új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bereczki Zoltánnal közös gyermekük hároméves lett.

    bata eva
    Fotó: RTL

    Bereczki Zoltán 2019-ben a Centrál Színházban, a Nemek és igenek című előadás próbáján szeretett bele kedvesébe, Bata Évába. 2021 augusztusában megszületett közös kislányuk, akit Flórának neveztek el. Most A mi kis falunk című sorozat színésznője a Best magazinnak mesélt közös életükről, illetve arról, hogy a gyermekük hamarosan óvodás lesz, így egy újabb mérföldkőhöz érkezik a család élete.

    Miután Flóra megszületett, úgy éreztem, minden tökéletesen a helyére került. Mintha mindig is velünk lett volna. És ettől valahogy olyan könnyű volt a további időszak. Nyilván akadtak nehézségek, de az óriási összeomlások elkerültek, és a szülés utáni depressziót is alig érzékeltem

    – kezdte az édesanya, akinek kislánya hároméves lett idén, így szeptembertől kezdi az óvodát.

    A szerelmesek értelemszerűen imádnak a kislányukkal lenni, de arra is figyelnek, hogy egymással is minőségi időt töltsenek. Szerencsére a nagymamák tudnak nekik segíteni, így néhány óra jut filmezésre, vacsorára. Bata Éva számára nem csak annyiban hoz változást a szeptember, hogy kislánya óvodás lesz: a színésznő ugyanis a Radnóti Színházba szerződött.

    Volt bennem feszültség, de az a jó, hogy már a szülés előtt is játszottam ott egy szerepet, azóta pedig kettőt, tehát nem az ismeretlenbe ugrom. A döntés kapcsán száguldoztak a pró és kontra érvek, de amióta eldőlt, szépen kisimult bennem minden. […] Igyekszem a gyomromra hallgatni, megérteni, mit súg a bensőm. Akár az óvoda kiválasztásáról, akár egy munkával kapcsolatos döntésről legyen szó.

    idézte a színésznőt az nlc.

  • 57671995 517ceab088ee2f3340186af1db84bacc wm.png
    Fotó: Instagram

    Két hónapja már, hogy megszületett Nagy Viktória Zoé és Shane Tusup gyermeke, Aurora Ann. A büszke szülők nemrég fotót mutattak kislányukról, és már az esküvői terveikről is meséltek. Tusup akkor bevallotta, hogy még nincs konkrét időpontjuk, illetve pontos elképzeléseik sem. Mindenesetre szerinte ez az esemény a menyasszony nagy napja, így minden úgy lesz, ahogy a párja szeretné majd.

    Most Nagy Viktória Zoé közösségi oldalán osztott meg egy aranyos videót, melyben először egy kisbaba ruhát fog a kezében, majd egy snitt után már a gyermekét ringatja.

    Bent és kint

    – írta videója mellé a büszke édesanya.

  • Családja is támogatja a döntésében.

    Képernyőfelvétel (413).png
    Fotó: TV2

    A Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna hamarosan szülői örömök elé néz. Az énekesnő egy kisfiút hord a szíve alatt, akit férjével, Pallus Bencével már izgatottan várnak, s az sem titok, hogy apás szülésre készülnek. Mint korábban elmondta, nemcsak az utolsó pillanatig szeretne koncertezni, hanem hamar vissza is szeretne térni a munkához szülése után. Ebben persze családja és kedvese is támogatja.

    Most Patai a Borsnak elmondta, hogy már az adventi időszakra tervezi, hogy újra színpadra áll majd.

    Tudatosan készülünk arra, hogy hamar visszatérjek a színpadra. Hála Istennek az én szakmám olyan, ami nem zárja ki, hogy édesanya és énekesnő legyek. Lehetek és leszek is majd, hiszen olyan háttérország van mögöttem, akikre bátran támaszkodhatok. Mert a családunk is igyekszik kivenni a részét mindenből, hogy segítsenek. Férjemre mindig számíthatok és számíthattam rá eddig is, ezért 100%-ban biztos vagyok benne, hogy közösen meg tudunk majd mindent oldani.

    – mesélte az énekesnő, aki azt is hozzátette: párja már terhessége első perceitől leste minden kívánságát. A Küldd el a mosolyod! című dal előadója, aki kisfiát a férje után nevezi el, már azt is tudja, hogy születendő gyermeküknek egy kistestvért is szeretne.

