Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A szövegíróként dolgozó Josh Thompson nemrég egy levelet kapott annak az új-zélandi reklámügynökségnek a HR-osztályáról, ahol alkalmazásban volt. Az üzenetben azt írták, szeretnének vele elbeszélgetni a jövőjéről, és ha teheti, akkor lelki támaszként mindenképpen hozzon magával valakit. 

  Nem volt nehéz kitalálni, hogy mi fog majd történni a megbeszélésen, ezért úgy döntött, megpróbálja kihozni a helyzetből a maximumot.  200 új-zélandi dollárért (vagyis kb, 40 ezer forintért) fel is bérelt egy Joe nevű bohócot, hogy legyen ő a kísérője, a férfi pedig el is vállalta a munkát.  

  108818218 c745a20d-ea6f-46d1-a48c-5416be22dca4
  Fotó: Josh Thompson

  Ugyan a bohócra a találkozó közben rá kellett szólni, mert kicsit túl hangos volt, amikor a lufiállatokkal bíbelődött,  de Thomspon szerint leendő volt főnökei vették a lapot. És amikor végre tényleg közölték vele, hogy a továbbiakban nem tartanak igény a munkájára, a Joe is szomorúan bólogatott, mintha neki mondtak volna fel. 

  Igazi profi  

  - jegyezte meg Thompson, aki bátran ajánlja mindenkinek, hogy kövesse a példáját. 

  Hasonló helyzetben mindenképpen vidd el magaddal valamelyik barátodat vagy családtagodat, de ha tudsz szerezni egy bohócot, akkor szerintem ő válasz kísérődnek, főleg ha Joe éppen elérhető

  tette hozzá.

  (via BBC)

 • Tavaly indította útjára a Budapest Park Dallamképek című jótékonysági eseményét, melyben fiatal művészek illusztrálják egy adott zenekar egy-egy zeneszámát. Az első Dallamképeknél a Quimby számaihoz, idén pedig a Punnany Massif szövegeihez készültek montázsok, grafikák, festmények. A galériában lépegetve kedvére tippelgethet, melyik kép melyik számhoz tartozik, íme:

  Ha esetleg így kevésbé lenne valakinek felismerhető, annak a képek nagyban is megtekinthetők a Budapest Parkban szeptember 19 és 28-a között. A képekre emellett 16-tól kezdve szeptember 22-ig licitálni is lehet, a Park a befolyt összeg egészét a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének ajánlja fel. Az illusztrációk szerzőiről és a licitálásról bővebb információkat itt lehet olvasni.

 • Minél dühösebb Hulk, annál erősebb

  - nyilatkozta egyik friss interjújában a brit miniszterelnök, aki ezzel azt szerette volna hangsúlyozni, hogy hiába ütközik folyamatosan ellenállásba a brexit miatt, őt nem lehet eltántorítani a céljától, és szeretné, ha Nagy-Britannia minél hamarabb kilépne az Európai Unióból. 

  Ezt a nyilatkozatot nem hagyta szó nélkül Mark Ruffalo sem, aki már hosszú évek óta alakítja a hihetetlen Hulkot a Marvel-filmekben. A színész a Twitteren kifejette, hogy Hulk mindig a nagyobb jóért küzd, és valójában akkor a legerősebb, amikor csapatban harcol. 

 • Még nincs reggel 10 óra sem, máris itt a nap híre:

  Vona Gábor Hadházy Ákoshoz vitte a beteg cicáját, Anzsit.

  Ugye emlékeznek még Vona Gábor 2014-es kiskutyás kampányára?! AZ SEMMI! A Jobbik volt elnöke, aki mostanság közéleti vloggerként ismert, most sziámi cicája segítségével hívja fel magára a figyelmet. 

  68711935 2337059416609851 9210670797986418341 n
  Fotó: hadhazy.akos / instagram

  A Blikk vette észre Hadházy Instagram-oldalán, hogy a két egykori párt- és társelnök együtt pózol az állatorvosként is dolgozó volt LMP-s rendelőjében. Hadházy a posztjához annyit írt,

  úgy tűnik, nincs nagy baj, de a lelkiismeretes gazdi akkor is elviszi a kedvencét az orvoshoz. *

  A lap megkereste Vonát, aki elmondta, hogy a hétvégén a szekszárdi szüreti fesztiválon volt, ahol szombat reggel azt vették észre, hoy Anzsi nevű cicájuk riadt, nem eszik és elbújik. Felhívták Hadházyt, aki ugyan aznap csak délig rendelt, és tele volt már betegekkel, de délutánra azért adott nekik időpontot.

  A cica valószínűleg csak leeshetett valahonnan, azért volt olyan ijedt, kapott fájdalomcsillapítót és már jobban van.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Úgy tűnik, nincs nagy baj, de a lelkiismeretes gazdi akkor is elviszi a kedvencét az orvoshoz * #hadházyákos @vona.gabor #állatorvos #vet #macska #cica #cat #nempolitika

  Állatorvos@Szekszárd (@hadhazy.akos) által megosztott bejegyzés,