új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Májusban startolt el a ValóVilág 12. évada, amely több szempontból is rendhagyónak bizonyult elődjeihez képest. A nyári szezon mellett a nézők idén minden eddiginél nagyobb beleszólást kaphatnak a játék alakításába, sőt, menet közben egyikük be is költözhetett a villába, esélyt kapva arra, hogy megnyerje a fődíjat – ami, szintén most először, nem egy fix összeg.

    A nyereményalap az elmúlt két hónapban hol csökkent, hol nőtt, a minap azonban nem csak rekordmennyiséget ütött meg, de átlépett egy lélektani határt is:

    40 millió forint fölé duzzadt.

    Először megérzéseikben bízva, a Majka által bevitt titkos dobozokból sikerült kiválasztaniuk a villalakóknak a legnagyobb, 4 millió forintot tartalmazó aktatáskát, majd VV Geri és Dudu egy ügyességi játékkal pakolt további összeget virtuális széfükbe, ami jelenleg 41 millió 700 ezernél jár.

    Az, hogy ebből mennyi marad a pár hét múlva várható fináléra, esetleg még tovább növekszik-e, egyelőre a jövő zenéje, mindenesetre a nyolc még játékban lévő szereplőnek most joggal érhet fülig a szája.

  • Ha Ryan Reynolds és Hugh Jackman együtt jelenik meg valamilyen eseményen, azt garantáltan emlékezetessé teszik, ugyanis képtelenek megkomolyodni. Ezt bizonyítják azok a fotók is, amelyek legújabb filmjük, a Deadpool és Rozsomákbemutatóján készültek Londonban. 

    Reynolds ugyanis ragaszkodott ahhoz, hogy azt az ebet is magával vigye a vörös szőnyegre, amelyet az Egyesült Királyság legcsúnyább kutyájának tartanak. Nem véletlenül: a Peggy névre hallgató keverék kutyus ugyanis szintén szerepel a filmben, Deadpool kis segédjeként tűnik fel a filmvásznon.

     Szerelem volt ez köztük első látásra!

    – nyilatkozta Peggyvel kapcsolatban Reynolds.

    A Deadpool és Rozsomák július 25-én érkezik meg a magyar mozikba.

    (via Daily Mail)

  • Személyi sérülés nem történt, de csúnya károkat okozott Beryl az egykori szépségkirálynő családjának.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas erővel söpört végig előbb a Karibi-térségen, majd az Egyesült Államok déli területein a Beryl hurrikán. A természeti katasztrófa emberéleteket is követelt, emellett hatalmas károkat okozott többek között a Texasban élő Polgár Krisztináék otthonán is. Szerencsére a család épp látogatóban volt a szülőknél Magyarországon, ám házuk így sem úszta meg sértetlenül.

    „Óriási pusztítást csinált, amilyen gyorsan jött és tarolt. Kegyetlen. Én ezt nem is tudom, hogy hogy fogja tudni megoldani az önkormányzat” – kezdte az RTL-nek az egykori szépségkirálynő, aki környékbeli barátoktól, szomszédoktól is értesült a kinti helyzetről, sőt párja, Szabolcs is visszautazott nemrég Houstonba, hogy felmérje a károkat. Elmondása szerint Beryl nem csak a fákat, de az összes kerítést is kidöntötte az utcájukban, egy nagy közös udvart hozva létre, ameddig csak a szem ellát.

    Egy óriás kert lett az egészből. (..) Ez ugye hétfőn történt, ezen a héten, és most már negyedik napja nincsen áram. Férjem visszament, próbálja rendbe tenni a dolgokat, megnézi, hogy mi történt a házzal. Sajnos nekünk is vannak vannak anyagi károk, viszont azzal vigasztaljuk magunkat, hogy rendben vagyunk, itthon voltunk, biztonságban voltunk, és végül is átvészeltük.

    – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki ennek ellenére jelenleg nem tervezi, hogy visszaköltözne családjával Magyarországra.

    „Nálunk ez napi szinten téma, imádjuk Magyarországot, de imádjuk Amerikát is. Őszintén a mai napig nem tudjuk, hogy merre tovább, majd kiderül.”

