új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mióta tavaly szeptemberben megszületett első közös gyermekük, Ábel, jobban óvja magánéletét Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi. A ValóVilág műsorvezetője és az énekesnő a posztolásban is tudatosabb lett, időnként azonban betekintést engednek mindennapjaikba, s olyan fotókkal tesznek rajongóik kedvére, amelyeken kisfiuk is látható.

    A házaspár az életük legszebb és legfontosabb pillanatairól általában az Instagramon számolnak be; így történt, hogy a minap a rajongók láthatták, milyen kalandokban volt eddig részük idén nyáron. Puskás-Dallos Peti a legfrissebb bejegyzésben a kis Ábel arca is jobban látszik.

  • Hat év jegyesség után kötötték össze életüket.

    Hat évnyi jegyben járás és két közös gyermek után a napokban fogadott örök hűséget szerelmének Eddie Murphy. A 63 éves színész és a 44 modell, Paige Butcher  esküvőjére kedden került sor Anguilla szigetén.

    A ceremóniára csupán a szűk család és a baráti kör volt hivatalos. Murphynek ez a második, Butchernek pedig az első házassága.

    Lányuk, Izzy Oona 8 éves, fiuk, Max Charles pedig 5.

     (via People)

  •  Nagy boldogság a balatoni nyaralás.

    Mókás felvételeket tett közé magáról és kisfiáról Szinetár Dóra. A színésznő olyan felvételeket osztott meg a Facebook-oldalán, amelyek a Balatonban való pancsolásakor készültek róla és Makranczi Zalánnal közös gyermekéről, Benjáminról, aki augusztusban lesz 7 éves.

    Az ember arcai, miközben pörgeti a gyerekét a Balatonban. Igazán valamilyen...

    – írta néhány nevetős emoji kíséretében a színésznő.

  • Semmi sem marad titok az egykori szépségkirálynő előtt.

    A Szerencsekerék csütörtök esti adásában vendégeskedett Dietz Gusztáv, akit arról kérdezett Kasza Tibor, jól tudja-e, hogy felesége válaszol-e a közösségi oldalain kapott leveleire.

    „A rajongó, az érted rajongó nőket a Zsuzsi kezeli? Át van így adva?” – fordult az egykori sportember felé a műsorvezető, Dietz pedig bólogatva erősítette meg értesüléseit.

    „Kapom ugye az üzeneteket, a képeket, ki hogyan próbálkozik, és akkor én odaadom neki, hogy akkor ezt így kezelje. Kitörli, van, akinek visszaír, van, akivel belemegy beszélgetésbe… Elszórakoztatja magát velük” – magyarázta a férfi, akihez ha nem is napi szinten, de azért gyakran érkeznek be ajánlatok.

     (24.hu)

  • Minden nap egy igazi kalanddal ér fel annak a hatfős családnak, akik úgy döntöttek, egy átalakított emeletes buszba költöznek. A szülők, Conrad Kirk és Nicole McCarthy, akik mindketten 31 évesek, eredetileg úgy tervezték, hogy csak nyaranta töltik idejüket az emeletes buszban négy gyermekükkel, ám végül azt jelölték ki állandó otthonuknak, annyira jól érezték magukat ott.

    Az emeletes buszhoz 2 ezer fontért (körülbelül 912 ezer forintért) jutottak hozzá 2021 szeptemberében, melyet aztán teljes egészében átalakítottak. Úgy vélték, jobban járnak így, ha inkább a buszban szállnak meg drága szálláshelyek helyett, amikor gyermekeikkel nyaralni mennek. Kirk és McCarthy a felújítás után végül a háromszobás albérletüket is felmondták az angliai Rotherhamben. Azt állítják: beköltözésük óta 20 ezer fontot (9,12 millió forintot) sikerült megspórolniuk. 

  • A Barbie sztárja először ment nyilvános eseményre, mióta babát vár.

    Arról, hogy úton van Margot Robbie és Tom Ackerley első közös gyermeke, néhány lesifotó rántotta le a leplet körülbelül egy héttel ezelőtt. A színésznő hivatalos nyilatkozatot egyelőre nem is tett a babavárással kapcsolatban, de már rejtőzködik; a minap például Wimbledonban, az éves londoni tenisztornán járt férjével.

    Ha pöttyös ruhájával nem is, a Barbie című film sztárja a gesztusaival igyekezett kihangsúlyozni, hogy áldott állapotban van. A színésznőről több olyan felvétel is készült a teniszmérkőzésen, amelyen gömbölyödő terhespocakjára tette a kezét, de férje is többször simogatta azt.

    Idilli kapcsolatuk titkára sokan kíváncsiak lennének, főleg, hogy saját bevallásuk szerint csak egy dolgon szoktak veszekedni, pedig munkájuk révén sokszor a nap 24 óráját együtt töltik. 

  • Tiszta vizet öntött a pohárba.

