új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az is kiderült, mi lett a nyereményükkel.

    2017-ben, azaz idén hét éve, hogy megnyerte az X-Faktor hetedik szériáját Ricco és Claudia. A páros férfi tagjával most a Story magazin készített interjút, a duó ugyanis évek óta nem aktív – sőt, a kapcsolatot sem tartják már.

    „Őszinte leszek, Claudiával már évek óta nem is beszélünk egymással. Nem hívjuk egymást. Azt sem tudom, énekel-e még egyáltalán. Amióta a duónk feloszlott, nem kerestük egymást. Nem váltunk el haraggal, mindent megbeszéltünk, minden jót kívántunk a másiknak, és búcsút intettünk” – magyarázta az énekes. Mint mondta, nem egészen úgy alakult zenei karrierjük és főnyereményük sorsa, ahogy azt tervezték, főleg menedzserük miatt.

    „Sajnos a műsor után már nem mentek olyan jól a dolgok, a menedzserünk nem olyan volt, amilyenre szükségünk lett volna, a nyereményünket sem tudtuk igazán felhasználni, így az a pénz is bent ragadt nála” – idézte Ricco szavait a Femina.

  • Régebben szeretett volna egy lányt is, de úgy gondolja, szíve mélyén ő fiús anyuka.

    A Mokka vendége volt hétfő reggel Gregor Bernadett, 18 éves lett ugyanis kisebbik gyermeke. A színésznőt ez a tény nem annyira viselte meg, mint amire a műsorvezetők számítottak, sőt, mosolyogva vallotta be, kifejezetten örül ennek.

    „Megmondom őszintén, nekem ez tetszik, hogy most már a kicsi is nagykorú. Vessetek a mókusok elé, én baromira élvezem azt, hogy ahogy ők önállósodnak, úgy én kezdem a szabadságomat visszanyerni. Mert azért a szülőség együtt jár egyfajta, néha bizony szorongató felelősségérzéssel” – árulta el Gregor, hozzátéve: egy fokkal jobban zavarja, hogy nagyobbik fia 29 lesz a napokban, de persze szeretné, ha normális, önálló és független férfiakká válnának gyermekei. Abba pedig mára teljesen beletörődött, hogy nem született végül lánya.

    „Mégy így negyven-negyven pluszosan volt egy gondolat, hogy azt azért kipróbálnám, hogy milyen lehet egy kislánynak a haját fésülgetni, meg aztán nézni, ahogy nővé cseperedik.

    Ez nem adatott meg, de a lelkem mélyén viszont azt érzem, hogy én egy fiús anyuka vagyok.

     Nekem a fiaimmal nagyon erős a kapcsolódás. Nem tudom, hogy hogy lett volna, már nem fogjuk megtudni” – mesélte a színésznő.

  • szarvas

    A napokban ünnepelte 26. születésnapját Szarvas Andrea. A szépségkirálynőt a Reggeli műsorvezetői is felköszöntötték, akiknek elárulta, épp aznap érkezett meg hozzájuk új, párjával frissen belakott otthonuk legtöbb bútora, így egymásnak adták a kilincset a futárok.

    „Az a nap pakolással telt, viszont azon a hétvégén hazamentünk a családomhoz, onnan pedig elmentünk egy hotelbe pihenni egy másfél napot. Aztán jönni kellett haza, mert még nincs minden meg, jönnek ezt szerelni, azt szerelni, otthon kell lennie valakinek, hogy beengedje őket” – magyarázta a költözés részleteit, majd a családalapítás kérdésére tért rá.

    „Úgy vagyok vele, hogy én azt hittem, hogy ilyenkorra már lesz. 16 éves korom óta nekem ez az álmom, hogy családom legyen, úgyhogy ha úgy történne, akkor én lennék a világ legboldogabb embere. Ellene nem teszünk, majd ahogy alakul, nincs erőltetve, mert amúgy még ráérek, viszont mindenképp 30 alatt szeretnék” – árulta el a modell, hozzátéve: két gyermeket szeretne, többet már saját testvérei példájából kiindulva nem merné bevállalni.

    „Anyáékat látva három gyerek, az kemény, azt nem szeretném. Mondta anya, hogy hát Andi, kösd fel a gatyád.”

  • Gelencsér Tímea a Ripostnak adott interjút, melyben arról kérdezték, hogy mit jelent számára hazánk egyik legismertebb zenei fesztiválja, a Balaton Sound. A műsorvezető elárulta, hogy már tizenegy éve látogatja a magyar tenger partján rendezett eseményt. Mint kiderült, imádja a Balaton hangulatát, a fővárosban nem is jár el bulizni.

