Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem volt veszélytelen a mutatvány. Ezt senki ne csinálja utána!

    Saját meglátása szerint is ijesztő mutatványra vállalkozott, a látványos tartalmakért és követőiért azonban továbbra is mindent megtesz IShowSpeed, azaz Darren Jason Watkins Jr. Az amerikai internetes sztár, akit a világ legkeresettebb streamereként tartanak számon, legutóbb a saját testi épségét kockáztatta egy videó kedvéért: azt találta ki, hogy megáll az úttest közepén, s átugrik egy felé igen nagy sebességgel száguldó autó felett – méghozzá a világon elsőként.

    A botrányos adásairól és túlzott reakcióiról elhíresült IShowSpeed, aki nemrég hazánkban is hatalmas felfordulást okozott, a felvételt a korábban Twitterként ismert X-en tette közzé, s már több mint 38 milliós megtekintésnél jár, de igencsak megosztja az internetezőket. A 19 éves ohiói youtuber akart lenni az első ember a világon, aki átugrik egy mozgó járművön. Többektől megkapta, hogy elment az esze, amiért ezt a nézettségért megtette, míg mások megkérdőjelezik a videó valódiságát. Mások megjegyezték, hogy a legfelkavaróbb az egészben az, hogy Speed, miután kiordította magát, hogy a világon elsőként sikeresen ő vitte véghez ezt a mutatványt, a sofőrnek azt mondta: „Szeretlek apa!”, azaz az autót feltehetően az apja vezette.

    Továbbá arra kérte az embereket, hogy kövessék be, valamint iratkozzanak fel a YouTube-csatornájára, de az alább látottakat senki ne csinálja utána.

    (via Unilad)

  • A 22 éves lány és a 21 éves fiatalember egyelőre nem döntött a baba sorsáról.

    A felelősség hatalmas súlya nyomja a ValóVilág 12 két játékosának vállát, hiszen egy orvosi vizsgálatnak köszönhetően vasárnap délelőtt kiderült, hogy VV Reni teherbe esett villabéli párjától, VV Geritől. Noha a 22 éves lány számára a valóságshow szerdán véget ért – a nézők azt választották, hogy párbaj nélkül essen ki, a nyereményalap pedig 5 millió forinttal nőjön –, 21 éves szerelme még játékban van. Geri első párbajára péntek este kerül sor Giadával szemben, közös gyermekük sorsáról éppen ezért egyelőre nem hoztak döntést.

    A fiatalok úgy döntöttek, csak kint beszélik meg, hogyan tovább. Geri mindenesetre megerősítette Renit abban, hogy „tűzön-vízen át mennek” együtt, a fiatalember szülei azonban nem biztos, hogy elfogadóak lesznek.

    Szerintem, ha nem ilyen embertől lenne, mint a Geri, akkor ez sokkal rosszabb lenne. (...) Nem tudom, hogy döntsünk, mint döntsünk. Most egyedül vagyok itt kint, nyilván egyedül nem fogok dönteni, egyedül nem fogok intézkedni. Abban maradtunk, hogy bent nem döntünk erről semmiképp. Úgyhogy majd ha kijön, akkor átrágunk minden lehetőséget, beszélünk a szeretteinkkel, a családdal, a szakemberekkel. Azt se tudom, hogyan reagáltak erre a nevelőszüleim, a családom.... Azt meg pláne nem tudom, hogy Geri családja hogy reagál, elmondása szerint biztos nem jól

    – magyarázta a Fókusz riportjában Reni a kiesése után, akinek nincs könnyű múltja. Kétéves korától tízéves koráig nevelőotthonban élt a bátyjával, majd nevelőszülőkhöz kerültek.

    Néhány hete ráadásul egy férfi is előkerült a múltjából, aki Reni élettársaként hivatkozott magára. Az egykori villalakó nem tagadja: korábban hat éven át egy párt alkotott az illetővel, két éve azonban szakítottak. A férfi börtönbe került. Telefonon tartották a kapcsolatot, a lány ráadásul meg is látogatta, s úgy beszélték meg, hogy megvárja, míg a villában tartózkodik, Reni azonban úgy döntött, tiszta lappal indít, s szingliként költözik be a luxusbörtönbe. Mint mondja, villabéli szerelme, Geri mindezzel tisztában van.

  • Szerintük sokkal alkalmasabb színészek is vannak a ravasz tolvaj szerepére.

    visual 274501 0685
    Fotó: T.C.D / VISUAL Press Agency / Northfoto

    Egy ideje már a Disney-rajongók közkedvelt témáját szolgáltatja, hogy mikor készül a többi animációs filmhez hasonlóan élőszereplős változat az Aranyhajból. Néhány lelkes netező már meg is állapította, Florence Pughnak vagy Sabrina Carpenternek kellene játszania az elrabolt hercegnőt, míg a férfi főszereplő Flynn Rider megformálására is akadnak javaslataik – amik a legkevésbe sem egyeznek Zachary Levi, Rider eredeti szinkronhangjának ötletével.

    Tudom, így is minden második munkát megkap, de talán Timothée Chalamet?

    Levi (aki saját bevallása szerint már túl idős ahhoz, hogy magára ossza a szerepet) bátortalan kijelentését nem fogadták kitörő örömmel azt interneten, sőt, többen egyenesen hadjáratot indítottak még a Chalamet-féle Rider gondolata ellen is.

    „A pokolba is, nem, annyira unom őt!”

    „Miért? Nézz már rá, nem is úgy néz ki!”

    „A népszerűségre mennek a hasonlóság vagy a színészkedés helyett.”

    „Flynn nem egy twink!”

    „Kérlek Istenem, ne! Senki sem akarja ezt” – érkeztek sorra a csalódott és felháborodott kommentek, míg mások konkrét alternatívákat is ajánlottak a Dűne-, valamint a hamarosan mozikba kerülő Bob Dylan-film sztárja helyett.

    „Csak is Andrew Garfield! Hozná Flynn humorát!”

    „Valaki mutassa meg neki Millie Bobby Brown férjét” – írták Jake Bongiovira utalva, de felmerült Zayn Malik, Taylor Zakhar Perez és a Sárkányok házából ismert Fabian Frankel neve is.

  • Felesége nem is hagyta szó nélkül a dolgot.

    David Beckham a minap arról posztolt az Instagram-oldalára, hogy mennyire lenyűgözte őt az egyik franciaországi szálloda, ahol a feleségével, Victoria Beckhammel pihent. Arról, hogy az angol labdarúgó-válogatott egykori csapatkapitánya és a Spice Girls egykori énekesnője egy szőlőültetvény kellős közepén étkezhetett, egy szelfi is tanúskodik, az énekesnőből lett divattervező azonban a jelek szerint nincs teljesen megelégedve azzal.

    A napnyugtakor készült romantikus felvételt Beckham ugyanis filterrel is feljavította, ami miatt nejének alapból barna haja vörösesnek tűnik.

    Hogy mi? Miért lett vörös a hajam??? Ez mégis melyik filter, David?

    – kérte számon férjét kommentben Victoria Beckham, akinek több Instagram-felhasználó is megjegyezte: ha még a Spice Girls tagja lenne, a vörös haj miatt Geri Halliwell helyett lehetne ő ezúttal Ginger Spice.

    (via US Magazine)