új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Remek kapcsolatot ápolnak.

    DSC2802
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Peter Srámek a gyerekkoráról mesélt a Storynak legutóbbi interjújában. Az énekes Vágsellyén cseperedett fel, családi otthonukban pedig a main napig rengeteg fotó és ereklye található róla. Mint fogalmazott, nagyon szeretett ott élni, de az évek múlásával érezte, hogy a kis város nem fogja tudni megadni neki azt a karriert, amire igazán vágyott. Testvérével a nagy távolság ellenére is remek kapcsolatot ápol.

    Az öcsémmel gyerekkorunkban ha kellett, ha nem, mi cibáltuk egymást. Verekedtünk, összevesztünk, aztán anyukám helyre tett minket. Élveztük, ha a másikat froclizhatjuk valamivel. Soha nem voltunk rosszban, most is nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenkinek megvan a saját élete, de szoros köztünk a kötelék. Martin nem beszél magyarul, de ez nem akadály természetesen

    A felvidéki származású énekes számára nagyon fontos a család, elmondása szerint rengeteget köszönhet a szüleinek, akik mindenben támogatták. Bevallotta, éppen ezért ha elismerést kap, akkor lehetőség szerint mindig két példányt kér a díjból: egyet a szüleinek ad, egyet pedig megtart magának.

    „Mindig is sok kép volt kint rólam és a tesómról is, ez anyunak nagyon fontos. Egy időben azonban nem szerettem viszontlátni magamat ezeken a fotókon, mert nem tetszett az a pluszsúly, amit magamra kaptam. Mostanra szerencsére találtam egy módszert, aminek köszönhetően leadtam a feleslegem.” – tette hozzá.

  • „Bea nélkül én egy senki lennék.” – jelentette ki a showman.

    Gyozo Bea
    Fotó: TV2

    Gáspár Győző a TV2 Titkok Ramónával című műsorának vendégeként többek között arról is beszélt Lékai-Kiss Ramónával, mi volt az oka annak, hogy édesapjával és testvérével, Gáspár Zsolttal is megromlott a viszonya. Mint a beszélgetésből kiderült, családja a mai napig nem fogadta el a showman feleségét Gáspár Beát. Menyegzőjüket annak idején nem is támogatták, ami rosszul esett nekik fiatal párként.

    A Beát nem fogadták el. Minden volt, de Bea nem volt soha. Mert azt gondolták, hogy csak a pénzért jött hozzám. Mert édesapámék nagyon jól állnak, ezt mindenki tudja. Édesanyám egy hatalmas vagyont hagyott maga után, ezt is mindenki tudja. És azt gondolták, hogy a Bea csak a pénzért jön hozzám, egy évig velem lesz, utána lehúz engem és nincs tovább

    – magyarázta a showman, majd felidézte, hogy amikor annak idején az esküvője előtt vőlegényként öltözködött, valaki azt mondta neki: „Ülj be a kocsiba és takarodj el, ne vedd el őt, úgyse lesz veled sokáig”.

    És 31 év alatt jóban, rosszban, a lelkem, az életem, a rózsaszálam, a mindenem. Most hízott négy kilót és mondja, hogy »Győző, nagyon kövér vagyok«. Nem, mondom, te vagy Hürrem szultána, én meg Szulejmán szultán vagyok. Te vagy az én orchideám, a rózsám. Ahogy mondta Szulejmán szultán Hürrem szultánának, hogy te vagy az én életem. Bea nélkül én egy senki lennék

    idézte a 24.hu Gáspárt.

  • Mostanra be tudtak gyógyulni a régi sebek.

    Singh Viki alig egy hónapja számolt be arról, hogy valóra vált egy régi vágya, és megvásárolta álmai otthonát vidéken. A fiatal énekesnő júliusban hivatalos Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy végre birtokba vehette a saját kertes házát, és egy négylábú társ is csatlakozott hozzá. 

    Ezúttal az utóbbi négy napjáról osztott meg képeket. Mint fogalmazott, fantasztikus emberekkel, csodás helyeken muzsikálhatott együtt, és bár iszonyatosan elfáradt, úgy érzi, hogy csordultig telt a szíve szeretettel és zenével. Hangsúlyozta, hogyha rangsorolnia kellene az elmúlt napok élményeit, első helyre az augusztus 20-ai koncertjét tenné, ahol egykori párja, Bécsy Bence kísérte gitáron.