  • Sokáig titkolni próbálták szerelmüket az énekesnő lánya előtt.

    DSC00564
    Fotó: TV2

    Ahogy arról írtunk, Kis Juditra, azaz Judyra nem sokkal a válása után talált rá a szerelem egy nála fiatalabb, civil férfi személyében. A szerelmesek ezúttal Palik Lászlóék Ilyen az élet című műsorában beszéltek a kapcsolatokról. Mint kiderült, még csak másfél éve vannak együtt, de 5-6 éve találkoztak először, ugyanis a férfi egy divatcégnél dolgozott, melynek együttműködése volt a Groovehouse-zal.

    Judy a beszélgetés során elárulta, hogy neki hamarabb megtetszett a párja, mint hogy ő észrevette volna, mert egyszerűen jólestek tőle a bókok, a kedves szavak. Mivel a kislánya boldogsága elsődleges szempont az énekesnő számára, ezért sokat vívódott, hogy új fejezetet nyisson-e az életében. 

    A legvégén igen, pontosan nyilván azért, mert a házasságom akkor már egy picikét hanyatlott. Akkor már ott tartottam, hogy nincs megoldás rá, és hogy már valamilyen úton-módon valahol az embernek vissza kell, hogy kapja azokat, amiket nem kap meg ott. Egy jó szóról beszélgetünk nyilván. Nőként esetleg egy visszajelzés, amiből hiányt éreztem

    idézte a 24.hu az énekesnőt, aki kezdetben csak baráti programokat szervezett, melyeken volt, hogy a 13 lánya, Maja is velük tartott. Bár kezdetben igyekeztek titokban tartani, hogy már több van köztük, mint barátság, a fiatal hamar átlátott a szitán.

    Ültünk az autóban, akkor köztünk már több is volt, mint hogy egymásra néztünk. Nem tudtuk, hogy mondjuk el neki, hogy egyébként tetszünk egymásnak. Maja elől ült, mert éppen indulóban voltunk valamelyik irányba, és annyit látott csak, hogy Krisztián mindig hátranézett a hátsó ülésre rám, bazsalygott, szívekből állt a szemünk, a szánk, mindenünk, hogy »de jó lenne megpuszilni egymást, csak a Maja nem láthatja«. És akkor Maja nézett minket és azt mondta, »Krisztián, te miért nem csókolod már meg anyát? Mert szerintem anya, te tetszel Krisztiánnak«.

  • A műsorvezető sem első kézből értesült az ajándékáról.

    Gáspár Zsolti a Borsnak árulta el, hogy a napokban 46. születésnapját ünneplő Demcsák Zsuzsának egy birkát adott ajándékba. A Farm VIP háziasszonya ezúttal a Mokkában indított a napját, ahol elárulta, hogy ő is a médiából értesült a különleges meglepetésről.

    Nem tudom, én csak olvastam. Biztos, hogy kaptam valamit, és biztos nála van. Biztos cuki. De én még nem láttam a kis birkámat

    – kezdte az adásban Demcsák, aki elmondta, hogy műsorvezetőtársa a Farm VIP forgatásán megígérte neki és férjének, hogy meglátogatja őket, és visz majd ajándékot.

    Kérdezte a születésem napján a férjem, hogy »na, és akkor a Zsoltira várjunk?« Hát mondom, addig álljál fél lábon!

    – nevette el magát a tévés, megjegyezve: az igazsághoz hozzátartozik, hogy Gáspár azt nem mondta el, melyik születésnapján fog beállítani. 

    A két műsorvezető egyébként 2019-ben találkozott először az Ázsia Expressz második évadának forgatásán, és azóta is jó barátságot ápolnak a különböző habitusok ellenére.

    „Egy univerzumba nem raknál minket, nem? Ha ismernénk párhuzamos univerzumokat, biztos, hogy valahová máshová helyeznél el őt meg engem. És mégis, nagyon szeretjük, nagyon tiszteljük egymást, és nagyon jól működik a kettőnk közötti összhang.” – fogalmazott mosollyal az arcán Demcsák Zsuzsa.

  • 20. házassági évfordulójukat ünnepelték.

    Pápai Joci és a felesége, Anita nemrég ünnepelték 20. házassági évfordulójukat, a melyet barátaik körében ünnepeltek. A különleges és kerek évforduló alkalmából a meglepetés sem maradt el: az X-Faktor leendő műsorvezetője és párja egy egyedien felmatricázott, királykék Ladát kapott. A jármű ablakaira nem csupán a házaspár, de két közös gyermekük arcát is felragasztották, amitől a zenész teljesen lehidalt.

