Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kiderült, milyen a viszony az RTL két műsorvezetője között.

    Magánéletéről és munkájáról is mesélt Istenes Bence, akit a nézők a hamarosan induló The Voice házigazdájaként is láthatnak majd. A tévés hosszú idő után tér vissza az élő adásokhoz: utoljára az X-Faktort vezette, amelyet az előző két évadban már Miller Dáviddal láthattak a nézők. A Story magazin most kiderítette, van-e ellenérzés, rivalizálás a két férfi között.

    „Nincs. Nagyon bírom Dávidot. Csak olyanokkal viccelek, akiket szeretek, én ezt humornak tekintem. Annak idején ugyanígy ment az összehasonlítás ­Sebestyén Balázzsal, állandóan vele mértek össze. Most Dávidot hasonlítgatják hozzám. De én se veszem magamra, ha rajtam humorizálnak. 13 éve vagyok az RTL-nél, és persze volt olyan, amikor elsőre csalódott voltam, hogy egy feladatot nem én kaptam meg, de idővel mindig rájöttem, hogy nem is lett volna nekem való” – idézte a Blikk Istenes szavait, aki szeretne egyre több időt tölteni párjával és közös gyermekeikkel.

    „Sokat dolgozom, de jó vagyok logisztikában, és hatékony tudok lenni, így minden működik. Egy dolog azonban biztos: a családomtól nem fogok időt elvenni!”

  • A képeken az látható, amint a négyhetes Dara nevű szélesszájú orrszarvúra hátára egy csóka száll le, majd mikor észreveszi, lerázza magáról, és üldözőbe veszi azt. Ezek az orrszarvúak jelenleg közel veszélyeztetett fajnak számítanak, becsült állományuk körülbelül 15 942 egyedre tehető. Dara körülbelül két tonnássá nő majd fel, és több mint két méter magas lesz. A képeket Tom Jones természetfotós készítette az angliai Colchester Zoo-ban.

    „Nagyszerű móka volt figyelni a kicsit, amint felfedezi és interakcióba lép a környezetével – mondta Tom. – Amikor láttam, hogy a madárka leszáll rá, nyilvánvaló volt, hogy tudatában van, de nem gondoltam volna, hogy pillanatok múlva megörökítem azt a káoszt, ami utána következett. Miközben szórakoztató lefényképezni az állatokat, amint azok épp játszanak, ezek az őrült kis pillanatok mindig zseniálisak, és nagyon szórakoztató volt látni egy ilyen hajszát.”