új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hatalmas kalandban volt részük.

    Lovas Rozi és férje, Horváth János Antal két gyermekükkel vágtak neki, hogy négy keréken, több országot járjanak be két hétig, amely kalandjukról a Fókusznak számoltak be. Mint kiderült, a mostanság igencsak elfoglalt színésznő gyerekkori álma volt egy lakóautós utazás, ami most valóra vált. 

    A Gólkirályság második évada és több színházi bemutató és filmforgatás után a színésznőnek volt mit kipihennie a nyáron. A kalandokban bővelkedő utazásról felvételeket is készítettek, így a színésznő közösségi oldalán nyomon lehetett követni az útjukat.

    Elképesztő szabadságérzést ad. Nem kell pakolni, igazából a házadat viszed oda, ahova szeretnéd. Az egész kempingvilág nagyon új volt nekem, de nagyon jó, családias és szabad az egész.

    – áradozott a házaspár a nyaralásukról. Az út állomásait előre megtervezték, mert előzetesen kellett kempinghelyeket foglalni, de a napi programokat szabadon választották meg. Veszprémből indultak útnak, majd a festői Szlovéniában tartózkodtak huzamosabb ideig, de Olaszországba is tettek egy kitérőt. Útjukat Badacsonyba zárták, utólag visszatekintve pedig nem bánták meg, hogy belevágtak az egészbe.

    (via Story)

  • Egészen idáig el sem tudtuk képzelni nélküle.

    Chris Pratt eddig a világért meg nem szabadult volna a dús arcszőrzetétől, hiszen nem csak mindennapjaiban kedvelte ezt a külsőt, hanem szinte kivétel nélkül az összes filmjében is így láthattuk. A galaxis őrzői és a Jurassic World-filmek sztárja ezúttal egy újabb projekt kedvéért ragadott borotvát, ugyanis jelenleg a The Way of the Warrior Kid című mozifilmjén dolgozik.

    A 45 éves színészt egy Los Angeles-i forgatáson kapták lencsevégre az új kinézetével, így az is kiderült, hogy már gőzerővel készül Jock Willink azonos című regényének filmadaptációja. A Skydance égisze alatt készülő alkotásban Pratt egy Jake nevű elit katonát fog alakítani, aki különleges barátságot köt az unokaöccsével, miután a nővéréhez költözik. Jake eltökéli, hogy a visszahúzódó, szociális problémákkal küzdő fiatalból a nyári szünet ideje alatt egy vagány srácot nevel.

  • Igyekszik összeegyeztetni az anyaságot és a munkáját.

    D  TT20141209019
    Fotó: Kovács Attila / MTI

    Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika és férje. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia. A házaspár kisfia, Nolen tavaly októberben látta meg a napvilágot. A 39 éves színésznő azóta örömmel számol be az anyaként szerzett tapasztalatairól, de a gyermekéről továbbra sem szeretne sokat posztolni a közösségi médiában.

    Szabó a napokban elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a Thália Színház világot jelentő deszkáira. Most a Borsnak elmesélte, milyen érzésekkel vág neki a munkának, hisz nemcsak színészként, de édesanyaként is gondol az elkövetkező időszakra. Bár izgatott a visszatéréssel kapcsolatban, de vegyes érzései vannak. Hozzátette, a legnehezebb az lesz számára a következő időszakban, hogy férje vagy szülei kell vigyázzanak a gyermekére, amíg a színházban lesz.

    Szerencsés vagyok, mert a munkámban fokozatosan tudok visszatérni. Az évad elején és az évad végén lesz egy-egy bemutatónk, és csak havonta 4-5 előadásom lesz, így nem leszek azért sokat távol. A társulat is partner a visszatérésben, de úgy gondolom, ilyenkor minden anyában van bűntudat azzal kapcsolatban, hogy ott hagyja a gyermekét. Biztos vagyok benne, hogy nekem is lesz

    – fogalmazott a színésznő, aki szerint nagyon jó időszak, vezetés, társulat van a színházban, de idővel filmeket is szívesen készítene.

  • Még az sem kizárt, hogy a csúcson szeretné abbahagyni a naptárdíva.

    TRAL2269
    Fotó: Trenka Attila / Index

    Kiszel Tünde immár több mint két évtizede tartja magát ahhoz a hagyományához, hogy évről évre kiadja glamúrnaptárját, és rajongói legnagyobb örömére minden hónap elején közösségi oldalán is megosztja az aktuális fotót.