    Akik ismernek, most biztosan lerökönyödnek, hogy »Miiii?? Bence és Viki újra szóba állnak egymással??!!! És ráadásul együtt zenélnek??!!!« Igen... Bencével nekünk múltunk van... bizony ő volt az első szerelmem, akivel több mint 10 évig haragban voltam egy rettentően drámai kapcsolat és egy gyötrelmes szakítás után. Sokat bántottuk egymást, de így 10 év után meg tudtunk bocsátani egymásnak, ezáltal feloldozást nyertünk, és be tudtak gyógyulni a régi sebek!

    – írta bejegyzésében Singh Viki, majd így folytatta:

    Fantasztikus élmény most barátként és zenésztársként gondolni Bencére, akivel pár éve még egy kanál vízben meg tudtuk volna fojtani egymást! Ezt tekintem én valódi, felszabadító lelki fejlődésnek és egy rossz karma feloldásának és elengedésének! Csodás érzés megbocsátani, ezáltal elengedni egy nagy adag negatív érzést! Köszönöm, Bence! Boldog szülinapot Neked és persze Magyarországnak!

  • Méghozzá nem is akárkivel.

    Egy francia buldoggal bővült Lady Gaga családja, derült ki a 38 éves popsztár legújabb TikTok-posztjából. A közösségi oldalra feltöltött videóban az énekesnő a Bruno Marssal közös dalát, a Die With a Smile-t énekli, miközben megmutatja a végtelenül aranyos négylábút.

    Gagának egyébként ez már a negyedik kutyája, az új jövevény Asiahoz, Kojihoz és Gustavhoz csatlakozott.

    Egy videó alatti kommentből az is kiderült, hogy a francia bulldog egy kislány, Gaga ugyanis úgy hivatkozott rá, mint a háztartásának új királynőjére.

  • Jelentős összeggel távozhatott a játékos.

    A Szerencsekerék legutóbbi adásában nagyszerű játékkal 6 millió 560 ezer forintot nyertek, viszont a legutolsó feladványban nyelvtanilag hibásan szerepelt a megfejtés a szerencsetáblán – szúrta ki a Port.hu.

    Mint az a TV2 videójában is látható, a Sydney van den Bosch melletti táblán „mennyasszonyi” csokor volt a megfejtés menyasszonyi csokor helyett. A fődíj nyertese végül azt is elárulta, hogy mihez kezd majd ezzel a pénzösszeggel: a feleségével elutaznak Görögországba, és felkeresik a Mamma Mia! mozifilm forgatási helyszínét. Az adásrészlet időközben eltűnt a csatorna oldaláról:

  • Ezért kezdte el mostanság hosszú ó-val használni a családnevét.

    Schobert Lara14963 Okkicsi
    Fotó: RTL

    Az RTL múlt hónapban jelentette be, kik lesznek azok a női versenyzők, akik a 2024-es Sztárboxban szorítóba lépnek majd. Idén azonban bevezettek egy fontos újítást: a mezőny ezúttal két részre oszlik, pehelysúlyban és könnyűsúlyban is négy-négy hölgy küzd majd a bajnoki címért. Köztük a Schobert-házaspár lánya, Lara is kesztyűt húz, aki versenyzőket tartalmazó listán már hosszú ó-val a vezetéknevében szerepelt. Az influenszert a Story kérdezte a változattás okáról, hiszen eddig a családtagjaihoz hasonlóan öt is Schobertként láthattuk a médiában.

    Nem változtattam meg a nevem. Igazából így írják eredetileg is, úgyhogy fogalmam sincs, hogy eddig miért Schobertként hivatkoztak ránk. A hivatalos okmányaimban is hosszú ó-val írják a nevünket, nekem pedig így jobban tetszik. Gondoltam, így használom a nyilvános szerepléseimkor is

    – nyilatkozta a lapnak Schóbert.

  • Otthonában lábadozik a színészlegenda.

    Sir Ian McKellent még júliusban, egy előadás közben ért baleset a londoni Noel Coward Színházban. A 85 éves színészlegenda egy heves harci jelenet során elvesztette egyensúlyát, majd leesett színpadról. A balesetet követően az előadást megszakították, Mckellent pedig azonnal kórházba szállították, de szerencsére a jelmezében lévő ruhatömésnek köszönhetően könnyebb sérülésekkel megúszta az esést. 

    A Gyűrűk ura Gandalfjaként ismert sztár korábban már biztosította rajongóit, hogy fel fog épülni, de egy friss interjúban ezúttal a baleset körülményeiről is mesélt, valamint arról, hogyan érzi magát jelenleg.