  • Méghozzá az eredetinél is lengébb öltözetben.

    sharon12ferrari
    Fotó: Northfoto

    1992-ben, azaz idén már 32 éve, hogy bemutatták Sharon Stone és Michael Douglas legendás thrillerjét, az Elemi ösztönt. A film leghíresebb, rendőrségi kihallgatásos jelentét most egy fotóval alkotta újra a 66 éves színésznő, egy szál csipkés fehérneműben vette fel ismét Catherine Trammel ikonikussá vált, keresztbe tett lábas pózát.

    Elemien...a tiéd!

    – írta Instagram bejegyzéséhez Stone, követői pedig nem győzték bókokkal elhalmozni őt kirobbanó formája miatt.

  • Mindenkit megmosolyogtat Medox és Nina.

    Kulcsár Edina a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy édesanyjával, Jakab Krisztinával és gyermekeivel a siófoki állatkertben jártak, ahol az anyaszerepből kilépve ő maga is gyereknek érezhette magát egy kis időre. Feltehetően itt készült az a videofelvétel is, amelyen az egykori szépségkirálynő előző házasságából született gyermekei, az ötéves Medox és a négyéves Nina láthatóak, amint egy kakassal találták szemben magukat.

    A gyerekek bátrak voltak, a kakas azonban nem feltétlen örült a közelségüknek.

    Nina, vigyázz, mert megtámad!

    – szólt rá lányára Kulcsár Edina, aki erre békén is hagyta a kakast, Medox azonban még közelebb ment, mire a tollas jószág nekiiramodott. A kisfiú felsikoltott, s gyorsan el is iszkolt, megnevettetve ezzel szeretteit.

    Az erről készült aranyos videó ide kattintva tekinthető meg.

  • Új dala mellett új karrierjére is koncentrál.

    be
    Fotó: RTL

    Az X-Faktor előző szériájában ismerhette meg az ország Bodrogi Enikőt, Bodrogi Gyula és Voith Ági unokáját. Az ifjú énekesnőt készülő új daláról, valamint színészi karrierjéről is kérdezték őt a Reggeli műsorvezetői  – mint kiderült ugyanis, nagyszüleit követve Enikőt is elkezdte érdekelni ez a pálya.

    „Engem a filmipar nagyon érdekel, meg a sorozatok, valahogy ez nagyon a fejemben jött, és mondtam, hogy akkor megpróbálom, miért ne? A szereplés része érdekel, de kipróbálom magamat castingokon, hátha felfigyelnek rám, és azt mondják, hogy na, akkor ebben van valami tehetség! Nem tudom, mit hoz az élet” – magyarázta a lány, aki a hétvégén ünnepli majd 20. születésnapját.,

    „A nagypapám is ott lesz, aki nagyon fitt, kilencvenévesen szerintem le tud engem futni! Mondjuk, nem is gondolja magát kilencvennek, sok 90 évest látok, aki szenved, de ő csinálja!”

  • Will Ferrell a minap Christina Applegate és Jamie-Lynn Sigler MeSsy című podcasműsorának vendége volt. A beszélgetés során többek között azt is elárulta, hogy mi az igazi neve, amivel sokakat sikerült meglepnie, jóllehet az 56 éves amerikai színész nem igazán büszke a dologra. Sőt: sokáig szégyellte, hogy John névre keresztelték, és nem is akart a John névre hallgatni sosem.

    Nem is igazán nevezhető ez traumának, de emlékszem, mennyire szégyelltem magam, hogy az igazi nevem John, John William Ferrell. Az iskola első napján még Johnnak neveztek, és nagyon kellemetlen volt mindig szólni, hogy sosem használtam a Johnt, én igazából egyszerűen csak Will vagyok. Kínzó volt, mire megjegyezték a tanárok 

    – mesélte a Mi a manó? és a Barbie című filmek sztárja, hozzátéve, a névváltás nem az ő döntése volt.

    A szüleim a John nevet adták nekem, de Willnek hívtak. Így nőttem fel. Nem is tudom, miért volt olyan ciki, amikor magyarázkodnom kellett emiatt. Talán azért, mert az iskolában a többi gyerek mindig kérdezgette, főleg az újak, hogy miért nem a John-t használom. Hosszú történet! Az emberek biztos azt gondolnák, ez a legbénább dolog a világon.

    (via New York Post)

  • Mintha nem is ő szerepelne legújabb fotóin.

    Mészáros Lili a TV2 Next Top Model Hungary című tehetségkutató realityjében hétről hétre új arcát mutatta meg. Extrém helyzetekben igyekezett kihozni magából a maximumot, s ez a jelek szerint a műsort követően sincsen másképp.