    Nem tudom megérteni, mi a jó abban, hogy miniszoknyában, magassarkúban elmenjen az ember szórakozni. Járok én is rendezvényekre, díjátadóka, gálákra, de az teljesen más. Magamtól sosem indulnék el a belvárosi éjszakába.

    Gelencsér szerint kizárólag fesztiválokon jó kiereszteni az év közbeni fáradalmakat, őt leginkább ez kapcsolja ki.

    Ilyenkor ez a pár nap tényleg csak rólam szól, hogy megadom magamnak a lehetőséget, hogy minőségi időt tölthessek a barátaimmal, élvezzük a jó időt, a szabadságot. Én alkoholt is csak alig iszom, 1-2 ital bőven elegendő, nincs szükségem többre. Szeretek ilyenkor táncolni, zenét hallgatni, nagyon szeretem a Soundot, jól érzem itt magam

    – fogalmazott a tévés, hozzátéve, valahogy neki a nyár és a vízpart kell ehhez az érzéshez. „Télen felvenni egy csinos kis ruhát és rá egy télikabátot, számomra elképzelhetetlen. Csak rendezvény vagy munka miatt szokott előfordulni, de hogy elmenjek este mulatni, olyan nincsen” – mondta.

  • Őszintén mesélt függőségéről a topmodell.

    Cara Delevingne sosem titkolta, hogy korábban meggyűlt a baja az alkohollal és a kábítószerekkel is. Függőségeivel két évvel ezelőtt számolt le végleg, miután viszontlátott magáról egy bódult állapotban készült, valóban ijesztő felvételt a 2022-es Burning Man fesztivál után.

    „Régen azt hittem, a drogok és az alkohol segítenek megbirkózni a dolgokkal. De nem, csak szomorúan és szuper depressziósan tartottak. Úgy érzem, visszakaptam az erőm, és most már nem irányítanak más dolgok engem” – nyilatkozta a Sunday Timesnak, hozzátéve: rengeteg lehetőséget köszönhet józanságának, például legújabb szerepét a londoni West Enden, de otthona márciusi leégését sem tudta volna feldolgozni másképp. 

    Bár a poharat letette, Delevingne ugyanúgy jár bulizni, mint korábban. A múlt hónapban tartott Glastonbury Fesztiválon is ital nélkül mulatott barátnőjével, Anya Taylor-Joy színésznővel. Mint mondta, kicsit büdös volt, fájt a lába és nem maradt fent olyan sokáig, de így is ugyanolyan jól érezte magát.

    Sőt, az interjúban első alkoholhoz kapcsolódó emlékét is felidézte, amely 2001-ben volt, nagynénikéje esküvőjén: „Berúgtam aznap. Nyolcéves voltam, milyen őrült kor ahhoz, hogy berúgj”– vallotta be az angol modell-színésznő.

  • Igazi atyai jótanácsokkal látta el.

    Mindig is rendkívül jó apa hírében állt Matthew McConaughey, aki évek óta rendszerességgel el szokta vinni családját a vörös szőnyeges premierjeire. Ugyan az 54 esztendős színész ilyenkor örömmel mutatkozik szeretteivel, de a magánéletében már inkább igyekszik megóvni őket a rivaldafénytől. 

    McConaughey és modell felesége, Camila Alves három gyermek büszke szülei: elsőszülött fiuk, Levi mellett van egy 14 éves lányuk, Vida, illetve legkisebb fiuk Livingston pedig a 11-et töltötte be. Az Úriemberek és a Csillagok között sztárja ezúttal közösségi oldalán osztott meg videót, melyben a 16. születésnapját ünneplő idősebb fiának, Levinek adott néhány jótanácsot a jeles nap alkalmából.

    Jól van, Levi, kezdesz felnőni, haver. Hamarosan önálló leszel. Én és anyukád reméljük, hogy a lehető legjobb munkát végeztük a neveléseddel. Nem leszünk ott neked örökké mint védőháló ebben a csodálatos, vad világban. Te csak menj, érezd jól magad! Figyelj a környezetedre! Légy önmagad! Tudd, hogy mikor mondj igent, mikor mondj nemet, és azt is, mikor mondj talánt. Lásd meg a jót mindenki másban, de vedd figyelembe, hogy nem mindenki figyel oda ennyire másokra. Használd ki az időd! Élvezd az utazást!

    – intézte fiához szavait McConaughey.

    (via 24.hu)

  • Két évig alkottak egy párt.

    Véget ért L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata, amelyet maga az énekesnő erősített meg Instagram oldalán.

