Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az angliai Olivia Harris még a múlt hónapban, június 26-án vette észre a különös képződményt, amikor egy barátjával beszélgetett, miközben meglátogatta lánya póniját egy Hertfordhoz közeli lovardában. A két nő teljesen elképedt, amikor megpillantották a mitikus lényt ábrázoló felhőt, majd gyorsan egy fotót is lőttek róla, hogy megörökítsék a ritka pillanatot.

 • A Mattel különleges babájával ünnepli David Bowie Hunky Dory albumának 50. évfordulóját, minek alkalmából egy teljesen új, limitált kiadást dobnak piacra a Barbie Signature Collection kínálatában.

  A Mattel három évvel korábban már kiadott egy hasonló Bowie Barbiet, ami az énekes Ziggy Stardust alteregóját ültette át baba formába, most pedig a Life on Mars? című dalának videoklipjében látható David Bowie lesz megvásárolható, aminek minden apró részletére figyeltek a készítők.

 • Mester Tamás megmutatta azt a jurtát, ahol a nyarat fogja tölteni.

  A Bors számolt be arról, hogy a Megasztár egykori zsűritagja, aki már egy jó ideje visszavonultan él két kutyájával, egy jurtában állította fel lakásstúdióját, amit nemrég meg is mutatott követőinek.

  Mint kiderült, a nyári lakra azért volt szükség, mert az albérletet, ahol Mester eddig lakott, felmondták, de az egyik barátja felajánlotta neki a halastava mellett felállított jurtát, ahol az énekes buzgón dolgozik is.

 • Újabb forgatási képek szivárogtak ki a Mad Max spinoffhoz, ahol szemügyre vehetjük Chris Hemsworth figuráját.

  Jelenleg is forog a Mad Max: a harag útja spinoff, illetve előzményfilmjének szánt Furiosa, amiben a 2015-ben megismert karakter eredetét fogjuk megismerni.

  A tervek szerint 2024-ben moziba kerülő filmben, a Zöldhegyen élő Furiosa (ezúttal Anya Taylor-Jones) Dementus hadúr botroso bandájának foglya lesz (Chris Hemsworth), majd eljutnak a Sziklavárhoz, ahol nem más uralkodik, mint Halhatlan Joe, így a két véreskezű vezető egymásnak feszül, miközben Furiosa mindent megtenne azért, hogy hazajusson.

  A mostani kiszivárgott képeken pedig a Thort is megformáló Chris Hemsworth látható, mint a fentebb említett Dementus hadúr, aki meglehetősen impozáns szakállal szeli át a kietlen pusztaságot.