    Szokásához híven egy hónap sem telhet el úgy, hogy a naptárdíva ne engedjen bepillantást kalendáriumába, az idei pedig valóban különleges: a 2024-es kiadásának főleg az idén 100 éves Disney adott ihletet. Most viszont közösségi oldalán jelentkezett be Kiszel, és a jövő évi naptárjáról beszélt. Mint mondta, rengetegen kérdezték tőle, hogy 2025-ben is kedveskedik-e majd rajongóinak exkluzív falinaptárral, de ezúttal kétségek közt hagyott mindenkit.

    Talán igen, talán nem. Ki tudja... Jó találgatást és tippelgetést.

    – mondta a naptárdíva, aki, még az is lehetséges, hogy rövidesen felhagy a naptárok készítésével a jelek szerint. Rövidesen választ kaphatunk erre a kérdésre.

  • A házaspár, úgy tűnik, már egy ideje tudhatta, mi lesz a kisfiuk neve.

    Justin Bieber a hétvégén örömmel adta hírül, hogy megszületett az első gyermeke, akit feleségével, Hailey Bieberrel már nagyon vártak. A kanadai énekes rögtön az újszülött kisfiuk nevét is megosztotta a nyilvánossággal: a Jack Blues Bieber nevet kapta a csöppség.

    A People írása szerint a névválasztás a Bieber család hagyományait követve történt, ami több generáció óta folytatódik tovább. A házaspár a tradíció értelmében j betűvel kezdődő keresztnevet választott a gyermekének, így a családtagok monogramja minden esetben JB lesz. Annál is inkább vélelmezhető, hogy helyes a lap értesülése, hiszen a világhírű énekes édesapját Jeremynek, féltestvéreit pedig Jaxonnak és Jazmynnek hívják.

  • Az indonéziai Bali maga a földi paradicsom, mégis van, aki megbánta, hogy valaha oda utazott. A 27 éves Hollie Marie legalábbis feltehetően még sokáig bánni fogja, hogy Bali szigetén töltött néhány hónapot, hiszen ott egy nagyon fájó dolog történt vele.

    Hollie Marie a barátaival járt a szigeten 2021-ben, ahol arra lett figyelmes, hogy a haja ritkulni kezd, amit nagyon furcsállt, hiszen elmondása szerint korábban sosem tapasztalt ilyen mértékű hajhullást. Tincsei fénytelenek lettek, összeálltak, fésülködéskor pedig csomókban maradtak a hajfekén. Hollie Marie úgy meséli, pár hónap alatt szőke hajkoronája nagy része kihullott, melynek pontos okát azóta sem derítette ki, de erős a gyanúja, hogy az ottani nagyon kemény víz okozta a bajt. Végül arra kényszerült, hogy tüsire vágassa tincseit, ami miatt két hónapig a lábát sem tette ki otthonról, annyira csúnyának érezte magát.

  • Még el sem rajtolt a Sztárbox új évada, de máris vannak olyan versenyzők, akik között elkezdett izzani a levegő. A RTL ökölvívó-gálaműsorán férfi középsúlyban Shane Tusup és Torghelle Sándor is összeméri majd az erejét, köztük máris beindult a verbális adok-kapok.

    tusup torghelle
    Fotó: RTL

    A csatorna sajtótájékoztatóján szinte megfagyott a levegő miután az amerikai edző többször is lenagypapázta a nála csak hat évvel idősebb korábbi válogatott labdarúgót. A megjegyzést persze a 42 éves excsatár sem hagyta szó nélkül, szerinte Tusup de ezzel túllőtt a célon, és fölösleges ennyire elbíznia magát. Most a Story a 36 éves sztáredzőnél érdeklődött, nem érzi-e úgy, hogy kissé túllőtt a célon:

    „Nem gondolom, hogy sértő voltam, úgyhogy eszem ágában sincs bármit is visszaszívni. Sőt ha már Sándor így lefagyott, szívesen megismétlem neki még egyszer, hogy nagypapa.” – kezdi nevetve az edző,­ aki azt viszont maga is érzékelte, hogy meglehet, innentől fogva más lesz a viszony közöttük a focistával.

    Régóta ismerjük egymást, dolgoztunk együtt, de lehetséges, hogy most már nem vagyunk jóban... De bennem semmi sem változott az irányába. Én úgy voltam vele, hogy nyilván egy idegennel nem csipkelődnék így, de vele megtehetem. Nekem a humor a személyiségem része, ez pedig itt, a színpadon már a show része volt.

    – magyarázta a lapnak Tusup, majd arra is reagált, hogy ellenfele javára billen a magasságkülönbség: „Amilyen nagy, olyan nagyot is tud esni. Szóval egyáltalán nem zavar. Aki itt nyer, az úgyis én leszek.”