    A biomérnöknek tanuló modell, aki korábban kényszeresen sminkelt, mert szégyellte az arcát, egy friss Instagram-bejegyzés tanúsága szerint nemrég megint Oleg Borisuk divatfotós kamerája elé állt, akivel a NTMH forgatásán is együtt dolgozott. Megjelenéséért ezúttal is a TV2 stylisjta, Kiss Márk felelt, kivételes sminkje és frizurája miatt azonban első látásra alig lehet felismerni Mészárost.

    A modell az alább látható fotósorozathoz egy számítógépes játékok világában használt kifejezést fűzött. A „hidden character unlocked” magyarul annyit jelent: rejtett karakter feloldva.

  • A tévés nem sokszor mutatott még ilyen fotókat a közösségi oldalán.

    Jakupcsek Gabriella féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől, a minap mégis kivételt tett. A műsorvezetőnő közös fotókat posztolt férjével, Kliegl Ádám operatőrrel és közös gyermekükkel, a 16 éves Emma Rózával annak apropójából, hogy néhány napra elutaztak nyaralni. Erről árulkodik legalábbis a Facebookon megosztott bejegyzés, amely ide kattintva érhető el.

    Cikik lennénk? Néhány napot rendszeresen lopunk együtt, mert a munkánk mindig másfelé visz…

    üzente követőinek Jakupcsek, utalva arra is, Emma miért ráncolja a szemöldökét a családi szelfiken.

    Mint ismert, Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám hat év ismeretség után, 1999-ben kötötték össze életüket, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma.

  • Az énekesnőt a testvérei hozták megint össze az ismert zenei producerrel, akivel már 17 éves korában is egy párt alkottak. Kapcsolatuk akkor 8 évig tartott.

    Ritka az olyan szerelmi történet, mint amilyet Király Linda magáénak tudhat, erről árulkodik legalábbis az énekesnő legfrissebb nyilatkozata.

    A napokban ugyan Lesi Lászlóval, azaz L.L. Juniorral hozták hírbe, mégsem a rapperrel alkotnak egy párt: szerda délután néhány lesifotón is megörökítették, ahogy amerikai párja, Simon Budapestre érkezett. Úgy tudni, az énekesnő és az amerikai zenei producer románca régi időkbe nyúlik vissza, hiszen 15 évvel ezelőtt is együtt voltak. 

    Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam. Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk. A szakításunk után is nagyon szoros kapcsolatban maradtunk, a mai napig minden egyes nap beszélünk egymással

    – osztotta meg a Borssal Király Linda, aki 17 évesen Amerikában élt és dolgozott, Simonnal az egyik felkapott stúdióban találkozott először. Mint kiderült, a zenei producer az előző szakítását is segített kiheverni az énekesnőnek. 

    Iker öccsei, Király Viktor és Benjamin már két évre ügyködtek azon, hogy összehozzák Simonnal.

    A két iker nagyon veszélyes! Mindig jöttek azzal a dumával, hogy beszélnünk kell, Linda, ne legyél már ilyen, 23 éve mindennap beszélsz egy pasival, és azt mondod, hogy nem ő az igazi az életedben?

    mesélte Király, aki utoljára februárban találkozott Simonnal, amikor újra fellobbant köztük a szikra.

    Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig… nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre…

  • Röviden és tömören fogalmazta meg.

    Marsi Anikó életébe akkor köszöntött be az új szerelem, amikor a legkevésbé sem számított rá. A Tények műsorvezetőnője nem sokkal azt követően ismerkedett meg Gyarmati Gáborral, hogy hivatalosan is elvált két gyermeke apjától, Palik Lászlótól, pedig akkor még nem állt készen egy új kapcsolatra. A tévés korábban úgy mesélte, volt egy pont, amikor elküldte Gyarmatit, hogy ne is keresse többet, aztán ráébredt, hogy megtalálta benne azt, amire szüksége volt. A férfi is kijelentette, hogy Marsi Anikó az a nő, akire mindig vágyott. Erről árulkodott az a bejegyzés is, amelyet Marsi második férje a napokban tett közzé az Instagramon. 