    Ezúttal a Story magazinnak mesélt Pápai a húsz éve tartó házasságáról, melyekben – nem titkolja – voltak küzdelmes időszakok is.

    Egy baráti társaságban találkoztunk először, én is és ő is a párjainkkal voltunk ott. Nagyjából egy évig titokban szerettem őt, de még akkor is, amikor már szinglik voltunk.

    – idézte fel Pápai Joci, majd arról is beszélt, végül hogyan szökkent szárba köztük a szerelem.

    Aztán nagy nehezen egyszer egy buliban összeszedtem a bátorságom, amiben segítségemre volt az előtte elfogyasztott néhány ital. Odaléptem hozzá, majd megkérdeztem tőle, lehet-e egy közös titkunk. Ő nevetve azt válaszolta, igen. Innentől kezdve kezdtem el udvarolni neki. Akkoriban a szerelmemen kívül nem sok mindent tudtam nyújtani neki, annyira szegény voltam. Ő mégis kitartott mellettem, sőt, biztatott, amikor megfordult a fejemben, hogy elengedem az álmaimat. Ki tudja, ha nem Anita a feleségem, befutok-e énekesként

    – mondta az énekes, aki 2004-ben másfél együtt töltött év után vette feleségül szerelmét, Anitát, akivel azóta családot alapított. Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született.

  • Meglepően zárult egy koncert a hétvégén Szlovákiában.

    Bizonyára Macklemore számára is emlékezetesen ért véget az a szlovák koncert, aminek a végén a rendőrök kísérték el az egyik lelkes rajongót. Az énekes ugyanis  a nagyszínpadon tartott előadása alatt üdvözölt egy rajongót, de kiderült, hogy a nő látszólag elfelejtette, hogy elfogatóparancs van ellene érvényben.

    A 24 éves nőt egy másik ember szúrta ki a tömegből, aki ezek után értesítette a rendőröket.

    A szlovák rendőrség hivatalos Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben a hatóságok közleményt adtak ki a megpróbáltatásról, amelyet „furcsa helyzetnek” neveztek. Végül a pozsonyi nő, a rendőrök közreműködésének köszönhetően, megkezdte a börtönbüntetését, ami elől menekülni próbált.

  • Brit lapinformációk szerint Meghan Markle szerette volna a két közös gyereküket szerepeltetni a legújabb Netflix-show-műsorukban, de erre nem adott engedélyt Harry herceg.

    Nemsokára két új Netflix-sorozatban lesz látható a sussexi házaspár, Harry herceg és Meghan Markle. Meghan új márkájával, az American Riviera Orcharddal egy időben az egyik műsor „a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeit ünnepli”. Míg a második a US Open Polo Championship köré szerveződik.

    Az már biztos, hogy a főzőműsorhoz a felvételeket nem a közös otthonukban fogják felvenni, és a Mirror információi szerint a gyerekeik sem lesznek láthatóak a streamingszolgáltató platformján. 

    Harry és Meghan nem mindig értettek egyet abban, hogy mennyire tegyék ki gyermekeiket a médiának, de ebben az esetben egyértelműen Harry győzött

    – szögezte le a témában egy bennfentes. 

  • Viccnek indult a vőlegény részéről, de kedvese káromkodva lépett oda hozzá a nagy napon.

    SEI 218130706-fcb9-e1724308494682.webp
    Fotó: E4

    Első alkalommal, de rögtön az oltárnál találkozott Kristina és Kieran a Házasság első látásra című műsor angol verziójának egyik adásában. A fiatal fiú úgy gondolta, hogy egy kis mókázással teszteli, hogy jövendőbelije vajon vicces lány lesz-e. Kieran ezért műfogsort tett a szájába, aminek köszönhetően úgy nézett ki a felső fogsora, mintha három foga három különböző irányban állna ki.

    Kristina nem értékelte annyira a viccet, és káromkodva lépett fel az oltár elé, ahol közelebbről is megcsodálhatta a különös ábrázatot:

  • A táncosnőt is meglepte, egyesek mennyire rajonganak érte.

