők Lapjának adott interjút, melyből kiderült, hogy az indonéz szigeten egy belső utat járt be. Mint fogalmazott, az ottani mesterekkel való találkozás és egyáltalán a légkör még inkább segített neki abban, hogy közelebb jusson önmagához.

    „Ezt a helyet az istenek szigetének is nevezik, ez tényleg érezhető az ottani energiákból, abból, ahogyan a helyiek gondolkoznak az életről, amilyen egyszerűen tudnak örülni mindennek. A nyugati civilizációban többnyire a hiányra összpontosítunk.” – magyarázta a színésznő, aki szerint abból csak rosszul jöhetünk ki, hogy összehasonlítgatjuk a saját életünket másokéval.

    Az ott élők arra koncentrálnak, ami van, és mindennap hálát adnak. Ezt is elkezdtem behozni az életembe, és nagyon üdítő. Sokszor érek el boldogságpillanatot, amikor az itt és mostba tudom helyezni magam. Ez régen nem így volt. Azt gondolom, az élet értelme, hogy az ember minél többet ebben az állapotban lehessen. Erre keresek megoldást.

    Dobó hozzátette, néhány éve azért indult el az önismeret útján, mert rájött, hogy pusztán a materiális dolgoktól senki nem fog kitejesedni.

    Úgy éreztem, kell hogy legyen valami mélyebb értelme az életnek, mint hogy még egy állást megkapjunk, nagyobb autónk legyen, hangzatosabb pozícióba kerüljünk. Éreztem, hogy nem attól leszek boldogabb, ha ezt meg azt még elérem, valamit még megkapok. Talán ha össze akarom foglalni, hol tartok az utamon, akkor azt mondom, az élet alapja a szabadság, következménye a fejlődés, célja viszont az öröm. Ezért aztán nem a vágyak megvalósulása a lényeg, hanem hogy hogyan érzed magad az adott pillanatban

  • A 47 éves színész-pankrátor nyíltan vállalja, hogy nem akar családot.

    Noha 2020 októbere óta boldog házasságban él, mégsem tervez családalapítást John Cena, minden idők egyik legjobb profi pankrátora. A 47 éves filmsztár, aki a napokban jelentette be, hogy 2025-ben végleg visszavonul a pankrációtól, nem látja maga előtt, hogy apa legyen.

    Nagyon élvezem az életem. Olyan lehetőségeket kaptam, amikről álmodozni sem mertem, pedig jó néhány álmom volt.

    – kezdte a 16-szoros világbajnok pankrátor, aki elsősorban azért mondott le az apaságról, mert úgy véli: nem lenne elég ideje a gyermeknevelésre, a gyerekeknek márpedig nagyon sok figyelemre van szükségük – vallja.

    Nehéz munka megtalálni az egyensúlyt, jól beosztani az időt. A saját életemet is jól kell irányítanom. Nem könnyű az sem, hogy a lehető legjobb párja és férje legyek az én imádott feleségemnek. Nehéz tartani a kapcsolatokat azokkal, akiket szeretek, ahogy egy napot becsületesen végigdolgozni is nehéz. Ez csak az én meglátásom, de szerintem csak azért, mert úgy gondolod, hogy talán jó lehetsz egy adott dologban, az még nem elég erős indok arra, hogy bele is vágj. Muszáj, hogy meglegyen hozzá a szenvedély

    – fejtette ki véleményét a színész, aki 2020-ban vette feleségül Shay Shariatzadeh-t. Ez Cena második házassága, előtte három évig  Elizabeth Huberdeau volt a neje, de hat évig Nikki Bella pankrátorral is egy párt alkotott.

    Nem John Cena azonban az egyetlen híresség, aki úgy döntött, hogy nem alapít családot: ide és  ide kattintva olyan sztárokról olvashat, akik nyomós okból döntöttek a gyermekmentes élet mellett.

    (via LadBible)

  • Szerda este rendhagyó kihívásra került sor a ValóVilág12-ben. A kiválasztott, VV Ádi azt a feladatot kapta, hogy egy helyett két villalakót vigyen magával párbajozni vasárnap este. Mint mondta, kapóra is jött a dolog, mivel több név is volt a fejében.

    A fiatalember kapcsolatai az utóbbi időben jelentős hullámzásokon mentek át, többekkel feszült helyzetben találta magát, legfőképpen azért, mert mindenkiről véleményt mer formálni. Azt például már jó ideje kijelentette, hogy nem tud tovább együtt élni Dorkával, nem találják a közös hangot – a szőkeség lett így az egyik kihívottja. Hasonló módon választotta ki másik ellenfelének Dorka párját, Dudut, akivel össze szeretné mérni a népszerűségét, mivel vele sem tud azonosulni.

    Azt követően, hogy megnevezte két ellenfelét a riportszobában Megyeri Csillának, Ádámnak lakatot kellett tennie a szájára. Kiderült, hogy a két személy közül a nézők döntenek arról, hogy Ádám kivel megy vasárnap párbajozni. Az erről szóló szavazást csütörtök este zárják le, így addig neki is titokban kell tartania, kiket nevezett meg.