  • Kiss Daniella egy hónappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A 2015-ös Miss World Hungary győztese azt sem titkolja, hogy  decemberre van kiírva. A csöppséget már nagyon várja párjával, akivel már több mint öt éve van együtt.

    Most már azt is tudni lehet, hogy családjuk kislánnyal vagy kisfiúval bővül-e. A baba nemét látványos módon egy gender party-s füst leplezte le. 

    Annyira biztosak voltunk abban, hogy fiunk lesz, így hatalmas meglepetés ért minket! D.D. #babygirliscoming

    – írta Kiss, majd feltehetően arra utalt, hogy gyermekének D. D. lesz a monogramja. 

  • A tévés ritkán beszél titokzatos, francia férjéről.

    Orosz Barbara tavaly márciusban a legnagyobb titokban kötötte össze életét francia párjával, Florral, akivel végül összesen háromszor mondták ki a boldogító igent egymásnak: előbb Párizsban egy polgári ceremónián keltek egybe, ezt követően  Magyarországon, a dégi Festetics-kastélyban tartották a lakodalmukat, majd harmadik esküvőjükre a franciaországi Luberonban került sor.

    A Mokka háziasszonya azonban továbbra is távházasságban él Florral, akit munkája külföldre köt. Próbálják úgy szervezni életüket, hogy másfél-két havonta találkozzanak. Bázisukat Badacsonyba tették, ahol egy gyönyörű panorámás házat vettek. Az ingatlan felújítási munkálatait Orosz végzi, aki szerint a távolság ellenére is megvan az összhang köztük Florral.

    Nálunk nincsenek elvárások a másik felé. Összhangban élünk a megismerkedésünk első pillanatától, nagy közöttünk az összhang, be tudjuk fejezni a másik mondatát is. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, például mindkettőnknek rendkívül fontos a hivatásunk. Mindkettőnk élete izgalmas, tele van kihívásokkal. Szinte nincs megállás

    – mondta a  story.hu -nak Orosz, aki számára egy párkapcsolatban a szabadság is fontos.

    Végre megadta ezt nekem a gondviselés. Hiszen párkapcsolatban élek, egy csodálatos férfihoz tartozom, ugyanakkor mégis szabad vagyok. (...) Mielőtt megismertük egymást, szabad madarak voltunk, eszünkben sem volt együtt élni, pláne házasságot kötni senkivel. Aztán megérkeztünk egymás életébe, és nem volt kérdés, hogy egymásnak születtünk.

  • Az egykori lemezlovas bringázni indult, ebből lett a baj.

    156698 467798053270467 1914026191 n
    Fotó: Facebook

    Május végén, Isztambulban kérték meg Nagy Vivien, ismertebb nevén Seherezádé kezét, az önfeledt pillanatról a ValóVilág 5. évadának korábbi szereplője akkor a Fókusznak mesélt. Az egykori villalakó pár hét múlva férjhez megy, de a nagy napját beárnyékolja egy szerencsétlen baleset, amely során csúnya sérüléseket szenvedett.

    A barátimmal bringáztam, közben a kedvenc zenéinket hallgattuk, szuper volt a hangulat is. Egészen addig, amíg ki nem találtam, hogy a sor végéről kielőzök és utolérem a többieket. Kimentem a fűre, hogy teret nyerjek. Amikor hirtelen visszarántottam a kormányt, kipörgött a kerék, onnantól kezdve pedig már gyakorlatilag tehetetlen voltam, hatalmasat borultam.

    nyilatkozta a Borsnak VV Seherezádé, akinek bár a karja és a lába is tele lett csúnya sérülésekkel, csak egy-két nap után jött rá, hogy nem ússza meg kórházi vizsgálat nélkül, ahol tetanuszt is kapott. A kivizsgálás során szerencsére kiderült, hogy megúszta törések nélkül.

    A leginkább az sújtott le, hogy az esküvőig nem épülök fel. Pár hét van életem legfontosabb napjáig, de az orvos már most megmondta, hogy addig biztos nem gyógyulnak be a sebeim. Ez persze nem tragédia, de minden nő egy tökéletes lagziról álmodik.

    Megjegyezte, a vőlegényével egyébként rendkívül aktív életmódot folytatnak, de most úgy véli, talán ez a baleset egy égi jel, hogy lassítson, és visszavegyen egy kicsit a tempóból.

    A barátaim is ezt mondják. A párom egyébként rengeteget segít, mindenből kiveszi a részét és ott ül mellettem a kórházban, minden vizsgálatnál. Egy év után a konyhába is visszatalált, én ugyanis most nem tudok főzni. A munkát is otthonról végzem, délben leviszem a kutyát, de egyébként pihenek.