    Lissák Laurát a 2020-as Dancing with the Stars című műsorból ismerhette meg az ország, aki ezután hamar népes követőtáborra tett szert. Ahogy az ilyenkor persze lenni szokott, akadtak olyanok is, akik kissé talán túlzásba vitték a rajongásukat. A Szerencsekerék legutóbbi adásának vendégeként a táncosnő elárulta, hogy alaposan meglepte, amikor egy férfi az alkarjára tetováltatta a portréját.

    Egy elvetemült rajongó az arcképemet az alkarjára tetováltatta. Telt-múlt az idő, és nyilván ezt a képet megkaptam fotón, majd ezt még tovább fokozta, lett a karján egy táncosalak rólam, egy Á betű, egy csillag, tehát idővel kiteljesedett ez a dolog

    idézte a Blikk Lissákot, aki egyébként nem tartja magát akkora sztárnak, hogy egy ilyen cselekedet indokolt legyen a rajongók részéről.

    „A viccet félretéve, ha Lady Gagát magukra varratják az emberek, arra azt mondom, oké, engem egy év után? Senki azt sem tudta, ki vagyok… Na mindegy, ő tudta, mert neki az egész alkarja velem van tele” – nevetett az énekesnő.

  • Különleges „karriert” épített ki kilencéves macskájának Kathy Guo és Sam Xie. A vörös cirmos, Waffle az internet legnépszerűbb platformjain készíti el a világszinten is ismert kávézók jellegzetes italkülönlegességeit. A purrista macskának az Instagramon mostanra már 28 ezer követője van, amire a párnak eddig 20 ezer dollárt, vagyis több mint hétmillió forintot kellett költenie.

    Mivel Sam mindig is szeretett volna egy narancssárga kinézetű macskát, amely passzol a Garfield iránti szeretetéhez, a pár 2015-ben fogadta örökbe Waffle-t egy mentőközpontból. Sam, aki a kapcsolat önjelölt „őrült macskahölgye”, vezeti az Instagram-oldalt, a pár pedig a hétvégéit a tartalmak forgatásának és szerkesztésének szenteli.

  • Képernyőfelvétel (905).png
    Fotó: TV2

    Ahogy arról az Index is beszámolt, csúnya balesetet szenvedett a nyár elején Kandász Andrea. A tévés biciklizés közben esett el, mindkét karját eltörte, de mint mondta, így is szerencsésen megúszta, hiszen akár feje is kaphatta volna az ütést. Bár nagyon nehezen viselte ezt az időszakot, de már megszabadult mindkét gipszétől. Most a tévés a Borsnak adott interjút, melyből kiderült, hogy elindult a felépülés útján, két hónappal a baleste után már gyógytornára jár.

    Sokkal gyorsabb gyógyulásra számítottam, de tévedtem. Miután lekerült a rögzítés, akkor éreztem meg igazán, mennyire elgyengült az operált karom. Nagyon nehezen élem meg, hogy még mindig nem emelhetek, nem erőltethetem meg, és olyan alapvető dolgokat sem csinálhatok, mint például egy kilincs lenyomása, vagy egy ásványvizes palack kinyitása

    – kezdte lapnak Kandász Andrea, akinek öt és fél hét elteltével, július 30-án a másik karjáról is lekerült a gipsz. Aznap délután már műsort vezetett, csak annyi nehézsége akadt, hogy ki kellett választania a legkönnyebb mikrofont, amit végig tudott tartani.

    Az orvosa szerint is szépen gyógyul mindkét végtagja, minden úgy forrt össze, ahogy kellett, ez a hír pedig nagy öröm volt számára. Bár a műsorvezető már látja az alagút végét, az elmúlt két hónap megviselte lelkileg, sérülései ugyanis mindenben hátráltatják.

    Nem tudok sportolni, vagyis még nem merek, féltem magam. Szerettem volna egy futóversenyen részt venni, de sajnos egyelőre ezt is el kellett engednem. Az egy dolog, hogy a lábam ép, de egy rossz lépés, és újabb baj történhetne. Az nagyon zavar, mivel nem sportolok, helyette eszem. Eddig megvolt a napi rutinom, az étkezésem is ehhez igazodik, a baleset óta ez teljesen felborult. Nem vagyok édesszájú, de időnként egy kis csokit is megengedek magamnak. Megváltozott a személyiségem az elgyengülés miatt. Úgyhogy arra jutottam, nem folytathatom így tovább, ezért most már odafigyelek az étkezésemre, és tudom is tartani.