    „Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni” – írta 24 óráig elérhető történetében vasárnap este az X-Faktor egykori felfedezettje. 

    A pár nemrég az Ázsia Expressz új évadában is szerepelt, a tavaszi, Fülöp-szigeteki forgatások előtt azonban már arról szóltak a hírek, hogy válságban lehet szerelmük. Korábban már szakítottak is egyszer, végül tavaly decemberben találtak újra egymásra egy "rövid mosolyszünet" után. Hogy ezúttal is erről lehet-e szó, egyelőre nem tudni.

  • Már évek óta együtt voltak, amikor Tom Ackerley elárulta a színésznőnek a dolgot.

    Margot Robbie és Tom Ackerley, akik jelenleg az első közös gyermeküket várják, 2016-ban házasodtak össze. Idilli kapcsolatuk titkára sokan kíváncsiak lennének, főleg, hogy saját bevallásuk szerint csak egy dolgon szoktak veszekedni, pedig munkájuk révén sokszor a nap 24 óráját együtt töltik.

    A színésznő és a filmproducer féltve őrzik magánéletüket, s a nyilvánosság előtt is csak ritkán mutatkoznak együtt, időnként azonban elcsepegtetnek egy-két dolgot házasságukról. Így derült ki egy beszélgetős műsorban, hogy Robbie rajong a Harry Potter-filmekért, ám sokáig mégsem tudta, hogy Tom Ackerley is szerepet kapott a filmsorozatban.

    A férjem is szerepel a Harry Potter-filmekben. Tudom-tudom, mondtam is neki, miért nem osztotta ezt meg velem hamarabb, mert akkor hamarabb összeházasodtunk volna! De csak egy statiszta volt gyerekként. A mardekáros statiszták közé tartozott, látható is a harmadik filmben, amikor Draco eltolja az útból őt és néhány másik gyereket, hogy láthassa Csikócsőrt, a hippogriffet

    – mesélte a 34 éves színésznő, aki 2013 óta ismeri Ackerley-t, aki nem csak a Harry Potter és az azkabani fogolyban tűnt fel, hanem a Harry Potter és a bölcsek köve és a Harry Potter és a Titkok Kamrája című részekben is egy roxforti varázslótanoncot alakított. 

    (via LadBible)

  • Borult a papírforma.

    Képernyőkép 2024-07-08 104900.png
    Fotó: RTL

    A ValóVilág tizenkettedik évadában múlt héten tartották az ún. egyiptomi hetet, ahol a villalakóknak többek között fáraót is kellett választaniuk maguk közül. Ez a tematikus hét több játékosban is mély sebeket ejtett, de a régebbiek közül is felszakadt pár a feladatok során, melyekről vasárnap este a Puskás-Dallos Peti által vezetett, szám szerint ötödik kiválasztáson szintén szót ejtettek.

    A valóságshow-szereplőknek a kiválasztáson azt kellett megindokolniuk, kivel nem szeretnének tovább együtt élni a villában. VV Dzsigerire senki nem tehette a jelét, mivel a legutóbbi párbajt ő nyerte meg Rubennel szemben. Előzetesen arra lehetett számítani, hogy Dorka, Giada vagy Reni közül kerül valakire a zöld kendő, ám ehhez képest borult a papírforma. Ádi Dorkára, Geri Giadára, Reni Ádira, a védett Dzsigeri Renire, Dorka Giadára, Kikidi Dorkára, Giada Ádira, Dudu pedig szintén Ádira tette a jelét, így vasárnap Ádinak kell párbajra mennie.

    A fiatalember a jelek szerint taktikázott is egy kicsit, hiszen – mint kiderült – arra kérte a hozzá legközelebb álló villalakót, az egygyermekes Giadát, hogy tegye rá a jelét, ám jobb szerette volna, ha ez a lépés inkább kettejük között marad.

    Az ötödik kiválasztás ide kattintva nézhető vissza.

    (via RTL)

  • Mint mondta, sok dolog van, amit szégyell, de semmit sem bán.

    Lassan egy hónapja már, hogy kiszabadult a börtönből az emberrablás miatt elítélt Aurelio Caversaccio. A valóságshow-hős a Borsnak arról mesélt, teljesen megváltozott az élete, sőt stílusa is szabadulása óta.

    Aki bement, az egy beképzelt, öntelt, vicces, de egyben bicskanyitogató figura volt.  Nem bánom, hogy ilyen voltam, az is én voltam. Én mindig önmagamat adtam, amióta az eszemet tudom, sosem mutattam mást. Kivéve, amikor jöttek az ilyen ego tripjeim. Az az Aurelio, aki kijött, ugyanolyan humoros, ugyanolyan magabiztos, csak néha már magában tartja a véleményét. Mert már soha többé nem szeretnék olyat mondani, amit utána megbánok!

