Gedeon, Johanna
2 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hogy gyorsan válaszoljunk is a címben feltett kérdésre: egy egészen elképesztő trükköt.

  A videón szereplő sportoló Vértes Nátán, a magyar juniorválogatott játékosa, 19 éves és az Aberdeen Wings amerikai hokicsapat játékosa.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Quarantine😷 @hockeyhungary @drkdorko @dorkohungary #maradjotthon

  Natan Vertes (@natanvertes) által megosztott bejegyzés,

 • A címben idézett mondattal küldte olvasónk a lenti képeket, és hát nem is tudott volna pontosabban fogalmazni. A kép szombat délelőtt készült, az autónak egyébként német rendszáma van, csak kitakartuk.

  Mondjuk azt elismerjük, hogy a tulajdonosa azt a tanácsot betartotta, hogy kerülje a tömegközlekedést, úgy látszik, a szabályos parkolás még odébb van.

 • A dortmundi Das Schürener Backparadies nevű cukrászdában készítették el a képen látható süteményeket, amikről többet nem tudni, de nagyon remélem, hogy belül csokisak.

   A vicc itt az, hogy ami Magyarországon a liszt, az más országokban a vécépapír, azaz az a termék, amit a leghamarabb elkapkodtak a polcokról, és amiknek a halmozása megtestesíti a legrosszabbra való felkészülést. A dortmundiaknak sikerült ezt a két dolgot egy darab süteményként megjeleníteni.

 • maxresdefault

  Az LGT Neked írom a dalt című dalát adja elő a magyar popélet rengeteg szereplője a lenti videóban. A készítők szerint a dal szól mindazoknak, akik a járványban dolgoznak, de idézem pontosan inkább a soraikat:

  „A miénk a hála szava: köszönjük! Köszönjük a munkát mindazoknak, akik ma gyógyítanak, beteget ápolnak, tanítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vezetnek, embert, árut és csomagot szállítanak, akik őrzik a rendet és vigyáznak ránk, akik tájékoztatnak, és akik most értünk tesznek, talpon vannak… Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene."

  Itt pedig következzen feltűnési sorrendben azoknak a listája, akik szerepelnek a produkcióban: Karácsony James, Pátkai Rozina, Kontor Tamás, Sztevanovity Zorán, Varga Livius, Heincz Gábor Biga, Dorozsmai Blanka, Dér Heni, Péter Szabó Szilvia, Dallos Bogi, Puskás Peti, Nagy Sándor, Csemer Boglárka Boggie, Veréb Tamás, Nági, Sipos Péter, Sipos Tamás, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Tompos Kátya, Veres Mónika Nika, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Horváth Boldi, Pál Dénes, Molnár Tamás, Ember Márk, Lola, Cserpes Laura, Peter Sramek, Gömöri András Máté, Oláh Gergő, Csobot Adél, Völgyesi Gabi, Kocsis Tibor, Wolf Kati, Tóth Gabi, Tóth Vera, Balanyi Szilárd, Polyák Lilla, Pély Barna, Nagy Betti, Horváth Charlie és Presser Gábor