Bernadett
0 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Helen Mirren Londonból küldött videoüzenetet a szintén Oscar-díjas, 80. születésnapját ünneplő Szabó Istvánnak. Helen Mirren a Szabó Magda regényéből készült, 2012-es Az ajtó című Szabó-film főszereplője volt. Mirren a videón azt mondja, szakmai karrierje csúcsának tartja, hogy együtt dolgozhatott Szabó Istvánnal. (Színház.org)

  • Az emberek és az állatok értékrendje meglehetősen különböző. Példának okáért egy majom nem tulajdonít sok jelentőséget a pénznek. Ez végül is érthető, hisz nem lehet megenni vagy játszani vele, banánt pedig nem tud vásárolni belőle. Így hát, ha a keze ügyébe akad, nyilván megszabadul tőle, tetszik vagy sem az eredeti tulajdonosnak:

    A videón látható főemlős lenyúlta valakinek a tárcáját, majd úgy döntött, megnézi, van-e valami használható benne. Nem volt, így mehetett az egész a levesbe.

    (Via)

  • Ahogy kapcsolgattam a TV-t, észrevettem, hogy elég érdekes műsorcím alatt fut az évértékelő az Echo Tv-n. :)

    - írja olvasónk.

  • "Zsúfolt teremben, minden túlzás nélkül fantasztikus hangulatban, rengeteg fiatal előtt tartotta meg huszadik országértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert bazárban. A beszédet hallgató tömegben ismert közéleti szereplők mellett feltűnően sok fiatal is feltűnt." Írja visszafogottan az origo. :D