    A Dancing with the Stars meghatározó táncosnője, Stana Alexandra a napokban töltötte be 32. életévét, amelyet a volt férjével, Köcse Györggyel ünnepelt meg, amit a rajongók nem hagytak találgatások nélkül. Többekben felmerült, hogy talán újra egy párt alkothatnak.

    A Ripost ezért járt utána annak, milyen viszonyban is van egymással az egykori házaspár.

     Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van. Mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok. Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak. De abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb, hogy felnőttként, érettként tudjunk kezelni minden helyzetet, minthogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat tovább vigyük

    – mondta korábban a Tényeknek a táncosnő, aki több mint egy évtizednyi járás után 2021-ben házasodott össze Köcsével, de mint kiderült, nem ez volt életük legjobb döntése. Négy hónappal esküvőjük után, 2021 őszén jelentették be, hogy válnak.

  • Azt mondja, immár teljesen tehetetlen.

    Viszonylag ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám az utóbbi időben többször is kivételt tett Marsi Anikó. A TV2 Tények műsorvezetője 2022 óta él párkapcsolatban Gyarmati Gáborral, akivel össze is házasodott, s bár nagyon boldogok együtt, mint kiderült, nem volt könnyű egymás családjába beilleszkedniük.

    Nem szépítem, ennek a hatalmas mozaikcsaládnak, amiben élünk, nem minden eleme működik jól, de bővebben erről nem akarok beszélni, mert egyrészt nem akarom senki sebeit feltépni, másrészt én teljességgel tehetetlen vagyok immár. Amit én képes voltam ebből a helyzetből kihozni, az működik, és jól.

    Például nemrég ünnepeltük a nagyfiam, Vilmos tizennyolcadik születésnapját, nálunk a kertben az apukájával, az ő élettársával és az ő a kisfiával, akiket szintén nagyon kedvelek, plusz természetesen Vincével, anyukámmal, Vilmosom barátnőjével és Gáborral, a férjemmel. Nagyon-nagyon jó hangulatú buli volt” – vallotta meg a Blikknek Marsi, aki férjével néha már tervezgeti, milyen lesz csak kettesben, ha kirepülnek a fiúk. Mint ismert, Marsi Anikónak két gyermeke született előző házasságából: Vilmos, aki elméleti fizikusnak készül, Írországban szeretne továbbtanulni, 18 éves, Vince pedig 15, de Gyarmatinak is van egy gyermeke.

    „Szerencsére Gábornak van egy nyolcéves kisfia, Artúr, akit megkaparintunk néha, így simán van még nekünk kisgyerekünk. Nem hiszem, hogy unni fogjuk egymást, ahogyan eddig sem untuk, és mivel a felújítások még mindig zajlanak, lesz program bőven. Lássuk be, ez az élet rendje, hogy a gyerekek elmennek, világot látnak és tanulnak, és nem az, hogy itt maradnak a szoknyánk, nadrágunk mellett. És ugye a fiaimnak van édesapjuk is, akivel szintén tökéletes a kapcsolatuk, így Gáborral van lehetőségünk megtapasztalni, hogy milyen kettecskén.”

  • Fél évig voltak együtt.

    Képernyőkép 2024-07-13 092757.png
    Fotó: RTL

    Váratlanul zátonyra futott Galambos Lajos lányának párkapcsolata. Galambos Boglárka fél évvel ezelőtt a Fashion Street tulajdosába, a milliárdos üzletember Csipak Péterbe szeretett bele, aki 29 évvel idősebb nála, s bár úgy tűnt, boldogabb nem is lehetne az ingatlanbefektetéssel foglalkozó férfi mellett, valami mégsem működött köztük. 

    A fiatal divattervező és az üzletember már nem is követik egymást az Instagramon, s a közös képek is eltűntek.

     A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni

    – árulta el a Ripostnak Galambos Boglárka.

    A divattervező az RTL szerint korábban arról is beszélt, hogy szakmabeli párja sokat segített neki álmai elérésében.

  • Van, aki számára a megjelenés az egyik legfontosabb dolog az életben. Egy 28 éves brit nő, Bromley Elford például minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy azon a napon, amikor ki volt írva programozott császármetszésre, kifogástalanul nézzen ki. A Daily Mail szerint Elford műkörmösnél és szempillásnál is járt a szülés előtti napokban. A nagy napon pedig jó korán felkelt, hogy legyen ideje egy teljes smink elkészítésére és arra, hogy kivasalja hosszú szőke haját. Úgy vélte, úgy nem mehet be a szülőszobába, ha nem néz ki tökéletesen. Közös beszélgetős csoportjukba egy fotót is küldött magáról kolléganőinek, akik közül többen eléggé kiakadtak, amikor meglátták erős sminkjét, míg mások jót nevettek rajta.

    Az angliai Wantage településen élő nő azt mondja: azért csípte úgy ki magát, mert jól akart kinézni második gyermeke születésekor. Első gyermekének kilenc évvel ezelőtt természetes úton adott életet, ám arról a napról nem feltétlen őriz szép emlékeket.