Szilvia
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nagyvárosi közlekedés bosszantó helyzetek véget nem érő láncolata, és nemcsak annak különböző szereplői között feszül néha áthidalhatatlannak tűnő ellentét, hanem az ugyanabba a kasztba tartozók között is vannak feszültségek. Igen, néha járókelő járókelőnek is farkasa.

  Yosef Lerner feltöltött Youtube-csatornájára egy videót, amiben bemutatja fantasztikus találmányát, a gyalogosdudát. A biztonsági övből és egy autó kormányából kialakított kis eszközzel bármikor jelezheti a kedves járókelő, ha úgy érzi, feltartja a többi ember, ha nem tud haladni a neki megfelelő tempóban, ha egy autó nem adja meg az elsőbbséget a gyalogátkelőhelynél és így tovább. Ismerős helyzetek? 

  A Gizmodo szerint Lerner honlapján meg is lehet rendelni a hordozható dudát 699 dollárért (kb. 211 ezer forint). Bár eredetileg azt írták, csupán a prototípust lehet majd megvásárolni, a művész állítólag felvette velük a kapcsolatot, és azt írta, 10 darab dudát fog legyártatni. Ezeknek egyelőre persze nyoma sincs Lerner webshopjában

  Mielőtt komolyan vennénk az ötletet, nem árt tudni, hogy Yosef Lerner reklámszakemberként dolgozik. És aki odafigyel a szövegre, ami a videóban hallható, rájöhet, hogy ez egy fricska azoknak, akik indokolatlan helyzetekben/indokolatlanul sokszor használják a dudát a volán mögött ülve.

  Ledudálná gyalogostársait?

  • 107
   Bármikor. Remélem, valamelyik cég tényleg megcsinálja a gyalogosdudát.
  • 59
   Nem, és az autósoknak is csak indokolt helyzetben lenne szabad használni a dudát.
  • 28
   Nem, udvariasan jelzem, ha valaki miatt nem tudok haladni.
  • 3
   Nem, felveszem a többiek tempóját.
 • Megvan az az érzés, amikor már annyi játékod van, hogy igazából nem is tudod, mivel játsszál, és a végén inkább nem játszol semmivel?

  rbi5hon5djrz

  Erre a problémára talált ki egy megoldást a Microsoft a „Surprise Me”, vagyis a „lepj meg!” gombbal, amivel a rendszer véletlenszerűen kiválasztja nekünk, mivel töltsük az időnket.

  A gombban az lesz a jó, hogy nem indítja el automatikusan a kisorsolt játékot, így addig nyomogathatjuk a gombot, ameddig ki nem adja azt, amivel egyébként is játszani akartunk, csak nem akartuk bevallani magunknak. (via Kotaku)