    Amennyire csak lehet, kerülöm, hogy elmenjek itthonról, mert tartok tőle, hogy valakivel összeütközünk az utcán, ugyanis még mindig kínzó fájdalom gyötör a vállaimban a testemet ért megrázkódtatás miatt. De a ruhatömés, amit Falstaff szerepe miatt viseltem, megmentette a bordáimat és más ízületeimet, szóval szerencsésnek tartom magam.

    – magyarázta a színész, aki azóta már számtalanszor átpörgette fejben a szerencsétlen esést, de most is borzasztónak találja. Mint mondta, szöget ütött a fejében, hogy valamilyen szempontból ez bizony a vég lesz.

    „Nagyon kétségbeejtő volt. Persze nem annyira a halálra gondoltam, inkább úgy éreztem, hogy ezzel számomra ez a darab véget ér. Azt kell mondogatnom magamnak, hogy nem vagyok túl öreg a színészethez. Meg hogy ez csak egy átkozott baleset volt. Nem volt eszméletvesztés, nem is szédültem, de az is igaz, hogy nem tudtam visszatérni a színpadra, nélkülem folytatták az előadást” – fejtette ki McKellen a Saga magazinnak.

    (via IGN)

  • Meglehetősen fura hibát fedeztek fel az internetezők.

    Nem ez az első eset, hogy a lehető legártatlanabb dolgok okozzák a legnagyobb galibákat – ezúttal négy karakter (“”::) begépelése omlasztja össze az iPhone-ok operációs rendszerét, ha azokat az Alkalmazáskönyvtár keresőmezőjébe gépeljük be. 

    Ahogy azt a 9to5Mac is részletezi, a négy karakter beírásától a telefonok felhasználói felülete, a Springboard omlik össze. Ezek után fekete kijelző, majd töltőképernyő fogadja a felhasználókat, míg végül vissza nem áll a rendszer. 

    A jelenlegi információk szerint az összeomlásnak a pillanatnyi kellemetlenségen felül nincs negatív vonzata, sem adatvesztést, sem biztonsági rést nem találtak a szakértők az iOS-ben.

    Az Apple egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

  • Még júliusban tette közzé, hogy anyai örömök elé néz.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, az énekesnő 2014 óta él boldog házasságban a nála 18 évvel idősebb Szabó Lászlóval, akivel nagyon vágytak arra, hogy gyermekük szülessen. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnő mesélt is arról, hogy lombikprogramban vesznek részt, júliusban pedig megérkezett az első örömhír: az énekesnő anyai örömök elé nézhet.

    Csézy, azaz Csézi Erzsébet a napokban a Story magazinnak mesélt arról, hogyan éli meg azt, hogy gyermeket vár, emellett pedig azt is megosztotta az olvasókkal, hogy 

    kislánnyal bővül majd a családjuk.

    Az énekesnő emellett arról is mesélt, hogy a rosszullétek azért megkeserítik az életét, és a szagokra is rendkívül érzékeny lett, férje azonban mindenben segíti őt.

  • Szemkápráztató természeti jelenségnek lehettek szemtanúi.

    Képernyőkép 2024-08-22 095113.png
    Fotó: @shanghaidaily / x

    Nem mindennapi természeti jelenség borzolta a kedélyeket a dél-kínai Szecsuanban, Csengtu városában. Bár látszatra naplementekor hét Nap is megjelent az égen, a valóságban ezekből csak egy volt igazi. 

    Az illúzió vélhetően a fénytörés és fényszóródás eredménye volt. A jelenségről több videót is posztoltak, az egyiket alább tekintheti meg:

  • Hamarosan megszólalnak az esküvői harangok a Banderas-Griffith családban, férjhez megy ugyanis a sztárpár egyetlen közös gyermeke, Stella.

    27 éves lányuk eljegyzéséről a büszke szülők saját Instagram oldalaikon is beszámoltak, megosztva a leendő házasok meghitt lánykérős fotóit.

    Stella és Alex eljegyezték egymást! Szerelmi történetük óvodában kezdődött! Igaz szerelem, mély szerelem! Gratulálok!

    – fogalmazott a színésznő, míg az újfonsült menyasszony ismertségük több mint két évtizednyi pillanataiból válogatott össze egy kisebb albumnyit.

    Arról egyelőre nincs hír, mikor vonulnak oltár elé a szerelmesek, Griffith azonban nem csak Alex-, de hamarosan Chris Martin anyósa is lehet, hiszen lánya, Dakota Johnson újra  az énekestől kapott jeggyűrűjét.

  • Fodor Zsóka nem tervezi még a visszavonulását, 82 évesen is továbbra is játszik, bár tény, már nem annyit, mint korábban. Ezt a nagyobb volumenű "kényszerpihenőt" keserédesen fogadja, hiszen végre volt ideje kipihenni magát, mindenét kivizsgáltatta, de nem tagadja, hiányzik neki a színpad.