    A műsorvezetőnő az első szerelemről a Storynak azt mondta:

    „Nem volt sok szerelmem az életemben, de még azzal sem szeretnék megbántani senkit, hogy valakit elsőnek jelölök meg, mert közben valaki más meg úgy érzi, úgy tudja, azt mondtam neki egykor, hogy ő volt az első. Ha óvodás szerelmet említenék, azzal elvehetném a dolog élét és súlyát, de az meg talán pont ezért volna komolytalan” – adott kitérő választ Marsi, aki azt azonban pontosan tudja, milyen a számára tökéletes férfi. 

    A megfelelő férfi az, aki ismeri minden gyengeségedet, de sohasem fogja felhasználni ellened őket

    – jelentette ki.

  • Mintegy 80 kilométert tesz meg biciklivel az irodáig, ahol dolgozik.

    bike1.png
    Fotó: TikTok

    Egy fiatal férfi azzal büszkélkedett el egy TikTok-videóban, hogy 3 órát szokott biciklizni csak azért, hogy bejusson a munkahelyére. Nem kellett több, e merész kijelentés miatt a San Franciscóban élő Alex Heatzig felvétele futótűzként kezdett el terjedni.

    A TikTok-felhasználó azt mondja, jóformán el sem tudja képzelni, hogy minden nap másfél órát zötykölődjön busszal vagy autóval; szerinte sokkal jobban jár, ha biciklire pattan, nem számít, hogy az irodától, ahol projektmenedzserként dolgozik, mintegy 80 kilométerre lakik. Elmondása szerint ezzel akár 2200 kalóriát is el tud égetni.

    Ez a legjobb módja annak, hogy edzésre is időt tudjak szorítani. 5:45-kor indulok, hogy beérjek, mielőtt kezdődne a műszakom. A délutánjaim pedig nem stresszesek, ha esetleg túlóráznom kell, mert így az edzés sem marad el. Az, hogy biciklivel járok munkába, megadja a löketet a napomnak, nagyon produktívan kezdek!

    – magyarázta Heatzig, aki általában hetente kétszer teszi meg biciklivel az otthona és a munkahelye közti távot.

  • A közös kép sem maradhatott el.

    Voksán Virág csütörtökön arról számolt be a követőinek a Facebookon, hogy az egyik budapesti étteremben ebédelt, ahol legnagyobb meglepetésére egy világsztárba botlott. A kétgyermekes lemezlovas a 60 éves profi testépítővel, Ronnie Colemannal találkozott, akivel egy közös képet is készített.

    Kibe nem botlik az ember lánya? Az egyik kedvenc éttermünkben ma nem mással, mint Ronnie Coleman 8x-os MR. OLYMPIA testépítő világbajnokkal »ebédeltem együtt«, természetesen a közös kép sem maradhatott el

    – újságolta el.

  • A Pixarnál mindenesetre már ünnepelhetnek.

    Ugyan még csak most lesz egy hónapja, hogy megérkezett a mozikba az Agymanók folytatása, így is bátran kijelenthető, a film az elmúlt évekhez képest példátlan kasszasikernek bizonyul.

    Olyannyira, hogy sorra dönti a nézettségi-, és bevételi rekordokat, a Pixarnál például már nincs vetélytársa, hivatalosan is beelőzte a korábbi csúcstartó Hihetetlen család 2.-t, amely eddig 1,242 milliárd dollárral volt a stúdió legtöbbet hozó produkciója.

    Riley agymanói erre vertek most rá, a kedd estét globálisan 1,251 millió dollárral zárta film, ami hamarosan a Jégvarázs bevételeit is megdöntheti (ha eddig nem tette meg), ezzel pedig már biztos dobogós lesz az összesített animációfilmes sikerlistán. Mutatjuk, ez hogy néz ki jelenleg:

    1. Jégvarázs 2. (1,451 milliárd dollár)
    2. Super Mario Bros: A film (1,361 milliárd dollár)
    3. Jégvarázs (1,274 milliárd dollár)

    Mivel az Agymanók 2. még mindig jó számot produkál, sőt, van, ahol továbbra is premierre vár (például Japánban), ha be nem is éri, minden bizonnyal alaposan megszorongathatja majd a közeljövőben a többi versenyzőt. Az elvitathatatlan kasszasiker mellett pedig a kritikusoktól is kedvező fogadtatást kapott, az Index cikkét példáulitt olvashatják a díjesőre esélyes filmről.

    (IGN)