Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • El sem hinné, milyen szakra jelentkezett a rádiós.

    A Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék az idei felsőoktatási ponthatárok kihirdetésével foglalkoztak, melynek kapcsán Rákóczi Feri megosztotta a saját felvételi élményét. Mint kiderült, 1988-ban felvételizett az egyik tanítóképző intézménybe, igaz, ő legkevésbé sem érzett késztetést erre, hanem édesapja unszolására adta be a jelentkezését. 

    Elérkezett a felvételi napja, a fater megigazította a nyakkendőmet, megveregette a vállamat, és azt mondta: »Gyerünk, fiam, hajrá!« Felültem a buszra, bementem Békéscsabára, és találkoztam két ismerőssel, de rossz irányba indultunk el... Sokkal izgalmasabb volt meginni egy fröccsöt

    – idézte fel Rákóczi Feri, aki emlékei szerint aznap délután még strandolt is egyet.

    Hazafelé menet persze megigazította már a nyakkendőjét, és édesapjának azt mondta, hogy a felvételi zökkenőmentesen ment, innentől nincs más dolguk, mint várni az eredményt. Csakhogy ilyenkor az értesítőn nem az állt, hogy nem sikerült a felvételi, hanem az, hogy a tanuló nem jelent meg. „Marhára kellett figyelni, hogy én kapjam el a postást” – tette hozzá a rádiós, akinek szülei csak később tudták meg, hogy az egész felvételit ellógta.

    Mint felidézte, az akkori tanítóképző előfelvételijén két dolgot kellett nagyon tudni: a testnevelést és az éneket. Rákóczi Feri utóbbiban rendkívül jeleskedett, hisz rengeteg erdélyi népdalt ismert, ezért is biztatták, hogy mindenképp legyen tanár.

    Hála istennek, hogy nem mentem oda, a gyerekek is ugyanezt mondják, akiket szerencsére nem tanítottam...

    (via Story)

  • Ez aztán a pillanatkép!

    Egy hónappal ezelőtt, azaz június 26-án ünnepelte 38. születésnapját Takács Nikolas, akinek bulijára Keresztes Ildikó is hivatalos volt. Az énekes ugyanis azóta is jó kapcsolatot ápol az X-Faktor korábbi mentorával, hogy 2010-ben a második helyig menetelt a tehetségkutatóban. A jelek szerint a bulin valami el is tört, aminek eltakarításáról egy vicces pillanatkép is készült.

    Pont egy hónappal ezelőtt készült kép a szülinapomon. Persze, hogy Keresztes volt, aki tört-zúzott, aztán még volt ideje kinevetni. Szerencséd, hogy felporszívoztál. (Nézem, maradt e szilánk a kanapé alatt). Vidám napot Mindenkinek! Nikolas #bolondosanszépazélet

    – fűzte az énekes a képhez.

  • Erre a gyönyörű helyre utaztak esküvőjük után Kovács Dániel Richárddal.

    Kovács Dániel Richard és Dobos Evelin
    Kovács Dániel Richard és Dobos Evelin
    Fotó: Németh Kata / Index

    Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd egy héttel ezelőtt fogadtak örök hűséget egymásnak, különleges esküvőjükről aztán a Story magazinnak meséltek részletesen. Kiderült, hogy a színésznő és a rendező-producer nem törekedtek a hagyományok betartására, a menyasszonynak pedig három ruhája is volt. Mint mesélték, láthatóan mindenki jól érezte magát, azt pedig külön élmény volt nekik, ahogy Kovács előző kapcsolatából született fia, Patrik Rácz Jenővel és Dobrádi Zsoltival breaktáncpárbajt vívtak egymással.

    A friss házasok azóta nászútra mentek: Szardínia szigetén töltik mézesheteiket. Az ott készült strandolós képükhöz, amely ide kattintva érhető el, a színésznő egy kék szív emoji kíséretében csupán annyit írt, hogy

    #hanimun.

    Dobos Evelin többek között Nemes Jeles László Napszállta című filmjében szerepelt, de a nézők láthatták a Keresztanyuban és a tavalyi Sztárboxban is. Kovács Dániel Richárd neve pedig a Válótársak, a Mellékhatás és A Király stáblistájáról lehet ismerős, ugyanis ő volt a sorozatok főrendezője.

  • Nagyot megy az Instagram vs. valóság fotó.

    Király Viktor a Sztárbox férfi középsúly mezőnyében küzd meg a bajnoki övért, s bár elmondása szerint eleinte voltak kétségei afelől, hogy képes lesz-e helytállni az RTL bokszversenyében, a jelek szerint bírja a strapát.

    Az énekes erről a közösségi oldalán mutatott fotót: lapozható bejegyzés azt hivatott szemléltetni, mi a különbség az Instagramra kitett fotók és a valóság között. A Megasztár győztesének szája ugyanis vérezni kezdett egy ütéstől.

    Instagram VS Valóság, köszi a mai edzést @independent_bjj_hungary #lapozz #komolyarc #nembirommosoly

    – fűzte bejegyzéséhez néhány nevetős emoji kíséretében Király, aki egy mély gödörbe került, miután a felesége és a gyereke elköltöztek otthonról. Az önbizalma is eléggé megcsappant, mostanra azonban teljesen megváltozott az élete.