    „Egyik szemem sír, a másik nevet. Ilyen hosszú szünetem nem volt, amióta elvégeztem a főiskolát. Még a Barátok közt forgatásai alatt is csak egy hónap nyári szünidőm volt. Idén nyáron mindössze néhány előadásom van.”

    A színésznő, mint elmondta, egyelőre szokja a láblógatós időszakot, ami barátai szerint már nagyon rá is fért.

    Aminek igazán örülnék, az nem a szakmai siker, az szerencsére van. Egy társ hiányzik az életemből, de nem udvarlóra vagy élettársra gondolok, sokkal inkább egy olyan férfi barátra, aki megóvna a tévedéseimtől vagy a butaságaimtól. Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet

    fogalmazott az ország Magdi anyusa, aki a kutya vacsorájához hasonlította szakmáját.

    „Vagy van szerep, vagy nincs. Shakespeare pedig nem erőltette meg magát, hogy nyolcvanon felüliekre is írjon főbb szerepeket.” 

    (Blikk)

  • Szinte túlzás nélkül kijelenthetjük, minden Marvel-rajongónak leesett az álla, amikor pár hete, az idei ComicConon kiderült, visszatér az MCU egyik legismertebb alakja, Robert Downey Jr. Bár eredeti karaktere már elhunyt a filmvásznon, a színész a 2026-ban érkező új Bosszúállók-epizódban Vasember helyett egy főgonoszt, történetesen Victor von Doomot kelti majd életre.

    Ennek alaptézisei nagyjából egy éve körvonalazódtak Downey-ban és a Marvel-fejes, Kevin Feige agyában, miután előbbi felkereste a Disney vezérigazgatóját.

    „Volt egy megérzésem, hogy nekem beszélnem kell Bob Igerrel. Volt egy ötletem, ami nem kapcsolódott a Moziverzumhoz, azaz hogyan is tudnék a segítségükre lenni az élményparkok és a többi, helyi jellegű szórakoztatóipari létesítményeik kapcsán” – kezdte a színész, aki "visszavonulása" után is tartotta a kapcsolatot számos stúdióbéli kollégájával, például az új filmeket jegyző Russo-fivérekkel is, az IGN szerint pedig itt épp egy Disneyland-attrakció, a Stark Fight Lab lehetett terítéken, ahol Tony Starkként láthatjuk majd viszont őt egy rövid időre.

    Susan és én a tárgyalási folyamat egy pontján leültünk Feige-vel beszélgetni, mire ez utóbbi azt mondta, „nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi lenne, ha visszatérnél…” Susan erre azt reagálta: „Na várj: milyen minőségben térne vissza?” Aztán mindketten rájöttünk idővel, hogy itt valami másról van szó, ami mindenféle kételyt eloszlat ezzel a fickóval, ezzel a roppant kreatív elmével kapcsolatban, ami valaha is felmerülhet. Avagy hogyan ne hátra menjünk, hanem előre, hogyan ne okozzunk csalódást, hogyan tudjuk felülmúlni az elvárásokat? Szóval felvetette Victor von Doomot. Utánanéztem a karakternek és azt mondtam: „A mindenit!” Később pedig Kevin így szólt: Szolgáltassunk igazságot Victor von Doomnak! Végre valósítsuk meg jól!'

    – idézte fel Downey, aki bennfentes értesülések szerint rekordgázsiért vehet újra szuperhősmaszkot magára.

  • Ritka pillanatok egyike!

    Olaszországban vakációzott nemrég Madonna, aki a napokban ünnepelte 66. születésnapját. A nyaralásról egy fotóválogatást is megosztott Instagram oldalán, ahol nem csak ő-, de gyermekei, köztük a szintén szülinapos Rocco is feltűnik, sőt, megéri a lapozgatós bejegyzés legvégére tekerni, hiszen egy ritka családi kép is helyet kapott a posztban, ahol a popdíva mind a hat gyermekével együtt látható. Lourdes 27-, Rocco 24-, David és Mercy 18-, míg Stella és Estere 11 évesek.

    A felvételeken feltűnik egyébként Madonna újdonsült (egyelőre még csak állítólagos) párja is,  a 28 éves Akeem Morris. A férfival kézenfogva kapták őket   lencsevégre   a múlthéten Portofinóban, előtte pedig egy hajón romantikáztak összebújva, ami elég árulkodó lehet kapcsolatuk fázisáról.