    – kezdte a férfi, nem is tagadva, főleg gyermeke születése változtatta meg őt.

    „Komolyabb ember lettem, és ezt a komolyságot megfejelte még az, hogy édesapa lettem! Most már oda kell figyelnem arra is, hogy van egy lányom. Mert véletlenül sem szeretném azt, hogy az én felelőtlen kijelentéseim vagy tetteim miatt ő bárhol, bármikor hátrányba kerüljön!”

    Az egykori VV-győztes sok mindent szégyell, de mint hangsúlyozta, semmit sem bán. Épp ezért úgy tervezi, őszinte lesz majd Szofival, és beavatja lányát múltja nem túl fényes időszakaiba is.

    „Mikor a lányom nagyobb lesz, akkor őszintén, az édesanyjával együtt el fogom neki mondani, hogy régen, fiatalon nagyon sokat hibáztam, és emiatt börtönben is voltam. Azt is elmondom majd neki, hogy miért ültem. Tettem valamit, amiért vállaltam is a felelősséget, és leültem a büntetést” – magyarázta Aurelio, de mint kiderült, van, amit jobban röstell a rács mögé kerülésnél is.

    „Szerintem ezt nem lesz majd olyan bonyolult elmagyarázni neki, mint azt, hogy 2014-ben indokolatlanul a legnemesebb szervemet tekergettem a tévében. Azt nagyobb ugródeszka lesz elmondani. Hogy figyelj, itt éppen azt gondoltam, hogy amikor az ükapád azt mondta nekem, hogy ne szégyelld, amid van, akkor én azt kicsit félreértettem. Ezt a helikopterezést kicsit nehezebb lesz bevállalni!”

  • Marsi Anikó már hosszú évek óta a futás szerelmese, amiben férje, Gyarmati Gábor is partner. A Tények műsorvezetőnőjéről úgy tudni, naponta tíz kilométert fut le, s akkor is alig várta, hogy hódolhasson szenvedélyének, amikor 2019-ben egy szerencsétlen esés következtében combcsonttörést szenvedett.

    Marsi még az első közös randijukon is futott a férjével, amikor a Normafánál találkoztak. Nem volt ez másképp a hét végén sem, csak akkor a Balatonnál hódoltak a sportnak, a nagy hőség ellenére is. Gyarmati az Instagram-oldalára kitett bejegyzésben meg is jegyezte, hogy Marsi jóval lekörözte őt.

    Ez a NŐ itt szégyenbe rakott!! 17 km-t futott, én csak 12.5-t bírtam. Büszke vagyok rá

    – áradozott nejéről Gyarmati, aki 2022 szeptemberében vette feleségül Marsit. A műsorvezető az év márciusában vált el Palik Lászlótól.

  • Le sem tagadhatnák boldogságukat.

    Jaskó Bálint és felesége, Horváth Sisa Anna vasárnap az Instagramon tudatták, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek, ráadásul nem is akárhogyan. A színész házaspár egy különleges felvételt tett közzé, amellyel megörökítették első közös kalandjukat születendő gyermekükkel.

    Már nem csak ketten utazunk

    – írta a színész a szerelme növekvő pocakjára utalva, de a jelek szerint két imádott vizslájukat sem hagyták otthon.

    A színésznő is megosztotta a fotójukat, az alábbi sorokkal:

    Az első kalandozás Veled. Bővül a csapat.

    Hazatalálsz  című sorozat szereplője, Jaskó Bálint néhány héttel ezelőtt arról vallott, hogynagy családot szeretne alapítani. A színész három lánytestvérrel nőtt fel, ezért szívesen továbbvinné a négygyermekes család mintáját, amelyben felesége, Horváth Sisa Anna is partner.

  • Martin Scorsese Viharsziget című alkotása az olasz származású rendező egyik legcsavarosabb mozija, pedig már a legelején kulcsfontosságú jeleket csepegtet a nézőknek. A LADbible most ismertette az rendezőzseni egyik legbeszédesebb húzását, ami könnyen lelőhette volna a poént már a film elején.