    Megjegyezte, erőteljesen még nem tud kapaszkodni, mert nagy fájdalmai vannak, és még legalább egy hónapra szüksége lesz, hogy visszanyerje az erejét. Pán napja már elkezdett vezetni is, ami elmondása szerint óriási előrelépés, mert így már nem szorul minden pillanatban a családjára.

  • Egy hatalmas családi partin szúrták ki, hogy valami nem stimmel a kislánnyal, miután elhagyták az éttermet.

    Egy kaliforniai japán étteremben ünnepelt Noemi Valencia és családja, amikor a kislányuknak a vacsora mellé egy pohár almalevet rendeltek. Csak az est vége felé tűnt fel a szülőknek, hogy valami nincs rendben a mindössze kétéves gyerekkel. 

    Imbolygott, elesett, a falnak támaszkodott, nem tudta felemelni a fejét, elmosódottan beszélt

    – mondta az anya az ABCNewsnak, megjegyezvén, a történtek után beleszagolt a gyerek poharába, és kiderült, hogy az egész este egy pohár bort kortyolgatott a gyümölcslé helyett. A kislány kórházba került, ahol a vizsgálatok kimutatták, hogy a vérében 0,12 ezrelék volt a véralkoholszintje. 

    Az étterem vezetője eközben elismerte, hogy az ő hibájukból történt a baj. A bort ugyanis egy egy „almalé” feliratú nagy tartályban tárolták.

  • Erre mi sem számítottunk.

    Demcsák Zsuzsa 46. születésnapját ünnepelte a napokban, ezért a Farm VIP-ből ismert műsorvezetőtársa és barátja, Gáspár Zsolti különleges ajándékkal lepte meg. Most a Borsnak el is árulta, pontosan mi is volt az meglepetés. A gazda mondandóját azzal kezdte, hogy mostantól minden nap megköszönné Demcsáknak mindazt, amit a megismerkedésük óta érte tett, ám akkor sem érezné úgy, hogy elégszer kifejezné háláját.

    Tulajdonképpen ő az, aki mindvégig támogatott. Persze-persze, a Farm VIP előtt is szereztem már tévés tapasztalatokat, de a karrieremet mindenképpen két korszakra kell bontanom. Volt a Demcsák Zsuzsa előtti tévés életem, és van az, amelyiket mellette, miatta, vele kezdtem el, és ami végül tényleg tartósnak bizonyult. Tanított beszélni, viselkedni a kamera előtt, és olyan türelemmel tette mindezt, hogy életem végéig hálás leszek neki ezért

    fogalmazott a lapnak Gáspár Zsolti, aki arra jutott, hogy mivel kollegájának mindene megvan, amire csak szüksége lehet, ezért egy birkával lepi meg őt.

    Az állat természetesen nálam marad, de soha nem kerül eladásra, levágásra pedig pláne nem. Ha Zsuzsa meglátogat, kiviszem őt a a telepre, és ha kell, egyedül is hagyom őket, hogy Zsuzsika kiönthesse neki a lelkét

  • Másfél éven keresztül számlázta ki az iskolának a húsokat, amiket aztán megtartott és tovább értékesített.

    Bűnösnek vallotta magát a 66 éves Vera Liddell, aki több mint tíz éven keresztül dolgozott az Illinois állambeli Harvey-ben található 152-es körzeti iskolában.

    Ahogy arról az ABC News beszámolt, Liddell élelmezési igazgatóként többek között azért volt felelős, hogy a Gordon Food Services-nél – a kerület egyik fő beszállítójánál –, megrendeléseket adjon le az intézmény menzájának alapanyagokkal való ellátásáért, az igazgató azonban többet gondolt magára, mint a diákokra.

    Mint ugyanis kiderült, 2020 júliusa és 2022 februárja között több mint másfél millió dollár, azaz körülbelül 540 millió forint értékben csirkeszárnyakat is rendelt, amiket aztán megtartott. 

    A turpisságra egy tavalyi ellenőrzés során derült fény, amikor a kerület élelmezési osztálya 300 ezer dollárral túllépte az éves költségvetést, annak ellenére, hogy a tanévnek még csak a felénél jártak. A csirkeszárny ráadásul eleve egy olyan étel volt, amit nem szolgáltak fel az iskola menzáján, hiszen csontot tartalmaz.

    Liddellt végül lopással és bűnszervezet működtetésével vádolták, tettéért kilenc év börtönböntetést kapott.