    A Leonardo DiCaprio és Mark Ruffalo főszereplésével készült 2010-es thrillerben Teddy Daniels-t (DiCaprio), egy amerikai rendőrbírót és társát követhetjük nyomon, akik egy eltűnt páciens után nyomozva érkeznek egy magasan őrzött intézetbe. Ezen a világtól elzárt, Massachusetts állam partjainál fekvő kis szigeten egy elmegyógyintézetben tartják fogva az Egyesült Államok legveszedelmesebb elmebeteg bűnözőit. Bár a film történetét tekintve nem tűnik túl eredetinek, mégis egyre jobban bevonzzák az események a nézőt, valamint kapnak benne egy elképesztő csavart is Scorsese jóvoltából.

    Spoiler következik!

    Ugyan emlékfoszlányok formájában kapunk utalásokat az amerikai marshall múltjára, de csak a végén tudhatjuk meg, hogy valójában ő maga is egy beteg; olyasvalaki, akit azután küldtek oda, hogy megölte a feleségét, miután egy szörnyű eseményt élt át. Mint kiderül, az egész eltűnt beteg-ügy csak egy olyan fantazmagória, amit Teddy talált ki, hogy segítsen neki feldolgozni a családja elvesztése okozta traumát. Kezelőorvosa egy utolsó kísérletként, hogy segítsen páciensének emlékezni arra, ki is ő valójában, úgy dönt, hogy az egész személyzettel belemegy a nyomozó téveszméibe, hátha az segít neki elfogadni a valóságot.

    Az érdekesség, hogy Martin Scorsese rendező már az alkotása legelején elejtett egy fontos utalást, amiből következtetni lehet arra, hogy valami nincs rendben a rendőrbíróval. Ahogy haladunk a cselekményben, kezdhetünk rájönni néhány dologra: az ″eltűnt″ Andrew Laeddis például Edward Daniels anagrammája, az az Teddy neve. Ugyanakkor a legkézenfekvőbb jel mégis az volt, hogy

    a folyton dohányzó nyomozónál sosem volt kéznél egy öngyújtó, így mindig valaki más gyújtotta meg neki a cigijét.

    Nos, jól sejti, hisz ez azért van, mert a szigeten kezelt betegek nem hordhattak magukkal semmilyen veszélyes tárgyat, így persze öngyújtót sem. Ez a visszatérő elem nagyon ügyesen lett jelentéktelennek beállítva, pedig nagyon is árulkodó.

  • Még gondolkozik rajta.

    Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata nem is lehetne idillibb, hatalmas a boldogságuk, hiszen már úton van a második közös gyermekük. Az egykori szépségkirálynő pedig a napokban elismerte egy Instagram-sztoriban, hogy olyan hamar felpörögtek az események, hogy ennyi idő alatt még nem is ismerhették ki egymást rendesen.

    „A férjem közli, hogy neki szőke hajjal tetszettem a legjobban… És ezt ugye azután mondja, hogy végre visszaállítottam a barna hajszínem” – írta viccesen posztjában Kulcsár, de a megjegyzés váratlanul érte, hiszen innen már nehéz roncsolás nélkül visszaállítani haja szőkeségét.

    Még gondolkozom rajta, még én sem tudom, mert túl friss az információ. Én barna hajjal érzem magam a legjobban, de mint minden jó feleség, a férjének szeretne tetszeni, úgyhogy átgondolom, hogy újra szőke legyek-e

    – mondta a Borsnak G.w.M kedvese, aki már a várandóssága harmadik trimeszterébe lépett, azaz hamarosan érkezik az újszülött.

  • Önmagában bizonyára nem számítana különlegességnek, hogy előző hétvégén egy hatalmas bulit csaptak az angliai Crediton nevű falu italozójában, pedig mégsem számított hétköznapinak: egy papagájt éltettek a törzsvendégek. – írja a DailyStar.

    Mint a beszámolókból kiderült, az összejövetel egy mini fesztivállal is felért, ugyanis a kocsma kabalája ünnepelte születésnapját, akinek tiszteletére volt élőzene és kerti sütögetés is. Kapitány, a papagáj 1985 óta szórakoztatja a vendégeket, és most töltötte be 41 életévét – ezért stílusosan ünnepelt a creditoni The New Innben.

    A madár gazdája, Mark, öt évvel ezelőtt vásárolta meg a panzióval és reggeliztetéssel egybekötött vendéglőt. Elmondta, hogy Kapitányt több mint 40 évvel ezelőtt az eredeti tulajdonos, Roy vásárolta, de amikor átvette a helyet, megörökölte a szárnyast is: „Kezdetben azt hittem, hogy egy kocsmát vettem egy papagájjal, de most már tudom, hogy sokkal inkább egy papagájt vásároltam egy kocsmával”. Hozzátette, a papagájnak remek humorérzéke van, és az évtizedek alatt sok vicces szöveget megtanult a vendégektől.